Muškarci
ZAPAMTITE :)

10 navika poželjnih muškaraca

objavljeno prije 5 mjeseci i 28 dana

Iako vrlo često razmišljamo da smo prepuni loših navika, štoviše i okolina nam ponekad suflira tu činjenicu, nije sve tako crno. Imamo mi, muškarci, puno… više »

ZAPAMTITE!

5 stvari koje pravi muškarac NE radi s burbonom

objavljeno prije 6 mjeseci i 1 dan

Burbon je u suštini viski koji mora biti destiliran od masha kojeg sačinjava najmanje 51% kukuruza. Uz to dozrijevanje mora biti u novim pougljenjenim hrastovim bačvama. I posljednji… više »

SAVJETI :)

5 savjeta za dobar san

objavljeno prije 6 mjeseci i 4 dana

Pravi gospodin nije nervozan, barem to ne prikazuje. Nije kronično umoran jer uredno se i dovoljno naspava. Uredan je i društven. Uglavnom ovo je samo dio… više »

HMMM... :)

9 osobina savršenog muškarca

objavljeno prije 6 mjeseci i 6 dana

Dobar muškarac obično nije baš tako laka lovina - nema ih, reći će neke, dok bismo mi ipak predložili drugačiji pristup. Naime, možda ga ne tražite na pravom mjestu ili se… više »

ZNATE LI?

Što žene žele?

objavljeno prije 6 mjeseci i 15 dana

Što žene žele? Nema muškarca na ovome svijetu koji se to nije pitao barem jednom, a dobar dio ih svakodnevno postavlja to pitanje u nevjerici... a odgovor je zapravo toliko… više »

ZNAKOVI

Kako znati da ste pronašli pravog partnera

objavljeno prije 6 mjeseci i 19 dana

Bez obzira vjerujete li da srodne duše postoje samo u ljubićima i bajkama, ili se možda tek negdje duboko u sebi potajice nadate da negdje postoji netko samo za vas, ima pouzdanih… više »

SAVJETI :)

5 pravila prvog spoja za muškarce

objavljeno prije 6 mjeseci i 20 dana

Bez obzira da li imate 18 godina i bliži vam se prvi izlazak s vašom simpatijom, ili pak ste već u godinama kada su vam sva umijeća dobrog zavođenja daleko iza vas, recimo ostala su… više »

Drugačiji razlozi, iste posljedice.../Pixabay
SAVJETI

12 koraka oporavka od emotivne boli

objavljeno prije 6 mjeseci i 23 dana

Svi imamo uspone i padove. Osjećamo bol s vremena na vrijeme. To ne znači da s nama nešto nije u redu. Ne znači da smo radi toga oštećeni ili defektni'. Baš naprotiv.… više »

SAVJETI

Kako je iznenaditi savršenim spojem

objavljeno prije 6 mjeseci i 25 dana

Nije nikakva tajna da se muškarci i žene ponekad malo teže razumiju. Bez obzira planirate li prvi ili sto i prvi spoj, vjerojatno joj želite stvoriti lijepo i jedinstveno iskustvo, a s… više »

JESTE LI ZNALI?

Mišići u četrdesetima. Je li ta želja ostvariva?

objavljeno prije 6 mjeseci i 25 dana

Je li potrebno biti u dvadesetima ako biste željeli postići svoju idealnu mišićavu figuru? Dakako da ne. Postoje 3 jednostavna pravila koje biste trebali slijediti tijekom vježbanja… više »

STVARNO?

Seksizam šteti muškom zdravlju

objavljeno prije 6 mjeseci i 28 dana

Muškarci bi trebali ipak malo više paziti kako se ponašaju, jer to ima velikog utjecaja na njihovo zdravlje - naime, oni koji se ponašaju kao promiskuitetni… više »

DA VIDIMO...

Umjetna inteligencija mogla bi predvidjeti pobjednika Svjetskog nogometnog prvenstva? Hajde da vidimo...

objavljeno prije 7 mjeseci i 1 dan

Svaki puta kad dođe na red nogometno prvenstvo iskrsne nekakva životinja za koju se tvrdi da predviđa rezultate, pobjednike i ishode. Dosad su postojali hobotnica Paul, kornjača, a ove godine… više »

Bi li roditelj trebao spavati u istom krevetu s djetetom? / Pixabay
STVARNO?

Žene obožavaju ovakve muškarce...

objavljeno prije 7 mjeseci i 3 dana

Koji tipovi muškaraca su najprivlačniji ženama je vječno pitanje, pa je servis za online upoznavanje partnera Zooks napravio je istraživanje o tome...a rezultati su prilično… više »

MA DA?

Kakvi muškarci najviše privlače žene

objavljeno prije 7 mjeseci i 5 dana

Poslovično već spominjemo istraživanja, iako se radi samo o anketama, ali sadašnje koje ćemo spomenuti nam je malo prodrmalo temelje muškosti jer kod žena je… više »

STVARNO?

Tri namirnice za modernog muškarca

objavljeno prije 7 mjeseci i 13 dana

Svijet se danas mijenja brzo. Mnoge moderne ideje i principi sve su kraćega roka trajanja te zauvijek zastarijevaju. Moderan muškarac mijenja se sa svijetom oko sebe. Evoluira… više »

skrolaj na vrh