Muškarci
SAVJETI

Stres, muškarci i srčane bolesti

objavljeno prije 9 mjeseci i 1 dan

Stres na radnom mjestu nije samo neugodan emocionalni teret, već i ozbiljna prijetnja muškom zdravlju, posebno kada je riječ o bolestima srca. Srčane bolesti su jedan od vodećih uzroka… više »

ZNATE LI ;)

Što je ženama najzanimljivije na muškarcima?

objavljeno prije 9 mjeseci i 17 dana

Pitanje privlačnosti između spolova oduvijek je bilo intrigantno i kompleksno. Što čini muškarce privlačnima ženama? Odgovor na ovo pitanje varira od osobe do osobe, ali postoje… više »

SAVJETI

5 sigurnih načina kako osvojiti ženu vaših snova

objavljeno prije 10 mjeseci

Osvojiti ženu vaših snova može biti izazovno, ali uz pravi pristup i iskrenu nameru, možete uspeti. Nema magičnog recepta za zaljubljivanje, ali postoje određeni koraci koji mogu… više »

PROBLEMI

Što kad muškarci ne mogu začeti djecu?

objavljeno prije 11 mjeseci

„Dugo smo pokušavali, ali jednostavno nije išlo." To je vjerojatno rečenica koju liječnici često čuju kada im parovi dođu na pregled ili savjetovanje jer žena ne može… više »

MOLIM?

Muškarci postaju sve neinteligentniji i naginju desno...

objavljeno prije 1 godinu

Svaki treći intervjuirani muškarac smatra naime da je povremeno nasilje nad ženama u redu. 34 posto je izjavilo da su ponekad napadali žene "da bi im ulili poštovanje". U ožujku… više »

KLAĐENJE

Događajima uživo postalo je nemoguće odoljeti: 3 najbolja sporta za klađenje uživo

objavljeno prije 1 godinu i 1 mjesec

Klađenje uživo poraslo je u popularnosti. Sportske kladionice sada mogu pružiti široku paletu sportskih događaja tijekom dana zahvaljujući tehnološkom napretku, pružajući… više »

OPA!

Gay cruise po Dalmaciji

objavljeno prije 1 godinu i 1 mjesec

Iznimno uspješna slovenska poduzetnica Milena Pleško (50) već godinama povezuje samce i mnogima je pomogla svojim kreativnim #relationship pristupima i tehnikama da u svoje… više »

FORA :)

Muškarci bi se trebali šminkati s razlogom

objavljeno prije 1 godinu i 3 mjeseca

Muškarci su, uobičajeno, muškarci - ne pada im na kraj pameti malo se našminkati, tako da se to ne vidi... a zapravo bi to trebali koristiti svakog dana jer bolje… više »

ZNATE LI ;)

Zašto su bolji viši muškarci?

objavljeno prije 1 godinu i 5 mjeseci

Kad se misli na zgodnog muškarca, uvijek se govori o visokom muškarcu... ne nužno dvometrašu, ali da bude viši od ostalih. E sad, je li to zato što se tako… više »

Foto: Pexels
MLJAC

Zašto muškarci trebaju jesti bademe

objavljeno prije 1 godinu i 6 mjeseci

Redovita konzumacija badema može pomoći u smanjenju postprandijalne glikemije i inzulinemije te imati povoljan učinak na hormonalne reakcije i reakcije apetita, smanjujući glad i želju za… više »

gripa prehlada bolest mu
ZANIMLJIVO

Muškarci i prehlada... o čemu se tu radi?

objavljeno prije 1 godinu i 6 mjeseci

Mnogi se zbog toga pitaju doživljavaju li muškarci prehladu i temperaturu na drugačiji način nego žene. Zbog njihovog pokazivanja patnje koju trpe, čini se kao da proživljavaju… više »

MOVEMBER

Movember je završio, što smo naučili?

objavljeno prije 1 godinu i 7 mjeseci

Brkati studeni, poznatiji i kao Movember, mjesec je u kojem se zdravstveni fokus stavlja na osvještavanje javnosti o zaštiti zdravlja muškaraca. To je doba godine kada u… više »

SAVJETI

Tri najčešće tegobe muškaraca

objavljeno prije 1 godinu i 9 mjeseci

Stručnjaci u Velikoj Britaniji objavili su izvješće o zdravlju muškaraca analizirajući bolesti koje su najrasprostranjenije u svjetskoj muškoj populaciji. Oralne… više »

UPS?

Zašto je muškarcima starenje problematično

objavljeno prije 2 godine

Genetika je zeznuta stvar - previše toga može krenutli ukrivo, a na žalost se to i događa - a posebno muškarcima. Naime, krivo slovo, pogrešno kopiranje, sve to s… više »

STVARNO?

Muškarci, volite li pametne žene?

objavljeno prije 2 godine i 1 mjesec

Često vidimo da žene glume da su manje pametne nego što jesu kako bi privukle muškarca. Niste jedini, ako ste ovo primijetili. Istraživači su još 2015. u jednoj studiji… više »

skrolaj na vrh