Putovanja
COOL

Pametna prtljaga sama će se prijavljivati

objavljeno prije 7 godina

U predvorjima zračnih luka i na terminalima umjesto skromnog kovčega počela se pojavljivati 'pametna prtljaga', opremljena digitalnom tehnologijom. Raspon funkcija je velik, od mogućnosti… više »

DILEMA

Čaša vina ili kalifornijski joint?

objavljeno prije 7 godina

Michael Silacci provjerava grozdove u vinogradu u Nappa Valley-u. Kako sada izgleda, ovo će biti odlična godina. Već trinaest godina ovaj vinar upravlja vinskim dobrom Opus One i njegova crna… više »

I OPET...

Francuska je i dalje zemlja s najviše turista

objavljeno prije 7 godina

Francuska je 2016. ostala zemlja koja je primila najveći broj turista na svijetu, a iza nje se nalaze Sjedinjene Države i Španjolska, pokazale su brojke koje je u srijedu objavila… više »

WOW!

Najduži pješački most na svijetu otvoren u Švicarskoj

objavljeno prije 7 godina

Skoro 500 metara dug most namijenjen pješacima otvoren je u blizini švicarskog grada Zermatta i predstavljen kao najduži pješački most na svijetu. Most dug 494 metra,… više »

SAVJETI :)

Savjeti HGSS-a za sigurno planinarenje

objavljeno prije 7 godina

Kako sigurno ljeti u planine, što ponijeti i kako se vladati, otkrili su planinar, planinarski pisac i fotograf Alan Čaplar i speleolog i član HGSS-a Marko… više »

ZANIMLJIVO

Kakve savjete dijele turistima o Hrvatskoj?

objavljeno prije 7 godina

Hrvatska se voli hvaliti svojim turističkim destinacijama i gostoljubivošću, no što o nama zapravo misle stranci? Dobar uvid u njihovo razmišljanje daju preporuke… više »

Lova nije problem

10 najluksuznijih svjetskih destinacija za 2017

objavljeno prije 7 godina

Na posljednjem International Luxury Travel Market konferenciji u Shanghaiu predstavljen je popis najluksuznijih destinacija za 2017.godinu. Radi se o lokacijama koje si mogu… više »

HEH

Zabrane turistima na europskim plažama

objavljeno prije 7 godina

Zabranjeno mokrenje Dok se kupate u moru, ako vam je sila i ako nema wc-a na plaži, malo tko će dva puta razmisliti da li da "pusti vodu": tko će primijetiti tu doslovno kap u moru?… više »

KAVICA

Što prvo napravimo kad odemo na godišnji odmor?

objavljeno prije 7 godina

Prva 24 sata1 ključna su za odmor jer gotovo polovica putnika koji su sudjelovali u globalnom istraživanju (46%) vjeruje da prvi dan određuje raspoloženje cijelog odmora, dok jedna četvrtina… više »

MLJAC

Najpoznatiji specijaliteti zbog kojih se isplati putovati na drugi kraj svijeta

objavljeno prije 7 godina

Japanski sushi, vijetnamske spring rolice ili arapske ušećerene datulje - neki su barem jednom u životu imali priliku uživati u nekoj od ovih delikatesa, no vjerojatno je ipak manje… više »

DOĐITE

Novi tobogan u Termama Tuhelj

objavljeno prije 7 godina i 1 mjesec

Vodeni planet u Termama Tuhelj otvoren je 2005. godine kada je svojim atrakcijama oduševio sve. Vodeni planet...tik do Zemlje, kako se kupalište zove punim nazivom, prepuno je… više »

O, DA!

Savjeti za jeftino ljetovanje

objavljeno prije 7 godina i 1 mjesec

Ljetovanje je nešto čega se moramo odreći ako nam financijska situacija nije baš sjajna, no tu zapravo griješimo - putovanje ne mora biti skupo, pogotovo ako imate… više »

GOTOVO JE?

Luksuz se vraća na Kubu

objavljeno prije 7 godina i 1 mjesec

Redom to nisu turisti, nego su baš Kubanci koji redovito zastaju pred izlozima jedne velebne trgovine u središtu starog dijela Havane. Neki čak i ulaze u trgovinu da bi pitali… više »

LJEPOTA

Highlander Velebit – uzbudljiva avantura kroz prirodne ljepote

objavljeno prije 7 godina i 1 mjesec

Highlander Velebit petodnevno je planinarsko iskustvo čije će se premijerno izdanje održati od 9. do 14. rujna 2017. godine, a na kojem će sudionici savladavati uzbudljivu stazu dugu 104 km.… više »

TOP PUTOVANJA

Zlatni zapad Amerike kroz najljepše parkove prirode - 12 dana

objavljeno prije 7 godina i 2 mjeseca

1. dan - Zagreb - Frankfurt - Los Angeles Sastanak putnika u Zračnoj luci Zagreb dva sata prije polijetanja zrakoplova. Nakon preuzimanja putne dokumentacija prijava na let prema Frankfurtu… više »

skrolaj na vrh