Lifestyle BODY&SOUL
BRAVO

Znakovi da ste uspjeli u životu

objavljeno prije 12 dana i 1 sat

Uspjeh je relativna stvar, a ovisi o tome kako gledate na svijet - svi smo mi često zauzeti svakodnevnim aktivnostima zbog čega zaboravimo zastati na tren i uživati u malim… više »

HE HE

Mamurluk ne prestaje? Evo što radite pogrešno

objavljeno prije 12 dana i 18 sati

Mamurluk, je najgori dio dobrog izlaska... fino ste se zabavili, popilo se koju previše i to vam tada nije toliko smetalo, ali ujutro... majko mila! Mamurluk obično traje nekoliko sati… više »

SAVJETI

5 dodataka za vodu koji jačaju zdravlje

objavljeno prije 12 dana i 22 sata

Čaša vode, one najobičnije iz slavine, najbolji je prijatelj vašeg organizma, a ona može postati još blagotvornija dodate li joj začine ljekovitih svojstava navedene u… više »

SAVJETI

5 načela alkalne prehrane

objavljeno prije 13 dana i 1 sat

Kako bismo bili zdravi, dobro se osjećali i s lakoćom obavljali svakodnevne poslove, naš pH morao bi biti neutralan ili blago alkalan - između 7, 3 i 7,5. Zbog suvremenog načina života… više »

SAVJETI

Beauty savjeti za skijanje

objavljeno prije 13 dana i 3 sata

Prema procjenama turističkih agencija u subotu, 05. siječnja više od 100 tisuća građana Hrvatske krenut će na skijanje. Veliku pozornost skijaši će posvetiti ski opremi, ali ne… više »

ZNATE LI?

Sve koristi pilates lopte za organizam

objavljeno prije 13 dana i 21 sat

Pilates lopta je pojam koji je najčešće vezano samo za teretane, ali u posljednje vrijeme koristi raznih fit lopti i izvan teretane počinju biti sve popularnije. Učinite mnogo za… više »

ZNATE LI?

Kako zimi sačuvati energiju?

objavljeno prije 13 dana i 23 sata

Konzumiranje tople tekućine pridonosi očuvanju unutarnje energije organizma koja u zimskome razdoblju ima tendenciju opadanja te potiču cirkulaciju, podsjećaju francuski… više »

EH, DA...

Tinejdžerke i društvene mreže - put u depresiju

objavljeno prije 14 dana i 1 sat

Tinejdžerke imaju dvostruko veću vjerojatnost pojave simptoma depresije povezanih skorištenjem društvenih mreža nego dječaci, ponajviše zbog zlostavljanja… više »

ZAPAMTITE :)

4 razloga za tursku kavu

objavljeno prije 14 dana i 3 sata

Turska kava oduvijek je omiljena u našim krajevima, no u zadnje vrijeme često se povlači pred najezdom raznoraznih instant varijanti koje, budimo iskreni, nisu ni blizu korisne niti… više »

EHHH...

Zeleni čaj - koliko je stvarno zdrav?

objavljeno prije 14 dana i 18 sati

Zeleni čaj u zadnje je vrijeme dobio promociju kakvu se samo može sanjati  - hvali se na sva zvona, a obavezno je na popisu najzdravijih namirnica, dijeta, prehrane za bolesnike itd.… više »

ZNATE LI?

Kako znati koji tip kože imate?

objavljeno prije 14 dana i 21 sat

Tip kože jako je potrebna informacija - ima cijeli niz krema i raznih sličnih stvari koje se kupuju za određeni tip kože, pa evo jednostavnog testa kako kod kuće saznati koji tip kože imate.… više »

SAVJETI

Prehrambene navike koje čuvaju zdravlje

objavljeno prije 14 dana i 23 sata

Zdrava prehrana je postala gotovo pa obaveza svake osobe koja je svjesna grozota koje se stavljaju u hranu kupljenu u trgovinama, no kako to uskladiti s novčanikom? Ovako... Čitanje… više »

SAVJETI

Tri namirnice za borbu protiv celulita

objavljeno prije 15 dana i 1 sat

Celulit je boljka mnogih žena, a i nemalog broja muškaraca... djelomično su odgovorni geni, djelomično hormoni, a prehrana također igra važnu ulogu. No, kad ga imate, riješiti… više »

ZNATE LI?

Pravo vrijeme za prvu jutarnju kavu je...

objavljeno prije 15 dana i 3 sata

Kava nam je jutarnji ritual koji ćemo teško propustiti, no je li vrijeme za prvu jutarnju stvarno odmah nakon buđenja? Osim što je dobro prvo nešto pojesti kako je ne bi… više »

SAVJETI

Riješite se glavobolje u trenu

objavljeno prije 15 dana i 18 sati

Glavobolja je sve češća posljedica užurbanog načina života i svakodnevnog stresa, a u tim situacijama najčešće posežemo za tabletama - popiti analgetik zaista je najlakše… više »

skrolaj na vrh