« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 8 godina i 11 mjeseci
ISPROBAJTE

Čudesni pripravak koji izgara kalorije

Kako istopiti kalorije koje smo unijeli? Možemo vježbati, a možemo i napraviti domaći eliksir koji će povećati broj spaljenih kalorija za pola - bez vježbanja

Malo grejpa, malo meda i evo čuda :)
Malo grejpa, malo meda i evo čuda :) (Shutterstock)
Više o

med

,

grejpfrut

,

izgaranje kalorija

,

kalorija

,

domaći pripravci

Gubljenje kilograma uglavnom se najuspješnije provodi izgaranjem unešenih kalorija, a tu vam može pomoći ovaj domaći pripravak koji je zdrav, učinkovit i ukusan.

Ma koliko čudno zvučalo, potrebna su samo dva sastojka, a većina ljudi će ih odmah pronaći u kuhinji - grejpfrut i med. Bilo bi dobro da se radi o domaćem, garantirano pravom medu, naravno.

Priprema je vrlo jednostavna - prerežite veliki grejpfrut na pola, žlicom izvadite pulpu, dodajte žlicu meda i sve temeljito izmiksajte štapnim mikserom.

Primjena - popiti dvadesetak minuta nakon obroka - na taj ćete način sagorjeti i do 50 posto više kalorija koje ste unijeli nego inače.

Čudesne moći meda su opće poznate, a grejpfrut je prepun snažnih antioksidansa i, kao i med, ima moćno antibakterijsko djelovanje. Uz to, pun je vitamina A, B, C, D i E, a od minerala tu su bakar, cink, fosfor, kalcij, magnezij, mangan i žejezo.

Sve u svemu, ukusno i učinkovito - isprobajte!!

18.05.2015. 11:23:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh