Lifestyle BODY&SOUL
ZNATE LI?

Zašto moramo paziti na unos soli?

objavljeno prije 19 dana i 1 sat

Sol je nužna za preživljavanje - naša se tijela oslanjaju na natrij za kontrakcije mišića, transmisije živaca i sustave za balansiranje tjelesnih tekućina, zajedno s drugim… više »

ZANIMLJIVO!

Život u gradu donosi - sreću?!

objavljeno prije 19 dana i 3 sata

Grad donosi taj neki užurbani stil života koji mnogima ne odgovara i stalno zazivaju odlazak u prirodu, no istraživanje je pokazalo da se i u takvom načinu života može pronaći - sreća. Sreća… više »

WOW!

Što najbolje oporavlja mišiće nakon vježbanja?

objavljeno prije 19 dana i 19 sati

Vježbanje je naporna stvar, a većina nas će nakon toga posegnuti za vodom, dobar dio za raznim izotoničnim napitcima, no ima jedna stvar koja je za to najbolja na svijetu - čokoladno mlijeko.… više »

EH, DA...

Kako prepoznati da samo što niste pukli k'o kokica

objavljeno prije 19 dana i 23 sata

Psihički slom vreba na sve koji su izloženi velikim količinama stresa, ma koliko jaki naizgled bili... Ovo su znakovi koji pokazuju da vam se baš to dogodilo i da treba prikočiti… više »

OPA!

Za 7 dana do ravnog trbuha

objavljeno prije 20 dana i 1 sat

Ravan trbuh želja je svima prije nego što se odluče pokazati tijelo na plaži, no većini to ipak izgleda kao nemoguća misija... a nije. Naravno, samo za one čiji šlauf odavno… više »

SAVJETI

Ljepota na prirodan način

objavljeno prije 20 dana i 3 sata

Prirodna ljepota je najbolja moguća, naravno, a da biste je postigli, prvi korak koji morate napraviti je zdravo se hraniti. Najvažniji rezultat zdrave prehrane je sjajna koža,… više »

STVARNO?

Nedruštvenost je znak visoke inteligencije

objavljeno prije 20 dana i 22 sata

Ako spadate u one koji se zamišljaju kako žive kao pustinjak u prirodi umjesto u prenapučenom gradu ili da čitate knjigu na osami umjesto da plešete u… više »

LOŠE :)

Zašto nas toliko privlači slatka i pržena hrana?

objavljeno prije 21 dan i 1 sat

Nezdrava hrana je loša za organizam, to znamo svi, no bez obzira na sve nerijetko ćemo slasno zagristi u neki hamburger ili smazati cijelu kutiju keksa... zašto? Znanstvenici… više »

SAVJETI :)

Kada treba piti vodu i koliko?

objavljeno prije 21 dan i 3 sata

Zdravo je piti vodu, to vjerojatno svi znamo, no znate li kada? Naime, dok je jedni piju za vrijeme objeda, drugi će piti poslije, a treći će vodu piti sasvim odvojeno od jela. Protivnici… više »

SAVJETI :)

Kako prepoznati prve simptome trudnoće?

objavljeno prije 22 dana i 1 sat

Prepoznati da se radi o trudnoći, naročito u samom početku, nije uvijek jednostavno. Ipak, određene okolnosti i neki rani simptomi mogu upućivati na trudnoću.   Obzirom na… više »

MYTHBUSTERS

Jabučni ocat - istine i zablude

objavljeno prije 22 dana i 21 sat

Jabučni ocat vratio se zadnjih godina kako na naslovnice, tako i u kućanstva, no uz to se pojavila i gomila (polu)informacija o njegovim "magičnim" učincima na zdravlje... koje nisu… više »

ZNATE LI?

Što nam sve radi pušenje

objavljeno prije 22 dana i 23 sata

Tobacco Body, u suradnji s Cancer Societyjem iz Finske, detaljno je prikazao oštećenja na tijelu uzrokovana pušenjem. Pogledajte interaktivnu web stranicu koju su razvili… više »

ISPROBAJTE

Kako učinkovito isprati pesticide s voća

objavljeno prije 23 dana i 1 sat

Soda bikarbona iliti natrijev bikarbonat, sastojak koji sve domaćice imaju u svojem kućanstvu ima nebrojeno primjena, a američki znanstvenici tvrde da jenjezina upotreba u… više »

ZAPAMTITE!

Hrana koja kontrolira tlak

objavljeno prije 23 dana i 3 sata

Hipertenzija ili visoki krvni tlak, može uzrokovati oštećenje krvnih žila što dovodi do bolesti srca, bolesti bubrega, moždanog udara i drugih problema. Hipertenzija… više »

ISPROBAJTE :)

Kako postati jutarnji tip za mjesec dana?

objavljeno prije 23 dana i 18 sati

Noćna ptica? Ne možete se dići ujutro prije deset bez teške muke i jada, osjećate se pospano i tek vas treća kava budi? Nije rijetkost... no, treba vam samo mjesec dana da to… više »

skrolaj na vrh