Lifestyle BODY&SOUL
STVARNO?

Novac i sreća nisu povezani, a što jest?

objavljeno prije 1 mjesec i 12 dana

Novac nema nikakve veze s osjećajem sreće - za taj osjećaj najzaslužniji dobar san i dobar seks, pokazalo je novo istraživanje! U studiji je sudjelovalo 8.250 Britanaca, a većina ih je… više »

ZNATE LI?

5 plodova koje ne trebate guliti

objavljeno prije 1 mjesec i 13 dana

Neke vrste voća i povrća ne samo da ne morate, već ne bi ni trebalo guliti, iako nam je to ustaljena praksa. Osim što ćete uštedjeti vrijeme, zadržat ćete i mnoge hranjive… više »

ZABAVNO

Kako zapravo razmišljaju inteligentni ljudi?

objavljeno prije 1 mjesec i 13 dana

Inteligentni ljudi razlikuju se od drugih na više načina, a naročito po tome što nek stvari rade drugačije, što je posljedica činjenice da je inteligencija povezana… više »

SAVJETI

5 sastojaka koje mora imati svaka vaša krema

objavljeno prije 1 mjesec i 14 dana

Kreme za suhu kožu prilično su veliko tržište prepuno, baš kao i ostala, raznih "čudotvornih" pripravaka koji bi trebali oporaviti vašu kožu. Naravno,u njima se nalazi… više »

ZNATE LI?

Klinčić - jedan od najzdravijih začina svijeta

objavljeno prije 1 mjesec i 14 dana

Klinčić, poznat i pod latinskim nazivom Syzygium aromaticum ili clavus, što znači čavao, na koji oblikom i sliči, ima plod koji je zapravo cvjetni pupoljak sa stabla karanfilovca,… više »

SAVJETI

7 savjeta za preživljavanje vrućina bez klime

objavljeno prije 1 mjesec i 14 dana

Paklene temperature mnoge tjeraju da ostanu u kući. Vrijeme je posebno opasnoo za starije osobe i trudnice, a oni bez klima uređaja gotovo da ne mogu funkcionirati. Srećom, postoje prirodni i… više »

ISPROBAJTE :)

Kombinacije namirnica koje su nevjerojatno zdrave

objavljeno prije 1 mjesec i 14 dana

Hrana je izvor zdravlja, to su do sada već svi vjerojatno shvatili (naravno, prirodna i organska), a način na koji kombinirate hranu može značajno utjecati na korist koju dobivate… više »

MMMM

Lavanda - sve blagodati čudesne biljke

objavljeno prije 1 mjesec i 15 dana

Lavanda je mirisna grmolika biljka potječe s grčkih otoka te se učestalo koristi u liječenju unutarnjih i vanjskih tjelesnih boljki, a zahvaljujući svojim blagotvornim umirujućim… više »

STVARNO?

Trčanje produžuje život?

objavljeno prije 1 mjesec i 15 dana

Dug život je cilj vake osobe, makar i nesvjesno, a jedna od glavnih stvari u njegovom produžavanju nije niti zdrava prehrana niti zdrave navike, već - trčanje, vjerovali ili ne.  Naime,… više »

SAVJETI

Zdrava i lijepa kosa uz malo truda

objavljeno prije 1 mjesec i 15 dana

Zdrava prehrana i pravilna njega mogu održati vašu kosu lijepom, stoga vam donosimo 7 savjeta kojih bi se trebali držati kako bi vam kosa bila uvijek onakva kakvu želite imati.… više »

SAVJETI :)

Psihološki trik za lakše mršavljenje

objavljeno prije 1 mjesec i 16 dana

Mršavljenje je mnogima noćna mora, a jedinim načinom rješavanja viška kilograma smatraju rigorozne redukcijske dijete. One jesu učinkovite, tu nema dileme, no jednako… više »

ISPROBAJTE :)

4 zdrave alternative za kravlje mlijeko

objavljeno prije 1 mjesec i 16 dana

Mlijeko (ono kravlje, naravno) i mliječni proizvodi na margini su zdrave prehrane posljednjih godina jer, navodno, sadrže hormone i sluz, a mogu prouzrokovati probleme s kožom,… više »

MA DA?

Superugljikohidrati su novi hit za mršavljenje

objavljeno prije 1 mjesec i 16 dana

Ugljikohidrati se zadnjih godina smatraju najvećim neprijateljem onih koji žele izgubiti koju kilu viška, pa je tako postalo popularno bježati glavom bez obzira od pekara, kruha,… više »

SAVJETI

5 koristi od vrećice čaja

objavljeno prije 1 mjesec i 17 dana

Vjerojatno ste čuli za korištenje hladnih žlica za podočnjake ili krastavce za svježe lice, ali još bolji efekt mogu imat iskorištene vrećice čaja koje gotovo uvijek… više »

HMMM...

Treba li vježbati gladan?

objavljeno prije 1 mjesec i 17 dana

Prevladava mišljenje da je za kvalitetno odrađen trening potrebno unijeti dovoljno ugljikohidrata. Međutim, sada je ta 'navika' dovedena u pitanje - istina je… više »

skrolaj na vrh