« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 9 godina
SJAJNO!

Osvježite kožu voćem

Voće će za vašu kožu napraviti više nego skupe kremice, tvrde nutricionisti koji preporučuju ove voćke kao najbolji mogući izbor

Voćem protiv bora i opuštene kože
Voćem protiv bora i opuštene kože (Arhiva)
Više o

voće

,

koža

,

trešnja

,

likopen

,

lubenica

,

lijepa koža

,

nektarina

,

antocijanin

Lijepa koža može se postići na dva načina - upotrebom skupih krema ili na prirodan način. Vjerojatno shvaćate da je prirodni način ne samo jeftiniji, već i kvalitetniji odabir, pa evo tri voćke koje će vam vratiti ljepotu.

Evo koje voće najviše utječe na ljepotu vaše kože:

Lubenica - sjajno osvježenje u vrućim danima napravit će prava mala čuda za vašu kožu, jer je prepuna vode (koja će vas hidratizirati) i likopena koji štiti kožu od štetnih utjecaja sunca. Uz to, likopen jača vezivno tkivo kože i zateže je.

Lubenice osvježavaju kožu

Nektarine su prepune nutritivnih tvari, a među njima se ističu bakar, likopen, lutein, niacin i vitamini A, C i E - kao da je netko napravio najbolju moguću kombinaciju za zdravu i lijepu kožu. Vitamini ovih skupina bore se protiv slobodnih radikala i čine vas mladolikim.

Nektarine se bore protiv slobodnih radikala

Trešnje će vam dati svjež izgled i smanjiti podbuhlost lica, i to ako pojedete samo pola šalice ovog čudesnog ploda. Antocijanin i melatonin smanjuju bore, tako da ćete izgledati i desetak godina mlađe.

Trešnje pomažu protiv bora

Sve u svemu, put pod noge i na tržnicu!

16.05.2015. 10:52:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh