Lifestyle BODY&SOUL
Zbunjenost, razmišljanje
HMMM... :)

Trebamo li vjerovati šestom čulu?

objavljeno prije 1 mjesec

Instikt, šesto čulo, predosjećaj... više je naziva koji svi zapravo znače isto - mislite da biste nešto trebali napraviti, no nemate neke čvrste činjenice koje podupiru… više »

ISPROBAJTE

7 stvari koje će vas odmah usrećiti

objavljeno prije 1 mjesec i 1 dan

Sreća je u malim stvarima, reći će ljudi koji život ne puštaju da ih vodi, nego ga žive prema svojim željama i mogućnostima. Ukoliko spadate u one druge - zaposlene koje stres izjeda… više »

AHA!

Dobar razlog za čašu crnog vina dnevno

objavljeno prije 1 mjesec i 1 dan

Crno vino oduvijek se smatralo korisnim za zdravlje u umjerenim količinama - od jačanja rada srca do snižavanja rizika od šećerne bolesti, a novo istraživanje sugerira da sadrži… više »

ZAPAMTITE!

5 loših navika koje usporavaju metabolizam

objavljeno prije 1 mjesec i 1 dan

Metabolizam je obično dežurni krivac za višak kilograma, no jeste li sigurni da ste napravili sve kako bi ga održavali u savršenom stanju? Vjerojatno niste, a evo i pet najgorih… više »

COOL

Boravak u prirodi postaje - terapija

objavljeno prije 1 mjesec i 1 dan

Boravak u prirodi odličan je za zdravlje, a to je prepoznala i službena Škotska - naime, s početkom listopada u škotskim se ordinacijama našla nova teraija za… više »

ZAPAMTITE!

Jesenski blues - riješite ga se na vrijeme

objavljeno prije 1 mjesec i 2 dana

Jesenski blues ili kako ga još nazivaju sindrom SPR - sezonskog poremećaja raspoloženja pogotovo nastaje kod prelaska na zimsko računanje vremena, kada se dan skraćuje, a mrak puno… više »

TERMOGENEZA

Hladnoća najbolje skida kilograme

objavljeno prije 1 mjesec i 2 dana

Hladnoće nas tjeraju da ostanemo u toplom, kako obične ljude tako i rekreativce - teretane su prepune, a na trake za trčanje ne možete doći na red. No, ako mislite da ćete u zagrijanoj… više »

SAVJETI

5 savjeta za podizanje imuniteta

objavljeno prije 1 mjesec i 2 dana

Gripe i prehlade su na vratima, a jesen je tek počela... sjetite se kako je zimi. Ako vam je dosta noseva koji bole od ispuhivanja i maramica koje grebu, vrijeme je da poradite na svom… više »

EH, DA... :)

4 loše posljedice korištenja društvenih mreža

objavljeno prije 1 mjesec i 3 dana

Društvene mreže na svojim su počecima proglašene revolucijom, a činjenicu da povezuju ljude širom svijeta na do tada nezamislive načine genijalnom - jer možemo… više »

FORA :)

Kako stres utječe na naš - govor

objavljeno prije 1 mjesec i 3 dana

Stres je problem koji rijetko tko može izbjeći, no ipak se volimo ponašati kao da je sve normalno, trudeći se da nitko ne primjeti da smo pod stresom. Ipak, postoji jedna stvar koja… više »

ZANIMLJIVO

9 razdoblja života u kojima se najviše debljamo

objavljeno prije 1 mjesec i 3 dana

Debljina ne dolazi sama od sebe, naravno, a postoje neka razdoblja života kad smo evidentno skloniji debljanju, pa je nužno posvetiti više pažnje fizičkim aktivnostima i režimu… više »

EHHH...

Manjak sna - stariji izgled

objavljeno prije 1 mjesec i 4 dana

San je nužan za zdravlje, to već znaju i ptice na granama, no znate li da nedostatak sna ima još jednu, prilično nezgodnu i neestetsku nuspojavu? Upozorenja da bi trebali spavati barem… više »

SAVJETI

Vitamin koji će vam spasiti kosu

objavljeno prije 1 mjesec i 4 dana

Gubitak kose jedna je od stvari koja nam donosi prilično loše osjećaje - pogađa i muškarce i žene (rjeđe, na njihovu sreću), no jednako ga loše podnose oba spola. Na… više »

ZAPAMTITE!

Borite se protiv stresa - učinkovito!

objavljeno prije 1 mjesec i 4 dana

Stres je postao najveći neprijatelj zdravlja u ovom užurbanom modernom vremenu - poslovi, financije i privatni život donose stalne promjene koje neizbježno utječu na naše zdravlje,… više »

SAVJETI

Kako se koncentrirati na poslu?

objavljeno prije 1 mjesec i 4 dana

Koncentracija na poslu ponekad nije lagan zadatak - ponajprije su nam potrebni mir i tišina, no to nije sve: po mišljenju njemačkih znanstvenika, za uspješane radne… više »

skrolaj na vrh