Lifestyle BODY&SOUL
IZAĐITE!

Svježim zrakom do sreće i zdravlja

objavljeno prije 15 dana i 6 sati

Provođenje slobodnog vremena u prirodi dobro je za nas i naše zdravlje. Znanstvenici su u istraživanju prikupljali informacije od čak 300 milijuna ljudi iz cijelog svijeta,… više »

AHA!

5 savjeta za mršavljenje bez odricanja

objavljeno prije 15 dana i 11 sati

Mršavljenje bez dijeta i odricanja zvuči kao bajka, no zapravo se radi o vrlo jednostavnom receptu koji je primjenjiv svim ljudima. Sve što trebate napraviti jest proučiti… više »

SAVJETI

Liječenje biljem kroz godinu

objavljeno prije 15 dana i 13 sati

Liječenje biljem je najprirodniji i najbolji put za ozdravljenje, a kako ljekoviti sastojci biljaka nisu uvijek podjednako raspoređeni u svim biljnim organima važno je znati u koje doba… više »

STVARNO?

Vegetarijanci bolje i duže žive?

objavljeno prije 16 dana i 4 sata

Vegetarijanstvo možda produljuje život, sudeći po studiji objavljenoj u američkom časopisu JAMA Internal Medicine. Znanstvenici s kalifornijskog svučilišta Loma Linda utvrdili su… više »

SAVJETI

Prirodni piling za celulit

objavljeno prije 16 dana i 9 sati

Celulit je nakupina čvrsto uraslog masnog tkiva koje izgleda poput narančine kore, a sastoji se od masnoće, toksina i vode. Tek toliko da budemo na čisto - celulit nije bolest, ne ovisi o… više »

SAVJETI

5 namirnica koje će vas riješiti viška vode

objavljeno prije 16 dana i 11 sati

Zadržavanje vode u tijelu još se zove edem, a do toga dolazi zbog nakupljanja tekućine u organizmu. Može uzrokovati oticanje zglobova, stopala, ruku i nogu, a kod žena… više »

SAVJETI

Spriječite bore s dva jednostavna sastojka

objavljeno prije 16 dana i 13 sati

Bore dolaze s godinama i nije ih lako izbjeći, no zato se mogu odgoditi i ublažiti, a sve što vam treba za to su dva jednostavna sastojka - vitamin E i maslinovo ulje.… više »

ISPROBAJTE :)

Odličan razlog za svakodnevnu šetnju

objavljeno prije 17 dana i 4 sata

Kombiniranje 30 minuta jutarnjeg vježbanja s kratkim šetnjama tijekom dana može pomoći u kontroli krvnog tlaka, pokazuje australsko istraživanje. Dodavanje trominutnih šetnji… više »

STVARNO?

Važnije je koliko puta idete na odmor od trajanja

objavljeno prije 17 dana i 7 sati

Godišnji odmori počinju se planirati u rano proljeće - a glavno je pitanje koliko dugo ćete biti tamo, no izgleda da bi se umjesto toga trebali zapitati koliko ćete puta ići na odmor.… više »

MLJAC

Proljetni detox smoothie

objavljeno prije 17 dana i 13 sati

Promjene u prirodi dolaskom proljeća osjećaju se i u našem tijelu - proljetni umor osjeća velik broj ljudi, a kako bismo ga ublažili treba prilagoditi prehranu. Izmjena… više »

Požurite! / Pixabay
ZNATE LI?

Koliko hodanja stvarno skida kilograme

objavljeno prije 18 dana i 4 sata

Trening visokog intenziteta nije nužan za gubljenje kilograma. Dovoljno je, kažu kineziolozi, hodati. Bilo da volite brzu, kratku šetnju ili duge večernje, sve ulazi u ovaj oblik… više »

m

Stalno kasnite? Vi ste sretniji od ostalih!

objavljeno prije 18 dana i 11 sati

Koliko ste puta ispod oka pogledali kolegu koji, po običaju, kasni i ulazi u ured s osmijehom na licu, bez ikakve grižnje savjesti? Vjerojatno više nego jednom, a razlika između vas i… više »

SAVJETI

Kada stvarno trebate baciti hranu?

objavljeno prije 18 dana i 13 sati

Bacanje hrane postaje sve veći problem - količine koje svake godine završe u smeću rastu gotovo eksponencijalno, a krivca možemo pronaći i u estetici, jer čim više ne izgleda… više »

ZNATE LI?

Koliko se tijelo mijenja s godinama

objavljeno prije 19 dana i 4 sata

Tijelo se svakodnevno mijenja, no, mi to ne možemo odmah primijetiti. Često pomislimo kako se ništa ne mijenja, jer nas ništa ne boli. Bright Side je izdvojio nekoliko promjena… više »

AHA!

Ugljikohidrat koji treba obavezno izbjegavati

objavljeno prije 19 dana i 7 sati

Masne naslage oko središnjeg dijela tijela mogu ukazivati na kroničnu upalu u vašem tijelu, što može dovesti do kardivaskularnih bolesti, raka i artirtisa.… više »

skrolaj na vrh