Muškarci
ZAPAMTITE!

20 stvari koje muškarci rade, a žene - obožavaju

objavljeno prije 8 mjeseci

Iako postoje mnogi vrlo očiti načini za uzbuđivanje dama, kao kada je počastite nekom vješto izvedenom predigrom, neki od najvećih okidača ženskog uzbuđenja su zapravo su neki od… više »

Pobrinite se za zdravlje na vrijeme / ISTOCK
OPA!

Ako imate penis, ovo je članak koji danas trebate pročitati

objavljeno prije 8 mjeseci i 3 dana

Možda ćete to smatrati još samo jednim oblikom fizičke različitosti, no muškarci sa zakrivljenim penisom dokazano imaju veće šanse oboljeti od… više »

Što to oni rade, a one ne vole... / Pixabay
Ups!

Što muškarci misle da je seksi, a uopće nije

objavljeno prije 8 mjeseci i 5 dana

Ni jedna žena ne može govoriti u ime svih, ukusi su različiti i tako dalje. Ne kažemo da baš sve pripadnice nježnijeg spola dijele ovo mišljenje, no evo što su o toj… više »

MA DA!?

Što se ženama sviđa na muškarcima?

objavljeno prije 8 mjeseci i 7 dana

Što se ženama sviđa na muškarcima? Pitanje staro koliko i čovjek, vjerojatno, ima i neke neuobičajene odgovore koje ne bismo očekivali. Za muškarce znamo da vole žele… više »

SAVJETI

23 muške navike koje ih čine privlačnijima

objavljeno prije 8 mjeseci i 18 dana

Jedan od vaših dnevnih zadataka je da aktivno radite na vašoj privlačnosti. Do sada ste već sigurno primijetili da je opaki svijet suvremenih veza okrutno mjesto gdje žene imaju… više »

EHHH

Muška ljepota - sedam kardinalnih pogrešaka

objavljeno prije 8 mjeseci i 21 dan

Muškarci se sve više brinu o svom izgledu, i to ne samo razni xyseksualci već i oni klasični, macho tipovi kojima nije svejedno kako će se pojaviti u društvu, jer žene su… više »

SAVJETI

Kako biti pravi gospodin

objavljeno prije 8 mjeseci i 23 dana

Kratka školica za neupućene, mali podsjetnik za zaboravljive - kako da se u ovom društvu, kojim još uvijek dominiraju muškarci, prema ženama ponašamo kao… više »

HMMM

5 loših muških navika koje trebate odmah promijeniti

objavljeno prije 8 mjeseci i 24 dana

Muškarci su vrlo često oličenje svih negativnih navika u zajedničkom životu i vrlo često su krivi za sve ono "ogavno" u domaćinstvu. Ili zaista samo prljamo stan, smrde nam noge, ne… više »

MA DA!

Žene obožavaju muškarce s tetovažama?

objavljeno prije 8 mjeseci i 27 dana

Tetovaže su odavno izašle iz geta kriminalnog miljea i postale mainstream, pa sa sve više tetoviranih ljudi nije preveliko iznenađenje da i muškarci i žene vole one si… više »

SAVJETI

Kako uvijek ostati gospodin?

objavljeno prije 8 mjeseci i 28 dana

Kratka školica za neupućene, mali podsjetnik za zaboravljive kako da se u ovom društvu, kojim još uvijek dominiraju muškarci, prema ženama ponašamo kao… više »

SAVJETI

Što svaki pravi gentleman mora naučiti sina

objavljeno prije 9 mjeseci i 3 dana

Dijete je kao spužva. Upija, snima, kopira naše radnje. Stoga mi naše dijete već učimo kako biti gospodin, a da toga nismo ni svjesni. Pozdravljamo ljude, rukujemo se s… više »

ZANIMLJIVO!

Muškarci i požuda - je li veća od ženske?

objavljeno prije 9 mjeseci i 4 dana

Desetljećima znanstvenici vjeruju kako je muška požuda intenzivnija i snažnija od ženske što je u skladu s brojnim istraživanjima iz tih vremena. Novija istraživanja, s druge… više »

Foto: Pexels
SAVJETI

Kako se gospodski prekida veza

objavljeno prije 9 mjeseci i 4 dana

Veze i brakovi često se raspadaju iz mnogih, a vrlo rijetko bez ikakvog razloga. Ako razlozi nisu jasni i ne razumiju ih obje strane, uključujući i onu koja je odabrala otići, zamjerke i… više »

GENTLEMAN

Drugo natjecanje za Najbolji brk i bradu Hrvatske 2017.

objavljeno prije 9 mjeseci i 6 dana

Bradonje i brkonje, pozor - otvara se natjecanje za Najbolji brk i bradu 2017. na portalu Gentleman.hr, a nagrade su sve samo ne simbolične! Da vidimo kako su to oni sami napisali:… više »

ZAPAMTITE :)

5 muških pogrešaka na prvom spoju

objavljeno prije 9 mjeseci i 12 dana

Klinci današnjice namjerno zaboravljaju i izbjegavaju bonton i lijepa ponašanja. Sve su to old school metode njihovih predaka. A kako napredujemo, toljaga, odabir partnerice i… više »

skrolaj na vrh