Muškarci
HE HE

Što žene privlači na muškarcima... zapravo?

objavljeno prije 6 mjeseci i 27 dana

Nema univerzalnog odgovora na pitanje što je ženama privlačno, a pronalazak partnerice u digitalno doba postaje sve teže i za muškarce. Međutim, znanstvenici su im odlučili… više »

ZNATE LI?

Kako prirodnim putem možete ubrzati rast brade

objavljeno prije 6 mjeseci i 27 dana

U većini slučajeva najbolje je pustiti bradu da raste i redovito je njegovati, držati čistom i hidratiziranom, a ona će rasti svojim najprirodnijim (zdravim) tempom.… više »

ZAPAMTITE :)

Bokserice su pravi odabir za muškarce

objavljeno prije 7 mjeseci i 8 dana

Muškarcima koji žele postati očevi na staromodan način preporučuje se nošenje što'komotnijeg donjeg rublja, poput bokserica jer preuske gaće 'ubijaju' spermije, pokazali… više »

EH, DA... :)

7 stvari o kojima muškarci lažu

objavljeno prije 7 mjeseci i 10 dana

Žene se bore s kompleksima, i to tolika da gotovo da i ne postoji žena koja se ne bori barem s jednim koji joj je glavna preokupacija. Ipak, ako mislite da su muškarci imuni na te… više »

ZANIMLJIVO!

Zašto je toliko muškaraca samaca?

objavljeno prije 7 mjeseci i 11 dana

Muškarci samci obično se doživljavaju na dva potpuno oprečna načina - ili kao nepopravljivi zavodnici (manjina) ili kao ogorčeni ženomrsci (većina). Trećih, onih koji jednostavno nisu… više »

ZNATE LI?

Kako pravi gospodin impresionira damu? Ovako!

objavljeno prije 7 mjeseci i 16 dana

Što gospodin, kavalir, džentlmen zapravo jest? Što on simbolizira kao takav, što predstavlja? Što muškarca čini gospodinom? Uljudnost, poniznost, odlučnost,… više »

SAVJETI

Kako zavesti ženu - bez i jedne riječi?

objavljeno prije 7 mjeseci i 18 dana

Pažnje vrijedan muškarac se prije svakog izlaska pripremi i savršeno izvježba za većinu potencijalnih situacija koje ga očekuju tijekom većeri. Definira si cilj. A on je skoro… više »

HE HE

Znakovi da ste dominantan i kvalitetan muškarac

objavljeno prije 7 mjeseci i 23 dana

Dominantni muškarci to jednostavno imaju u sebi. Muškarci su to koji su naučili živjeti, koji su upoznali život i sebe. Muškarci koji znaju s čime raspolažu i… više »

ZAPAMTITE :)

10 navika poželjnih muškaraca

objavljeno prije 7 mjeseci i 29 dana

Iako vrlo često razmišljamo da smo prepuni loših navika, štoviše i okolina nam ponekad suflira tu činjenicu, nije sve tako crno. Imamo mi, muškarci, puno… više »

ZAPAMTITE!

5 stvari koje pravi muškarac NE radi s burbonom

objavljeno prije 8 mjeseci i 2 dana

Burbon je u suštini viski koji mora biti destiliran od masha kojeg sačinjava najmanje 51% kukuruza. Uz to dozrijevanje mora biti u novim pougljenjenim hrastovim bačvama. I posljednji… više »

SAVJETI :)

5 savjeta za dobar san

objavljeno prije 8 mjeseci i 5 dana

Pravi gospodin nije nervozan, barem to ne prikazuje. Nije kronično umoran jer uredno se i dovoljno naspava. Uredan je i društven. Uglavnom ovo je samo dio… više »

HMMM... :)

9 osobina savršenog muškarca

objavljeno prije 8 mjeseci i 7 dana

Dobar muškarac obično nije baš tako laka lovina - nema ih, reći će neke, dok bismo mi ipak predložili drugačiji pristup. Naime, možda ga ne tražite na pravom mjestu ili se… više »

ZNATE LI?

Što žene žele?

objavljeno prije 8 mjeseci i 16 dana

Što žene žele? Nema muškarca na ovome svijetu koji se to nije pitao barem jednom, a dobar dio ih svakodnevno postavlja to pitanje u nevjerici... a odgovor je zapravo toliko… više »

ZNAKOVI

Kako znati da ste pronašli pravog partnera

objavljeno prije 8 mjeseci i 20 dana

Bez obzira vjerujete li da srodne duše postoje samo u ljubićima i bajkama, ili se možda tek negdje duboko u sebi potajice nadate da negdje postoji netko samo za vas, ima pouzdanih… više »

SAVJETI :)

5 pravila prvog spoja za muškarce

objavljeno prije 8 mjeseci i 21 dan

Bez obzira da li imate 18 godina i bliži vam se prvi izlazak s vašom simpatijom, ili pak ste već u godinama kada su vam sva umijeća dobrog zavođenja daleko iza vas, recimo ostala su… više »

skrolaj na vrh