« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 9 godina
ZANIMLJIVO

Što oblik lica govori o vama?

Bez obzira na sve znanstvene pristupe, i dalje se traže stara vjerovanja koja su nerijetko u pravu, pa da vidimo što kažu o obliku lica i karakteru

Karakter se može pročitati iz oblika lica?
Karakter se može pročitati iz oblika lica? (Shutterstock)
Više o

lice

,

karakter

,

okruglo lice

,

izduženo lice

,

oblik lica

Oblik lica utječe na karakter, kažu stara vjerovanja koja se i dalje smatraju prilično istinitim, unatoč svim znanstvenim proučavanjima elemenata koji određuju karakter.

Tako izduženo lice treba predstavljati osobu koja je metodična, praktična i nema problema s velikom količinom posla, a uz to su atletski, mišićavi tipovi s jednom izraženom manom - prevelikim samopouzdanjem. 

Četvrtasto lice imaju osobe koje su ambiciozne, dominantne i ne srame se svoje agresivne naravi. No, kako imaju analitičan i oštar um, te svoje karakteristike znaju upotrijebiti na pravom mjestu u pravo vrijeme. 

Za razliku od toga, okruglo lice ukazuje na osjetljivu, emocionalnu osobu koja je brižna i uvijek osjetljiva na ljudske patnje. Muškarci s takvim licem pravi su izbor za brak, jer uživaju u dugim, stabilnim vezama, a kako imaju jake seksualne fantazije, neće vam biti dosadno s njima.

Kakav je vaš oblik lica?

15.05.2015. 13:27:34
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh