Lifestyle BODY&SOUL
mali genijalci
INDIGO...

7 znakova kako prepoznati darovito dijete?

objavljeno prije 8 dana

Darovito dijete trebalo bi biti blagoslov - zamislite da imate klinca kojeg sve zanima i koji sve shvaća, puno prije svojih vršnjaka... nije li to super? Naravno da jest, ako… više »

EH, DA...

Loše strane kave

objavljeno prije 8 dana i 2 sata

Kava je i dalje najpopularniji jutarnji napitak u zapadnom svijetu, a unatoč činjenici da umjerenom konzumacijom donosi mnoge blagodati za zdravlje organizma, postoji i ona tamna strana koja… više »

EH, DA... :)

3 pogreške u kuhinji koje nas debljaju

objavljeno prije 8 dana i 20 sati

Počeli ste kuhati kod kuće, umjesto da jedete vani ili naručujete hranu. To je pohvalno, no treba pripaziti na česte kulinarske pogreške koje većina čini na svom štednjaku,… više »

ZAPAMTITE!

7 koraka u borbi protiv stresa

objavljeno prije 8 dana i 22 sata

Stavljanje stresa pod kontrolu i uzimanje života u svoje ruke imaju dugoročnu korist za vas - smireni um, mentalnu stabilnost i puno kvalitetniji život. Prije svega treba upoznati… više »

SAVJETI

Kako se riješiti neugodnog zadaha?

objavljeno prije 9 dana

Neugodan zadah prilično je nezgodna stvar, pogotovo za ljude koji su u stalnom kontaktu s klijentima, pa nikad nije dovoljno dobrih savjeta kako ga se riješiti. Čisto da znate -… više »

MMMM

Jutarnja kava pomaže skinuti višak kilograma

objavljeno prije 9 dana i 2 sata

Prva jutarnja kava svakom je ljubitelju ovog mirisnog napitka najdraža - budi čula, mozak i tijelo, a i nutricionisti tvrde da je jutarnja kava zdrava za ogranizam, jer ima i dodatnu korist:… više »

Foto: Pexels
SAVJETI :)

Tri domaća recepta za gušću kosu

objavljeno prije 9 dana i 19 sati

Muškarci češće doživljavaju gubitak kose, ali i žene i muškarci mogu doživjeti prorijeđivanje i stanjivanje kose. Naravno, moguće je da će kosa izgledati… više »

ZAPAMTITE!

6 namirnica prepunih kalcija

objavljeno prije 10 dana i 2 sata

Kalcij je nužno potreban svakom organizmu, o čemu najbolje govori činjenica da odrasli stari od 19 do 50 godina trebaju unijeti otprilike 1000 mg kalcija dnevno, što je,… više »

EH, DA... :)

Zašto nam je brza hrana tako fina?

objavljeno prije 10 dana i 19 sati

Brza hrana je loša hrana, to valjda znaju već i vrapci na granama, no svejedno se ponekad ne možemo riješiti želje za njom i popustimo kad se nađe pred nama - znate li… više »

ISPROBAJTE :)

5 načina za održavanje mozga aktivnim

objavljeno prije 10 dana i 22 sata

Zdrave stvari nisu baš uvijek zabavne, barem tako mislimo - kad govorimo o usporavanju procesa kognitivnog opadanja s godinama, upravo je suprotno. Stoga vam donosimo 5 aktivnosti koje… više »

STVARNO?

Izbjegavanje ugljikohidrata skraćuje život?

objavljeno prije 11 dana

Ugljikohidrati su u zadnjih par godina postali najveći neprijatelji organizma, no izgleda da je i to bilo samo stvaranje novog mita koji nema nikakve veze s istinom. Naime, istraživanje je… više »

MYTHBUSTERS

Probiotici - mit o zdravlju?

objavljeno prije 11 dana i 2 sata

Probiotici, hrana koja sadrži dobre bakterije reklamiraju se na sve strane kao vrlo zdrava prehrana koju gotovo pa moramo konzumirati svaki dan, no je li to istina? Ako vjerujemo… više »

FORA :)

Kada tijelo počinje starjeti i kako

objavljeno prije 11 dana i 20 sati

Starenje je neizbježan proces koji obično počnemo povezivati sa sobom kad se pojave bore i sijede, no zapravo je cijela priča počela bitno, bitno ranije... Naime, ne ulaze svi ljudski organi… više »

ISPROBAJTE

5 načina za poboljšanje koncentracije

objavljeno prije 11 dana i 22 sata

Radno vrijeme (ili radni tjedan) približava se kraju, vi imate još samo jednu stvar koju trebate odraditi prije nego što idete kući, no misli vam lutaju i ne možete se… više »

Mentalno snažni ljudi vesele se tuđem uspjehu /Foto: Pexels
PORADITE MALO...

3 koraka do više emocionalne inteligencije

objavljeno prije 12 dana

Emocionalna inteligencija u velikom broju slučajeva važnija je od one "obične" - ne samo da vam pomaže da uspješno kontrolirate vlastito ponašanje i emocije, već utječe i na… više »

skrolaj na vrh