Lifestyle BODY&SOUL
EHHH...

Kako reagirate na stresne situacije?

objavljeno prije 1 mjesec i 3 dana

Stres je, nažalost, postao sastavni dio naše svakodnevnice,nešto što nas okružuje svaki dan, u raznim situacijama. Kao što ste primjetili, svatko od nas reagira… više »

SAVJETI

Njega kože počinje - u tanjuru

objavljeno prije 1 mjesec i 4 dana

Koža nije samo najveći organ na našem tijelu, već i najbolji pokazatelj načina života i zdravstvenog stanja. Prvi znakovi zdravstvenih problema mogu se primjetiti na tenu, no… više »

ZANIMLJIVO

Zašto ogladnimo nakon alkohola?

objavljeno prije 1 mjesec i 4 dana

Kad pijete, više jedete - to ste do sada vjerojatno već svi shvatili. No, znate li zašto se to događa?  "Istraživanja pokazuju da će ljudi konzumirati više hrane… više »

ISPROBAJTE

BRAT - dijeta za ljude s probavnim problemima

objavljeno prije 1 mjesec i 4 dana

BRAT je nova dijeta koju liječnici i nutricionisti preporučuju osobama s akutnim probavnim tegobama. Ime je dobila prema početnim slovima namirnica koje uključuje: bananas (banane), white… više »

STVARNO?

Premalo sna je loše kao i previše?

objavljeno prije 1 mjesec i 4 dana

Premalo sna je, to znaju svi, opasno, no znate li i da nije zdravo spavati previše? Naime, u opsežnoj američkoj studiji ustanovljeno je da osobe koje noću spavaju sedam sati imaju 3,7… više »

SAVJETI

5 prirodnih rješenja za suhu kožu

objavljeno prije 1 mjesec i 5 dana

Suha koža je zapravo normalna koža kojoj nedostaje  vlaga u vanjskom sloju. Ako se ne liječi, suha koža može pucati.  Održavanje suhe kože vlažnom je važno, ali neki… više »

MLJAC

Borovnice - supervoće za vaš organizam

objavljeno prije 1 mjesec i 5 dana

Borovnice nisu samo fini plodovi koje obožavamo jesti ili stavljati u kolače - novo istraživanje sugerira da sok od borovnice poboljšava snagu mozga kod starijih… više »

MA DA?

Dijete bez ugljikohidrata skraćuju život?

objavljeno prije 1 mjesec i 5 dana

U zadnje su vrijeme u Europi i sjevernoj Americi vrlo popularne low carb dijete koje se temelje na smanjenom unosu ugljikohidrata, poput Atkinsonove ili Paleo dijete,… više »

MMMM

Miris kave dovoljan je da vas podigne

objavljeno prije 1 mjesec i 5 dana

Kava je omiljena u bilo koje dob dana, a ima onih koji je u sebe nataču tijekom cijelog dana, što definitivno nije zdravo - par šalica dnevno je sjajna stvar, no desetak je i… više »

NABAVITE IH!

4 biljke koje čiste zrak

objavljeno prije 1 mjesec i 6 dana

Sobne biljke odlično izgledaju u svakoj prostoriji, a osim njihove dekorativnosti, neke biljke također djeluju kao prirodni pročišćivači zraka. Između ostaloga, dobro ih je držati u… više »

Zaboravite puste priče / Pixabay
HE HE

Sigurni znakovi da ste pametni

objavljeno prije 1 mjesec i 6 dana

Inteligencija je nešto urođeno, što možemo malo i popraviti, no ona sama po sebi ne znači puno ako niste - pametni. Pamet je sposobnost korištenja inteligencije, znanja i… više »

ZNATE LI?

Avokado - voće koje ima sve

objavljeno prije 1 mjesec i 6 dana

Avokado se obično naziva jedinstvenih voćem zbog svog unikatnog sastava - većina ostalog voća sadrži primarno karbohidrate, dok avokado sadrži i visoku razinu zdravih masti. Velik broj… više »

SAVJETI :)

Izliječite se bez tableta!

objavljeno prije 1 mjesec i 7 dana

Problem je odličan pokretač za pozitivnu promjenu! Nažalost puno osoba koje se nalaze u lošem stanju padaju u psihičke probleme koji za sobom vuku liječenje tabletama. Ali jeste… više »

SAVJETI

Riješite se alergija

objavljeno prije 1 mjesec i 7 dana

Alergija se može objasniti kao pretjerana reakcija našeg organizma na alergene iz okoline. Ovisno o vrsti alergena, postoje različite alergije: na pelud, prašinu, dlaku, hranu i… više »

ZNATE LI?

Ugljikohidrate NE smijemo izbacivati iz prehrane

objavljeno prije 1 mjesec i 7 dana

Ugljikohidrati su u većini medija u zadnje vrijeme predstavljeni kao najveći prehrambeni neprijatelji, ali i neprijatelji dobre figure. No, nova istraživanja pokazuju kako izbacivanje… više »

skrolaj na vrh