Putovanja
WOW

Hrvatska proglašena turističkom destinacijom 2016.

objavljeno prije 7 godina i 8 mjeseci

Dragulj u kruni Mediterana - tako na uglednom portalu opisuju Hrvatsku. Posebno ističu ljepotu Splita i Dubrovnika. Ističe se kako su ova dva grada dugo bila samo destinacija za kruzere, ali… više »

ZEMLJA SNOVA

Bogataši hrle na Novi Zeland

objavljeno prije 7 godina i 9 mjeseci

Novi Zeland pruža mir i sigurnost bez konkurencije na svijetu, a udaljen je "samo" jedan dan leta od svjetskih prijestolnica, tvrdi Michael Nock, multimilijunaš iz Hong Konga i osnivač… više »

PUTOVANJA

Advent u Salzburgu i Austrijskim jezerima

objavljeno prije 7 godina i 9 mjeseci

Advent više nije tako daleko da ne bilo dobro isplanirati neko kratko putovanje i uživati u europskim gradovima u blizini. Agencija Best travel i ove je godine pripremila bogat… više »

TAKO TREBA

Tržnice su naša svetinja!

objavljeno prije 7 godina i 9 mjeseci

Tržnica Estacade u Grenobleu je smještena ispod željezničkog nadvožnjaka i baš kao svakog dana, puna je i kupaca i lokalnih poljoprivrednika. Kupci, naoružani svojim… više »

DIJELJENJE PRIJEVOZA

Hrvatska dijaspora već može povoljnije putovati kući

objavljeno prije 7 godina i 9 mjeseci

Velik broj njih, naime, već sad se spaja i putuje preko web stranice i aplikacije za dijeljenje prijevoza BlaBlaCar, koja povezuje vozače koji putuju nekamo i imaju slobodna mjesta u autu s… više »

STVARNO?

Duga sezona u Grčkoj

objavljeno prije 7 godina i 9 mjeseci

Unatoč podizanju poreza na dodanu vrijednost na 24 posto i usprkos izbjeglicama koje i dalje u velikom broju dolaze u Grčku, turistički sektor je i ove godine ovoj zemlji donio mnogo novca.… više »

SJAJNO!

Dvorski užitak na pragu jeseni u Termama Tuhelj

objavljeno prije 7 godina i 10 mjeseci

Reprezentativni à la carte restoran Dvorac Mihanović nudi bogatstvo tradicionalnih i nacionalnih jela. No, jeste li znali da su se tu nekada kraljevi gostili obilnim dvorskim večerama… više »

MA DA?

Hrvatska je najpoželjnija turistička destinacija?

objavljeno prije 7 godina i 10 mjeseci

Hrvatska je najpoželjnije odredište na svijetu prema analizama Googleovih podataka. Internetska stranica teflSearch analizirala je što su korisnici iz 80 zemalja, na 52 jezika,… više »

DOĐITE

Jesenski wellness teatar u Termama Olimia

objavljeno prije 7 godina i 10 mjeseci

Wellness ponuda Terma Olimia pretočena je u tri posebne pozornice za još veći doživljaj odmora. U najprestižnijem Wellnessu Orhidelia mističnost cvijeta crne orhideje daje svojevrstan… više »

KRENITE!

Oktoberfest u Gardalandu - prilika koja se ne propušta!

objavljeno prije 7 godina i 10 mjeseci

Čaroban svijet zabave i bujica adrenalina - nezaboravan provod u najluđem zabavnom parku Italije. Usput doživite ugođaj pravog safarija vožnjom između lavova, tigrova, žirafa, nosoroga i… više »

SUPER

Najgostoljubivije zemlje svijeta

objavljeno prije 7 godina i 11 mjeseci

Internations.org, društvena mreža koja se bavi povezivanjem ljudi koji žive van svojih držva rođenja, ali i informiranjem vezanim za preseljenja u inozemstvo, sastavila je zanimljivu… više »

COOL

Najugodniji grad za život je - Melbourne

objavljeno prije 7 godina i 11 mjeseci

Mebourne je ponovno proglašen gradom najugodnijim za život, pokazalo je redovno godišnje istraživanje Economist Intelligence Unita. EIU rangira kvalitetu života u 140 gradova po… više »

COOL

Najbolja putovanja po Europi - na drugi način

objavljeno prije 8 godina

Pored atraktivnih morskih destinacija, koje su veći dio turističke ponude u ljetnim mjesecima, neke agencije nude i nešto originalnija odredišta za ljubitelje povijesti i… više »

IDEJE

Osam čarobnih destinacija za medeni mjesec

objavljeno prije 8 godina

Medeni mjesec je iskustvo neusporedivo s ijednim drugim i savršena prilika za odlazak na putovanje života. Svi novopečeni bračni parovi nadaju se romantičnom bijegu u osamljeno, ali… više »

DOĐITE

Odmor iz snova za sve!

objavljeno prije 8 godina

Doživi sklad iznutra i izvana! U prekrasnoj prirodi, daleko od turističke gužve, možeš uživati u dubokom opuštanju i napuniti baterije u pozitivnom ozračju. To je potpuni odmor… više »

skrolaj na vrh