Muškarci
HE HE

Brada ili bradica, pitanje je sad...

objavljeno prije 6 mjeseci i 24 dana

Muška dilema oko brijanja nije laka - postoje dvije krajnosti, bradonje i uvijek glatko izbrijani, a ima i ona manjina kojoj se baš ne da pretjerano brijati pa uvijek kad ih… više »

EH, DA... :)

5 karakteristika uspješnih zavodnika

objavljeno prije 6 mjeseci i 26 dana

Zavođenje spada u kategoriju umjetnosti, ako pitamo muškarce kojima to ide od ruke i koji ni u ludilu ne žele odati svoje tajne, a ostatak jačeg spola smatra ga - magijom.… više »

SAVJETI

Kako pronaći ljubav svog života?

objavljeno prije 6 mjeseci i 26 dana

Muškarci koji traže ljubav svog života trude se maksimalno - brinu za izgled, odjeću, ponašanje... i opet im ne ide uvijek. Ako spadate u takve, evo dobre vijesti za vas -… više »

ZAPAMTITE!

Muške karakteristike koje žene obožavaju

objavljeno prije 7 mjeseci i 13 dana

Odanost, iskrenost i nježnost najdraže su kvalitete muškaraca u ženskim očima, pa ne čudi da to muškarci baš i ne znaju.  Koje su ostale... ? Godine - upravo zbog… više »

ZNAKOVI

Kako znati da je volite više nego ona vas

objavljeno prije 7 mjeseci i 26 dana

Za ljubav je potrebno dvoje, to stoji, no "količina ljubavi" nije uvijek jednaka. Vrlo se često netko od dvoje prije i bolje zaljubi od onog drugoga. I kako ta vaša veza raste,… više »

ZNATE LI?

Kakvi se muškarci zapravo traže?

objavljeno prije 7 mjeseci i 27 dana

Žene imaju neke, ponekad neobjašnjive, kriterije za odabir životnog partnera koji će nerijetko iznenaditi i njihove najbolje prijateljice, a znanstvenici vjeruju da su proniknuli… više »

IZBJEGNITE IH :)

5 najčešćih muških pogrešaka na prvom spoju

objavljeno prije 8 mjeseci i 2 dana

Muškarci vole prve spojeve, naročito zbog toga što se mogu poovno "izmisliti" i predstaviti u boljem svjetlu nego prvi put... no, kad smo već kod toga, vrijedi se prisjetiti… više »

ZNATE LI?

Muške karakteristike koje su privlačne ženama

objavljeno prije 8 mjeseci i 3 dana

Muškarci se žele svidjeti ženama, to je sto posto sigurno, a za to su spremni u nekim situacijama napraviti i nevjerojatne stvari... No, ako pitate stručnjake, tajna privlačnosti je… više »

ZAPAMTITE!

7 osobina sjajne partnerice

objavljeno prije 8 mjeseci i 11 dana

Savršena partnerica baš i ne postoji - jednako kao i savršen partner, uostalom. No, nitko to ne prihvaća odmah na početku već kreće u potragu... i često zaluta u mračne… više »

MA DA?

Što ženama diže tlak u krevetu?

objavljeno prije 8 mjeseci i 26 dana

Koliko ste se puta probudili ujutro, a vaša draga vas je gledala kao da ste joj upravo ubili omiljenog kućnog ljubimca i bacili svu šminku u smeće pogreškom? A sinoć je… više »

ZNATE LI?

Kad su muškarci najprivlačniji ženama?

objavljeno prije 9 mjeseci

Muškarci bi dali sve da znaju što je to ženama privlačno i kad imaju najveće šanse kod njih, no rješenje je na pomolu - studija iz magazina Science Advances… više »

HE HE

Što žene privlači na muškarcima... zapravo?

objavljeno prije 9 mjeseci

Nema univerzalnog odgovora na pitanje što je ženama privlačno, a pronalazak partnerice u digitalno doba postaje sve teže i za muškarce. Međutim, znanstvenici su im odlučili… više »

ZNATE LI?

Kako prirodnim putem možete ubrzati rast brade

objavljeno prije 9 mjeseci i 1 dan

U većini slučajeva najbolje je pustiti bradu da raste i redovito je njegovati, držati čistom i hidratiziranom, a ona će rasti svojim najprirodnijim (zdravim) tempom.… više »

ZAPAMTITE :)

Bokserice su pravi odabir za muškarce

objavljeno prije 9 mjeseci i 12 dana

Muškarcima koji žele postati očevi na staromodan način preporučuje se nošenje što'komotnijeg donjeg rublja, poput bokserica jer preuske gaće 'ubijaju' spermije, pokazali… više »

EH, DA... :)

7 stvari o kojima muškarci lažu

objavljeno prije 9 mjeseci i 13 dana

Žene se bore s kompleksima, i to tolika da gotovo da i ne postoji žena koja se ne bori barem s jednim koji joj je glavna preokupacija. Ipak, ako mislite da su muškarci imuni na te… više »

skrolaj na vrh