« Nogomet SP 2010.
objavljeno prije 13 godina i 11 mjeseci
PRAVI IRAC

Joe Biden: SAD će pobijediti Englesku

Američki potpredsjednik Biden stigao je u Južnu Afriku s nekoliko članova svoje obitelji i trebao bi u subotu uživo pratiti susret SAD-a i Engleske

Joe Biden SP Južna Afrika
Joe Biden SP Južna Afrika (Getty Images)
Više o

Svjetsko nogometno prvenstvo

,

Joe Biden

,

SP Južnoafrička Republika

,

SP Južna Afrika

,

sp nogomet 2010

,

Domaćica party

Američki potpredsjednik Joe Biden izjavio je u petak da će nogometna reprezentacija SAD-a pobijediti Englesku u subotnjem dvoboju na SP u Južnoj Africi.

"Govoreći kao pravi Irac moram vam reći da ćemo pobijediti Englesku", kazao je potpredsjednik Biden na primanju u američkom konzulatu u Johannesburgu na kojem su bili nazočni diplomati i južoafrički političari, i za tu je izjavu nagrađen pljeskom nazočnih.

Biden je dodao kako je počašćen što na otvaranju SP-a u Južnoj Africi predstavlja Sjedinjene Države, ali da mu je istodobno i žao što je predsjednika Baracka Obamu ostavio samog da se bori s problemom naftne mrlje u Meksičkom zaljevu.

Potpredsjednik Biden, koji je irskog podrijetla, stigao je u Južnu Afriku s nekoliko članova svoje obitelji i trebao bi u subotu uživo pratiti susret SAD-a i Engleske.

Amerikance u skupini C Svjetskog prvenstva očekuju još i susreti protiv Slovenije (18. lipnja) i Alžira (23. lipnja). (hina/metro-portal)

11.06.2010. 16:37:12
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh