Lifestyle BODY&SOUL
COOL

Najbolji razlozi za svakodnevno vježbanje

objavljeno prije 20 dana i 9 sati

Vježbanje ne utječe samo na zdravlje, već je i jedan od ključnih faktora dobrog raspoloženja, što je možda i najbolji razlog za svakodnevnu fizičku aktivnost u ova prilično luda i… više »

MMMM

Najbolji čaj za jesenske dane

objavljeno prije 20 dana i 11 sati

Jesen je vrlo promjenjiva, a dani su isponjeni velikim dnevnim rasponom temperatura, od izmjene hladnog do vrlo toplog zraka. Vlaga koja je u ovom godišnjem dobu prisutna u zraku… više »

ZAPAMTITE!

Meteoropatija - stvaran ili izmišljen problem?

objavljeno prije 21 dan i 5 sati

Meteoropatija pogađa sve dobne skupine stanovništva u moderno doba, ne više naše bake i djedove, pa se s pravom postavlja pitanje je li ona mit ili stvarna bolest… više »

WOW!

Stres nam smanjuje - mozak?!

objavljeno prije 21 dan i 9 sati

Stres nije više tako tihi ubojica kako ga volimo zvati - sve su češće loše vijesti koje se šire internetom poput požara, upozoravajući nas da je ritam života… više »

NARAVNO!

Djeca ili pametni telefoni? Kakvo pitanje...

objavljeno prije 21 dan i 11 sati

Pametni telefoni su nam, željeli mi to priznati ili ne, uvijek u rukama ili barem pokraj nas, pa čak i kad smo s djecom. No, mala djeca će cendrati i prigovarati ako roditelji stalno gledaju… više »

SAVJETI

3 vrste namirnica koje će skinuti višak kilograma

objavljeno prije 22 dana i 11 sati

Mršavljenje treba shvatiti kao proces promjene načina prehrane kojim ćete svoje tijelo naviknuti na nove okuse i unositi ono što vam je potrebno za optimalno funkcioniraje… više »

MIRISI

Lavandom protiv tjeskobe

objavljeno prije 23 dana i 3 sata

Lavanda miriše divno, to znaju svi koji je koriste, no ne treba se ograničiti na tjeranje moljaca iz ormara - relaksirajuća svojstva lavande stvarna su i učinkovita, a ta mediteranska… više »

SAVJETI

Kako spriječiti ožiljke od akni

objavljeno prije 23 dana i 5 sati

Akne ne muče samo tinejdžere, a ožiljci koji nastaju nakon dubokih upala ostavljaju neugodne udubine na koži koje je teško sakriti. Kako biste izbjegli dugu i… više »

MOLIM?!

Kava se ne pije ujutro?

objavljeno prije 23 dana i 12 sati

Kava je omiljeni jutarnji napitak većine ljudi, ali ako pitamo stručnjake, dobit ćemo odgovor koji nam se sigurno neće svidjeti - kavu bi trebalo biti kasnije tijekom dana. Po nedavnoj anketi… više »

MMMM

Sok za lakši san

objavljeno prije 24 dana i 1 sat

Spavanje je ključno za zdravlje, no kad nakon tjedna na poslu punom stresa napokon legnete u miru, san često ne dolazi na oči, znamo iz vlastitog primjera... i što onda? Evo… više »

SAVJETI :)

Kada i koliko jesti da bi bilo zdravo?

objavljeno prije 24 dana i 10 sati

Zdrava prehrana treba biti bogata voćem i povrćem te sadržavati što manje šećera i pržene hrane. Manje je poznato koliko često treba jesti i koliko brzo. "Tjelesni metabolizam… više »

EH, DA... :)

Zašto se ne trebamo uspoređivati s drugima?

objavljeno prije 24 dana i 12 sati

Stalno se uspoređujemo s drugim ljudima, u ovo doba sveopće povezanosti više nego ikada, a ocjene koje donosimo često su u našu korist pri čemu si laskamo i zaključujemo da smo… više »

ZAPAMTITE!

5 namirnica koje hrane i čuvaju kožu

objavljeno prije 25 dana i 3 sata

Lijepa koža san je svih žena, a i muškaraca svjesnih da je vrijeme pećinskih ljudi odavno prošlo.  Kako znamo da ljepota zapravo dolazi primarno iz tanjura, odnosno hrane… više »

bu?enje nesanica
A VI?

Disanija - muka svih koji se teško dižu iz kreveta

objavljeno prije 25 dana i 10 sati

Ustajanje iz kreveta nekima je totalna noćna mora - ne onima koji samo lupe po alarmu svakih pet ili deset minuta, već ekipi koja se nekako iskobelja iz kreveta i za minutu se opet vrati.… više »

MLJAC

6 voćki koje mogu jesti i dijabetičari

objavljeno prije 25 dana i 12 sati

Voće je zdravo, čak i ako osoba boluje od dijabetesa. No, kako voće sadrži šećere, dijabetičari trebaju paziti na količinu i vrstu voća koju će konzumirati. Dijabetes je autoimuna… više »

skrolaj na vrh