Lifestyle BODY&SOUL
SAVJETI

Limunada za doručak? Hmm...

objavljeno prije 7 dana i 4 sata

Limun je jedan od najpopularnijih citrusa koji se danas povezuje s ljepotom i zdravljem pa ne čudi da sve češće viđamo preporuke da dan započnemo čašom tople vode i… više »

SAVJETI :)

Riješite se stresa tijekom vikenda

objavljeno prije 7 dana i 21 sat

Stres povezan s poslom ne čini dobro organizmu kao ni nekvalitetan san. I stres i premalo sna sami po sebi nose sve vrste zdravstvenih rizika, ali za ljude koji boluju od… više »

ZNATE LI?

Kako nam pomaže sunčeva svjetlost

objavljeno prije 7 dana i 23 sata

Proljeće i ljeto donose puno bolje raspoloženje od jesenske i zimske sezone kada je veći dio ljudi neraspoložen i letargičan, a objašnjenje je jednostavno - sunčeva svjetlost. Stoga,… više »

SAVJETI

2 jednostavna pravila za dovođenje u formu

objavljeno prije 8 dana i 4 sata

Biti u formi je gotovo pa imperativ, no kad ste žena, s godinama je sve teže dovesti tijelo u formu, što zbog hormonalnih promjena, usporenog metabolizma, ali i uvjerenja da je to… više »

SAVJETI

Sir je zapravo odlična hrana

objavljeno prije 8 dana i 19 sati

Komad finog sira i čaša crnog vina začinit će večer, ali i sniziti šećer u krvi. Studija provedena na Sveučilištu Alberta pokazala je da sir regulira razinu… više »

LOOL

Zašto je mineralna voda dobra - osim za gemište :)

objavljeno prije 9 dana

Visoki krvni tlak ili hipertenzija jedan je od vodećih uzroka smrtnosti u svijetu, a s obzirom na sjedilački način života, stres i lošu prehranu iz dana u dan sve je… više »

SAVJETI

Riješite se stresa tabletom - prirode

objavljeno prije 9 dana i 4 sata

Šetnja je odlična za zdravlje, no ne samo s fizičke strane - jednako kvalitetno rješava nas stresa i radi prava čuda za naš organizam. Naime, studija provedena na… više »

HEH

Zašto je dobro razgovarati s - kućnim ljubimcima

objavljeno prije 9 dana i 19 sati

Razgovarate li sa svojim kućnim ljubimcem? Osjećate li se ponekad malo bedasto jer ga grlite i tepate, štoviše, razgovarate s njim kao s osobom? Ili se smijete onima koji to… više »

ZNATE LI?

Što je zapravo imunosni sustav?

objavljeno prije 9 dana i 22 sata

Naš imunosni sustav svakoga dana radi nevjerojatan posao u borbi s bakterijama i drugim uljezima. Većinu vremena radi besprijekorno, ali ponekad se, kada neka od 'zlih klica' probije… više »

SAVJETI

Popravite i najgori dan u ovih par koraka

objavljeno prije 10 dana

Loš dan ima svatko od nas, no kad to postane gotovo pa pravilo, vrijeme je da promijenite neke stvari i započnete svaki dan mijenjati u svoju korist. Svatko od nas ima moć… više »

NOMOFOBIJA

Kako se riješiti tjeskobe - aplikacijom

objavljeno prije 10 dana i 2 sata

Prazna baterija mobitela mnogima je najgora stvar koja im se može dogoditi, pa nije ni čudo da je takvo stanje dobilo naziv tjeskoba novog doba. Tjeskoba zbog prazne baterije velik je okidač… više »

SAVJETI

Hranom u borbu protiv depresije

objavljeno prije 10 dana i 4 sata

Depresija je postala prava pošast, epidemija se širi nezaustavljivo u sve kompliciranijem okruženju modernog svijeta, a umjesto da se kljukate pilulama, postoje stručnjaci koji… više »

SAVJETI

Tri koraka do uspjeha

objavljeno prije 10 dana i 19 sati

Kako postati uspješan? Pročitajte ovo - osnivači najuspješnijih tvrtki na svijetu otkrivaju malene trikove koji su pomogli da danas budu tu gdje jesu. Pokojni Steve Jobs nove je… više »

ZANIMLJIVO

Dosada je izvor kreativnosti

objavljeno prije 11 dana

Dosada je obično vrijeme koje smatramo izgubljenim jer, eto, nismo radili ništa pametno, no stručnjaci tvrde upravo suprotno - po njima, trenuci u danu koji su lišeni bilo… više »

EHHH...

Kako se Hrvati nose sa stresom? Loše!

objavljeno prije 11 dana i 2 sata

Hrvati se ne znaju nositi sa stresom, gotovo trećina ih osjeća visoku razinu stresa, a pod najvećim su oni u dobi od 18 do 49 godina, koji su sada najproduktivniji i trebali bi imati najveći… više »

skrolaj na vrh