Muškarci
EHHH...

Muškarci samo kompliciraju, to je zaključak ;)

objavljeno prije 2 godine i 4 mjeseca

Muškarci su sredinom 2020. činili 48,6 posto stanovništva u Hrvatskoj, a podaci pokazuju da udio muškaraca u obrazovanju pada kako raste stupanj obrazovanja, kao i da se… više »

kriza recesija
KRIZA

Što kad partner uđe u krizu srednjih godina?

objavljeno prije 2 godine i 4 mjeseca

Žene ulazu u menopauzu, dok muškarce čeka kriza srednjih godina - a njih udara puno jače nego nježniji spol... štoviše, trebamo ih zvati slabijim spolom, jer su žene puno… više »

LOOL

Muškarci ne plaču i drugi mitovi o zdravlju

objavljeno prije 2 godine i 5 mjeseci

Neki od najčešćih zdravstvenih rizika kod muškaraca su: srčane bolesti, respiratorne bolesti , ozljede i nesreće, bolesti jetre, dijabetes, alkoholizam, depresija i spolno… više »

TUŽNO

Svaka peta osoba otuđena je od oca

objavljeno prije 2 godine i 5 mjeseci

Otac je velika figura u svakom djetinjstu, baš kao što je i majka, no kad su očevi u pitanju tu se vrlo često pojave problemi koji na kraju dovode do otuđenosti. Studija koju su… više »

LOOL

Muškarci rade čudne selfije

objavljeno prije 2 godine i 5 mjeseci

Nije dugo čekalo da se naprave ovakva istraživanja - muškarci koji objavljuju mnogo selfie fotografija čudni su, a najgori su oni koji se koriste filterima na… više »

NAJAVE

Počeo je projekt ‘ODABRALI TATE’ i edukacije za cijelu obitelj

objavljeno prije 2 godine i 7 mjeseci

Hrvatska udruga za ravnopravno roditeljstvo od 01.09.2021. do 30.06.2022. održava projekt 'ODABRALI TATE'. Prvom radionicom „Ravnopravno roditeljstvo", koja je održana 3.9., i… više »

JESTE LI?

Kakve veze stvarno žele muškaci?

objavljeno prije 2 godine i 8 mjeseci

Raznovrsne erotske usluge popularne su diljem svijeta, među koje se ubrajaju: striptiz, prodaja intimnih fotografija, virtualna komunikacija putem mrežnih razgovora, prijenosi preko… više »

MA DA?

Muški nezgodni problemi u seksu

objavljeno prije 2 godine i 8 mjeseci

Muškarci, kao što znamo, pričaju bajke o seksu puno češće nego istinite priče, no ova je vrlo zanimljiva, a istovremeno i traumatična za dobar broj njih.... Naime,… više »

ZNATE LI?

Što suprug/a radi za vas?

objavljeno prije 2 godine i 9 mjeseci

Vjenčanje je velik preokret u životu - više niste sami, uvijek imate nekoga kraj sebe i trebali bi dijeliti sve... barem tako kažu. Ako je jedna stvar koju ste slušali, to je… više »

UPS! ;)

Muškarci u problemu

objavljeno prije 2 godine i 10 mjeseci

Profesorica Shanna Swan, američka epidemiologinja koja proučava utjecaje okoliša na ljudski razvoj, nedavno je objavila novu knjigu pod nazivom "Odbrojavanje". U njoj navodi da bi… više »

HE HE

Kako se žene igraju s muškarcima

objavljeno prije 2 godine i 11 mjeseci

Muškarci su u priličnom proglemu kad trebaju nekoj ženi pokazati da ste joj zanimljivi i dovoljno atraktivni da bi je, možda, mogli osvojiti. U tim trenucima kao da su totalno smotani… više »

ZANIMLJIVO

Zašto muškarci bježe iz veza?

objavljeno prije 3 godine i 11 mjeseci

Svakodnevne obaveze, bez obzira uključuju li one djecu, posao, fakultet, održavanje kućanstva ili nešto peto, često utječu na vezu tako da se partneri izgube i zanemare sebe, svoje… više »

LOOL

Zašto je WC omiljena muška prostorija?

objavljeno prije 4 godine

Muškarci i vrijeme koje provode na toaletu česta je tema šala, no onima koji žive s njima sigurno nije tako smiješno - nebrojeno su puta pogodili zatvorena vrata i… više »

UPS!

Zašto korona više napada muškarce?

objavljeno prije 4 godine

Među pacijentima na odjelima intenzivnog liječenja u bolnicama za liječenje korona virusa prevladavaju pretili muškarci. Stručnjaci još nisu sigurni zašto. Ono… više »

EH, DA... :)

Kako muškarci štete svom izgledu

objavljeno prije 4 godine

Muškarci su poznati po tome da baš i ne drže pretjerano do svog izgleda kao žene, ali činjenica je da je dobar izgled katkada pokazatelj dobrog zdravlja i pravilnog držanja svih… više »

skrolaj na vrh