Lifestyle BODY&SOUL
Foto: Pexels
ISPROBAJTE :)

Dijeta 5/2 možda je baš za vas

objavljeno prije 14 dana i 11 sati

Dijeta je riječ koja će vrlo skoro zavladati tražilicama, što zbog onih koji se žele pripremiti za blagdanske prepune stolove i dočekati ih tanji, što zbog onih koji se već… više »

MA DA?

Koliko sati bi trebao trajati dan? Ženama - 28!

objavljeno prije 15 dana i 4 sata

Dan traje 24 sata - no koliko je onih kojima je to jednostavno premalo? Poprilična količina, izgleda, a većina od njih su žene. Naime, nedavno provedeno istraživanje u Velikoj Britaniji… više »

SAVJETI

Kako se riješiti popodnevnog umora? Lako!

objavljeno prije 15 dana i 6 sati

Popodnevni umor događa nam se svakog dana, bez obzira na to je li radni dan ili vikend, a rješavamo ga naizgled jednostavno - vikendom se izvalimo na kauč, a preko tjedna ubacimo u… više »

ZAPAMTITE!

5 loših navika koje pogoršavaju prehladu

objavljeno prije 15 dana i 9 sati

Prehlada će vas vjerojatno pohoditi i ove zime, jer je za najobičniju odgovorno oko 200 različitih tipova virusa, pa je teško i pomisliti da biste ih baš sve mogli izbjeći.… više »

MA DA?

Loše strane antibiotika

objavljeno prije 16 dana i 4 sata

Antibiotici se već neko vrijeme troše kao aspirini - za svaku boljku ima barem jedan, a ni liječnici nisu nikad bili tako laki na olovci kada ih treba napisati na recept... i… više »

COOL

Najbolja terapija

objavljeno prije 16 dana i 7 sati

Posjet muzeju kao dodatak konvencionalnoj terapiji? I to na recept? Da, ali u Kanadi. Primjena počinje u četvrtak u sklopu pilot projekta, koji je bez presedana u svijetu, kaže grupa koja ga… više »

SAVJETI

Jutarnje ubrzavanje metabolizma

objavljeno prije 16 dana i 11 sati

Metabolizam se s godinama usporava, što rezultira gomilanjem kilograma. Kako biste osigurali da vaš metabolizam radi kao švicarski sat, usvojite ovih nekoliko zdravih… više »

UPS

Posljedica stalnog sjedenja ima ružno ime... a i simptome

objavljeno prije 17 dana i 2 sata

Sjedilački način života i rada teško je izbjeći, bez obzira što svi znamo da loše utječe i na zdravlje i na figuru, a znanstvenici su ga povezali s s bolestima srca,… više »

COOL

Živite li svoje prošle snove ili stvarate nove?

objavljeno prije 17 dana i 11 sati

Želite li vi nešto ili ne, ostvaruje se ono o čemu razmišljate. Počnite promatrati svoje misli na dan ili dva kako bi vidjeli o čemu najčešće razmišljate. Je li to… više »

SAVJETI

Hladni dani - topla hrana

objavljeno prije 18 dana i 4 sata

Hladni dani su pred nama, a ako želite ostati zdravi i čili, stručnjaci imaju samo jedan recept koji je dovoljan za to - jedite toplo! Naime, topli napitak tijekom zime je za… više »

EH, DA...

5 razloga zašto inteligencija donosi probleme

objavljeno prije 18 dana i 11 sati

Inteligencija je jedna od onih stvari za koje bismo stavili ruku u vatru da će nam olakšati život, učiniti ga ugodnijim i materijalno sigurnim.. no je li to baš tako? Ne… više »

EH, DA...

Zašto treba izbjegavati štikle?

objavljeno prije 19 dana i 5 sati

Visoke potpetice postale su gotovo neizbježan dio ženske garderobe - nije da nema razloga, osim što izgledaju dobro, izdužuju noge i upotpunjuju svaki odjevnu kombinaciju na odličan… više »

SAVJETI

Izrezbarite savršenu bundevu za Noć vještica

objavljeno prije 19 dana i 7 sati

Halloween ili Noć vještica ne može proći bez izrezbarene bundeve, to je valjda svima jasno. E sad, ako ste je nabavili (i niste je platili previše), nije nemoguće da će vam u… više »

SAVJETI

Kućni ljubimci nas liječe, nabavite jednoga!

objavljeno prije 20 dana i 5 sati

Kućni ljubimci su veselje i sreća većini svojih vlasnika, no istovremeno imaju izuzetno blagotvoran utjecaj na njihovo zdravlje, dokazala su brojna istraživanja, pa tako i ovo novo. U… više »

MLJAC

Čokolada je s ljudima već tisućama godina

objavljeno prije 20 dana i 7 sati

Čokolada i ljudi se druže puno, puno duže nego što bi mogli zamisliti - naime, upravo su pronađeni tragovi konzumacije njezina ključnog sastojka prije 5000 godina u Južnoj Americi.… više »

skrolaj na vrh