Muškarci
SAVJETI

5 stvari koje muškarci trebaju naučiti od žena

objavljeno prije 8 mjeseci i 2 dana

Muškarci bi češće trebali slušati žene općenito, bilo bi bitno manje problema u svijetu, no ovoga puta koncentriramo se na zdrave navike koje obično nemaju, a baš… više »

ZNATE LI?

Zašto vas Ona ne voli?

objavljeno prije 8 mjeseci i 6 dana

Zapostavljanje i previše opuštanja samo su prvi koraci koji vode ka hlađenju njenog srca. Ženama je izuzetno važan i humor koji, ako izostane, unosi dosadu u vezu. A kada se… više »

STVARNO?

Muškarci zapravo imaju samo jednu ulogu na svijetu...

objavljeno prije 8 mjeseci i 7 dana

Zašto uopće postoje muškarci? Ne, ovo nije neki feministički/muškomrzački pamflet, već vrlo jednostavno i logično pitanje - muška uloga u razmnožavanju uglavnom se… više »

ZNATE LI?

Čega se muškarci srame?

objavljeno prije 8 mjeseci i 23 dana

Žene nisu jedine koje imaju komplekse vezane uz tijelo i izgled. Nova istraživanja pokazuju i da su brojni muškarci nezadovoljni svojom pojavom. Američki fakultet Chapman analizirao je… više »

HEH

5 znakova da volite dragu više nego ona vas...

objavljeno prije 9 mjeseci i 2 dana

Za ljubav je potrebno dvoje, to stoji, no "količina ljubavi" nije uvijek jednaka. Vrlo se često netko od dvoje prije i bolje zaljubi od onog drugoga. I kako ta vaša veza raste,… više »

HE HE

Što visoke pete rade muškarcima?

objavljeno prije 9 mjeseci i 8 dana

Muškarci vole lijepe ženske noge, a ako su u visokim petama - mozak im lagano prestaje logično razmišljati... Zavođenje cipelama s visokom petom nije tajna među ženama, koje su… više »

HMMM...

Što nakon prvog spoja koji je bio - katastrofa?

objavljeno prije 9 mjeseci i 9 dana

U doba Tindera i ostalih čudesa suvremene komunikacije posve je normalno izaći na prvi susret s nekim s kim ste možda već danima 'razgovarali', ali se zapravo još niste upoznali.… više »

MA DA?

Žene najviše vole... kakve muškarce? Ovakve!

objavljeno prije 9 mjeseci i 12 dana

Poslovično već spominjemo istraživanja, iako se radi samo o anketama, ali sadašnje koje ćemo spomenuti nam je malo prodrmalo temelje muškosti jer kod žena je… više »

ZNATE LI?

Tko su i kakvi su današnji gentlemani?

objavljeno prije 9 mjeseci i 13 dana

Tko su, što su, kakvi su i gdje su gentlemani 21. stoljeća? Jesu li ostali u filmovima iz 20. stoljeća ili su među nama, samo su gentlemanski nenametljivi? Uvriježena mišljenja… više »

ZNATE LI?

Što je muškarac s bradom?

objavljeno prije 9 mjeseci i 22 dana

Brade su ponovno u modi, nakon što su hipsteri krenuli u igranje s facijalnim dlakama i počeli ih uzgajati, njegovati te paziti i maziti... no, koja je zapravo njihova evolucijska… više »

STVARNO?

Brijati se treba prije doručka

objavljeno prije 9 mjeseci i 26 dana

Brijanje je većini muškaraca prilična gnjavaža, a najviše mrze kad se porežu - obično se to, naravno, dogodi u pogrešnom trenutku, prije nekog važnijeg sastanka ili… više »

DA?

Žene glasom privlače muškarce

objavljeno prije 10 mjeseci i 22 dana

Glas je jedan od glavnih aduta u zavođenju, uz pogled, stav i pokrete, a zanimljivo je da se i žene i muškarci trude prilagoditi ove stvari kad započnu flert. Pojednostavljeno, svatko… više »

ZNATE LI?

Što muškarce čini privlačnima?

objavljeno prije 11 mjeseci i 3 dana

Muškarci se vrlo često pitaju kako privući žene, pa se posvećuju raznim aspektima svog izgleda, a zapravo bi trebali poraditi na nečem potpuno drugačijem... humoru. Istraživanje… više »

MA DA?

Muškarci su ženama najprivlačniji kada nose bijele majice

objavljeno prije 11 mjeseci i 9 dana

Zgodan muškarac privlači poglede baš kao i zgodna žena, no i u tom slučaju odjeća igra ključnu ulogu - dok bi neki pomislili da je riječ o trenirci ili, nasuprot tome,… više »

ZAPAMTITE :)

5 stvari koje neodoljivo privlače žene

objavljeno prije 11 mjeseci i 18 dana

Što je ženama privlačno - to bi htio znati svaki muškarac, no univerzalnog odgovora na to ipak nema... no, sve kako je u digitalno doba sve teže pronaći partnericu,… više »

skrolaj na vrh