Lifestyle BODY&SOUL
SAVJETI :)

Čaj koji topi masno tkivo

objavljeno prije 1 mjesec i 9 dana

Mršavljenje pomoću čajeva nije nova stvar, štoviše, kod svakog travara i u biljnim ljekarnama moći ćete pronaći neki takav pripravak, no ovaj recept za mršavljenje… više »

GOMILA!!

Koliko lica možemo zapamtiti?

objavljeno prije 1 mjesec i 9 dana

Znate ono kad gledate u nekoga i sigurni ste da ga/nju poznajete, ali niste sigurni otkud? Ili kad vam netko kaže da pamti imena, ali s licima mu ide teže? E, nije istina - svatko od nas… više »

PRIRODNO

Kosa jače opada ujesen - znate li zašto?

objavljeno prije 1 mjesec i 9 dana

Ako ste primjetili da vam je kosa počela pojačano opadati, vjerojatno ste se zabrinuli i počeli razmišljati što se događa, a odgovor je jednostavan i prirodan - stigla je jesen.… više »

SAVJETI

Hrana za čvrstu i zdravu kožu

objavljeno prije 1 mjesec i 10 dana

Sezona gripe i prehlade još je naizgled daleko, no nutricionisti poručuju da se već sada treba zaštiti i pripremiti organizam za zimu.  Možda niste razmišljali o… više »

ZAPAMTITE!

Vitamin C - najbolji prijatelj organizma ujesen

objavljeno prije 1 mjesec i 11 dana

Vitamin C štiti od prehlade i gripe pa je ujesen najtraženija roba. Tek toliko da znate, preporučena doza vitamina C za odraslu ženu je 75 miligrama. Vitamin C višestruko dobro… više »

Kosa, krevet, spavanje
O, DA!

Zašto je važna popodnevna siesta

objavljeno prije 1 mjesec i 11 dana

Popodnevni odmor nema samo funkciju odmora nakon obilnog ručka, već pomaže u obradi nesvjesnih podataka, odnosno pomoći će nam da shvatimo nešto što nam je bilo… više »

ZNATE LI?

Kako jesen utječe na zdravlje

objavljeno prije 1 mjesec i 11 dana

Jesen donosi sve kraće dane a s prvim tmurnim jutrima nije neobična pojava umora, neraspoloženja i manjka energije. Utjecaj je to jeseni na naše endokrini, živčani i probavni sustav,… više »

SAVJETI

Prirodna ljepota dolazi iz - tanjura

objavljeno prije 1 mjesec i 11 dana

Nutricionisti tvrde da je koža ogledalo hrane koju jedemo i trošimo iz raznog voća i povrća, a koja nam pomaže u zaštiti kože od znakova starenja i čuvaju naš izgled u… više »

EHHH...

Koliko alkohola je zdravo? Razočarat ćete se...

objavljeno prije 1 mjesec i 12 dana

Svi smo čuli onu o "jednoj rakijici dnevno" koja je nekog djedicu ili bakicu dovela do stote, a o čaši vina za "jaču krv" ispjevane su bajke, ali prava istina je upravo suprotna - ni… više »

MYTHBUSTERS

Kofein vam ne treba na dijeti

objavljeno prije 1 mjesec i 12 dana

Kad smo na dijeti, obično se pije više kave - em ne znamo kud bi od gladi, em nam govore kako će nam to zavarati glad... no izgleda da je i to samo jedan mit bez pokrića. Istraživanje… više »

Kako zavoljeti sam sebe u 5 koraka

objavljeno prije 1 mjesec i 12 dana

Voljeti sam sebe ne znači nužno biti egoist, sebičan ili narcis, već osoba koja jako dobro zna da je to prvi preduvjet zadovoljstva i sreće u životu, koju će onda pozitivno osjetiti svi oko… više »

PRIPAZITE

Brze dijete treba izbjegavati u širokom luku

objavljeno prije 1 mjesec i 13 dana

Brze dijete tražena su roba - koliko se puta vama dogodilo da ste "morali" skinuti par kilograma u par dana kako bi stali u neku skupu odjeću za neki važan događaj? Ne jednom, sigurno, a u… više »

ISPROBAJTE :)

Zagrljaj - najjednostavniji način otpuštanja stresa

objavljeno prije 1 mjesec i 13 dana

Zagrljaj je obično besplatan, no korist koju donosi organizmu bitno je veća od svih skupih antistres tretmana, tvrde rezultati novih istraživanja. Naime, tim znanstvenika… više »

ZAPAMTITE!

7 prirodnih izvora kalcija koji nisu mlijeko

objavljeno prije 1 mjesec i 13 dana

Kalcij nam je neophodan za zdravlje, i to ne samo kostiju, pa se tako preporučuje dnevni unos od 700 miligrama kalcija za orasle osobe. Prevedeno u razumljive mjere, to je jedna šalica… više »

EHHH...

Neurološke bolesti sve su učestalije, pazite na sebe

objavljeno prije 1 mjesec i 14 dana

Svaka druga žena i svaki treći muškarac u svijetu mogli bi oboljeti od neke degenerativne neurološke bolesti poput demencije ili Parkinsonove bolesti ili od moždanog udara,… više »

skrolaj na vrh