Lifestyle BODY&SOUL
SAVJETI

Jutarnja tjelovježba - najbolji početak dana

objavljeno prije 1 mjesec i 4 dana

Jutarnja rekreacija pruža snagu i energiju za dan koji je pred vama, a njome i potičete metabolizam. Ako se odlučite na jutarnju tjelovježbu važno je da večer prije odete na vrijeme na… više »

STVARNO?

Vježbanje i mršavljenje nemaju veze?

objavljeno prije 1 mjesec i 5 dana

Mršavljenje podrazumijeva dijetu i vježbanje, tako nam govore već desetljećima i mnogi se znoje i muče ne bi li skinuli koju kilicu viška... no, sad znanstvenici kažu… više »

SAVJETI

7 kaloričnih namirnica koje morate jesti

objavljeno prije 1 mjesec i 5 dana

Zdrava prehrana bazira se na jednostavnom principu uravenoteženog unosa svih grupa namirnica, s naglaskom na prirodne namirnice. Masna i pržena hrana sigurno ne spadaju u tu kategoriju,… više »

SAVJETI

Ulje avokada za zdravu i lijepu kosu

objavljeno prije 1 mjesec i 5 dana

Avokado je dobro poznat kao vrlo zdrava namirnica, no može li ovo voće biti korisno i u kozmetičke svrhe?  Naime, davno je obično pranje kose samo šamponom izašlo… više »

EH, DA... :)

5 navika koje vas čine nesretnim

objavljeno prije 1 mjesec i 6 dana

Nema osobe koja se ponekad ne osjeća nesretno, to bi stvarno bilo previše, aii na žalost ima sve više onih koji se stalno tako osjećaju, pa bi im trebali pomoći. U većini… više »

SAVJETI

10 minuta dnevno dovoljno je za mršavljenje

objavljeno prije 1 mjesec i 6 dana

Jačanjem intenziteta vježbanja može skratiti vrijeme provedeno u tjelovježbi, dokazali su znanstvenici, pa nakon toga američki fitness stručnjaci preporučuju 10 minuta intenzivnog… više »

STVARNO?

Novac i sreća nisu povezani, a što jest?

objavljeno prije 1 mjesec i 6 dana

Novac nema nikakve veze s osjećajem sreće - za taj osjećaj najzaslužniji dobar san i dobar seks, pokazalo je novo istraživanje! U studiji je sudjelovalo 8.250 Britanaca, a većina ih je… više »

ZNATE LI?

5 plodova koje ne trebate guliti

objavljeno prije 1 mjesec i 6 dana

Neke vrste voća i povrća ne samo da ne morate, već ne bi ni trebalo guliti, iako nam je to ustaljena praksa. Osim što ćete uštedjeti vrijeme, zadržat ćete i mnoge hranjive… više »

ZABAVNO

Kako zapravo razmišljaju inteligentni ljudi?

objavljeno prije 1 mjesec i 7 dana

Inteligentni ljudi razlikuju se od drugih na više načina, a naročito po tome što nek stvari rade drugačije, što je posljedica činjenice da je inteligencija povezana… više »

SAVJETI

5 sastojaka koje mora imati svaka vaša krema

objavljeno prije 1 mjesec i 7 dana

Kreme za suhu kožu prilično su veliko tržište prepuno, baš kao i ostala, raznih "čudotvornih" pripravaka koji bi trebali oporaviti vašu kožu. Naravno,u njima se nalazi… više »

ZNATE LI?

Klinčić - jedan od najzdravijih začina svijeta

objavljeno prije 1 mjesec i 8 dana

Klinčić, poznat i pod latinskim nazivom Syzygium aromaticum ili clavus, što znači čavao, na koji oblikom i sliči, ima plod koji je zapravo cvjetni pupoljak sa stabla karanfilovca,… više »

SAVJETI

7 savjeta za preživljavanje vrućina bez klime

objavljeno prije 1 mjesec i 8 dana

Paklene temperature mnoge tjeraju da ostanu u kući. Vrijeme je posebno opasnoo za starije osobe i trudnice, a oni bez klima uređaja gotovo da ne mogu funkcionirati. Srećom, postoje prirodni i… više »

ISPROBAJTE :)

Kombinacije namirnica koje su nevjerojatno zdrave

objavljeno prije 1 mjesec i 8 dana

Hrana je izvor zdravlja, to su do sada već svi vjerojatno shvatili (naravno, prirodna i organska), a način na koji kombinirate hranu može značajno utjecati na korist koju dobivate… više »

MMMM

Lavanda - sve blagodati čudesne biljke

objavljeno prije 1 mjesec i 8 dana

Lavanda je mirisna grmolika biljka potječe s grčkih otoka te se učestalo koristi u liječenju unutarnjih i vanjskih tjelesnih boljki, a zahvaljujući svojim blagotvornim umirujućim… više »

STVARNO?

Trčanje produžuje život?

objavljeno prije 1 mjesec i 9 dana

Dug život je cilj vake osobe, makar i nesvjesno, a jedna od glavnih stvari u njegovom produžavanju nije niti zdrava prehrana niti zdrave navike, već - trčanje, vjerovali ili ne.  Naime,… više »

skrolaj na vrh