Muškarci
HE HE

Što visoke pete rade muškarcima?

objavljeno prije 5 mjeseci i 19 dana

Muškarci vole lijepe ženske noge, a ako su u visokim petama - mozak im lagano prestaje logično razmišljati... Zavođenje cipelama s visokom petom nije tajna među ženama, koje su… više »

HMMM...

Što nakon prvog spoja koji je bio - katastrofa?

objavljeno prije 5 mjeseci i 20 dana

U doba Tindera i ostalih čudesa suvremene komunikacije posve je normalno izaći na prvi susret s nekim s kim ste možda već danima 'razgovarali', ali se zapravo još niste upoznali.… više »

MA DA?

Žene najviše vole... kakve muškarce? Ovakve!

objavljeno prije 5 mjeseci i 23 dana

Poslovično već spominjemo istraživanja, iako se radi samo o anketama, ali sadašnje koje ćemo spomenuti nam je malo prodrmalo temelje muškosti jer kod žena je… više »

ZNATE LI?

Tko su i kakvi su današnji gentlemani?

objavljeno prije 5 mjeseci i 24 dana

Tko su, što su, kakvi su i gdje su gentlemani 21. stoljeća? Jesu li ostali u filmovima iz 20. stoljeća ili su među nama, samo su gentlemanski nenametljivi? Uvriježena mišljenja… više »

ZNATE LI?

Što je muškarac s bradom?

objavljeno prije 6 mjeseci i 3 dana

Brade su ponovno u modi, nakon što su hipsteri krenuli u igranje s facijalnim dlakama i počeli ih uzgajati, njegovati te paziti i maziti... no, koja je zapravo njihova evolucijska… više »

STVARNO?

Brijati se treba prije doručka

objavljeno prije 6 mjeseci i 7 dana

Brijanje je većini muškaraca prilična gnjavaža, a najviše mrze kad se porežu - obično se to, naravno, dogodi u pogrešnom trenutku, prije nekog važnijeg sastanka ili… više »

DA?

Žene glasom privlače muškarce

objavljeno prije 7 mjeseci i 3 dana

Glas je jedan od glavnih aduta u zavođenju, uz pogled, stav i pokrete, a zanimljivo je da se i žene i muškarci trude prilagoditi ove stvari kad započnu flert. Pojednostavljeno, svatko… više »

ZNATE LI?

Što muškarce čini privlačnima?

objavljeno prije 7 mjeseci i 14 dana

Muškarci se vrlo često pitaju kako privući žene, pa se posvećuju raznim aspektima svog izgleda, a zapravo bi trebali poraditi na nečem potpuno drugačijem... humoru. Istraživanje… više »

MA DA?

Muškarci su ženama najprivlačniji kada nose bijele majice

objavljeno prije 7 mjeseci i 20 dana

Zgodan muškarac privlači poglede baš kao i zgodna žena, no i u tom slučaju odjeća igra ključnu ulogu - dok bi neki pomislili da je riječ o trenirci ili, nasuprot tome,… više »

ZAPAMTITE :)

5 stvari koje neodoljivo privlače žene

objavljeno prije 7 mjeseci i 29 dana

Što je ženama privlačno - to bi htio znati svaki muškarac, no univerzalnog odgovora na to ipak nema... no, sve kako je u digitalno doba sve teže pronaći partnericu,… više »

ZNATE LI?

Što neodoljivo privlači žene?

objavljeno prije 8 mjeseci i 10 dana

Muškarci stalno muku muče s odgovorima na glavno pitanje - kako privući žene, a rješenje je zapravo prilično jednostavno. Istraživanje objavljeno u stručnom časopisu… više »

SAVJETI :)

4 načina za impresioniranje žena

objavljeno prije 8 mjeseci i 13 dana

Svaki muškarac koji ima potrebe za družicom želi impresionirati damu za koju mu je pobuđen interes. No, rijetki tek to i uspijevaju. Donosimo vam četiri elegantna džentlmenska načina… više »

ZNATE LI?

Kakvi muškarci su materijal za brak?

objavljeno prije 8 mjeseci i 28 dana

Muškarci se stalno žale da ne razumiju žene, pa tako ni njihove ideje o braku i zajednici, a pogotovo što bi to oni trebali imati kako bi postali - poželjna partija. Stručnjaci… više »

SRAM IH BILO :)

3 ženske tajne koje muškarci uvijek izlanu frendovima

objavljeno prije 8 mjeseci i 29 dana

Muškarce prati glas da čuvaju tajne bolje od žena, no to jednostavno nije istina - gotovo svaki muškarac rado će s prijateljima podijeliti stvari zbog kojih bi se njegovoj… više »

LOOL

Muškarci se boje... evo i čega

objavljeno prije 9 mjeseci i 8 dana

Muškarci se uglavnom diče svojom hrabrošću, no to zapravo nije baš tako - i oni imaju strahove, štoviše, bilo bi najbolje reći da se boje jednako kao i… više »

skrolaj na vrh