Lifestyle BODY&SOUL
SAVJETI

Zdrava i lijepa kosa uz malo truda

objavljeno prije 1 mjesec i 9 dana

Zdrava prehrana i pravilna njega mogu održati vašu kosu lijepom, stoga vam donosimo 7 savjeta kojih bi se trebali držati kako bi vam kosa bila uvijek onakva kakvu želite imati.… više »

SAVJETI :)

Psihološki trik za lakše mršavljenje

objavljeno prije 1 mjesec i 9 dana

Mršavljenje je mnogima noćna mora, a jedinim načinom rješavanja viška kilograma smatraju rigorozne redukcijske dijete. One jesu učinkovite, tu nema dileme, no jednako… više »

ISPROBAJTE :)

4 zdrave alternative za kravlje mlijeko

objavljeno prije 1 mjesec i 10 dana

Mlijeko (ono kravlje, naravno) i mliječni proizvodi na margini su zdrave prehrane posljednjih godina jer, navodno, sadrže hormone i sluz, a mogu prouzrokovati probleme s kožom,… više »

MA DA?

Superugljikohidrati su novi hit za mršavljenje

objavljeno prije 1 mjesec i 10 dana

Ugljikohidrati se zadnjih godina smatraju najvećim neprijateljem onih koji žele izgubiti koju kilu viška, pa je tako postalo popularno bježati glavom bez obzira od pekara, kruha,… više »

SAVJETI

5 koristi od vrećice čaja

objavljeno prije 1 mjesec i 10 dana

Vjerojatno ste čuli za korištenje hladnih žlica za podočnjake ili krastavce za svježe lice, ali još bolji efekt mogu imat iskorištene vrećice čaja koje gotovo uvijek… više »

HMMM...

Treba li vježbati gladan?

objavljeno prije 1 mjesec i 11 dana

Prevladava mišljenje da je za kvalitetno odrađen trening potrebno unijeti dovoljno ugljikohidrata. Međutim, sada je ta 'navika' dovedena u pitanje - istina je… više »

VJEŽBE

Kako zadržati oštar um?

objavljeno prije 1 mjesec i 11 dana

Zadržati bistar um u poznijim godinama nije jednostavno, ali na svu sreću postoji više načina na koje možemo mozak dovoljno zabaviti da ostane aktivan i oštar. Primjerice,… više »

MA DA?

Naša prva sjećanja su - fake?!

objavljeno prije 1 mjesec i 11 dana

Znanost nas nerijetko šokira, ali činjenica da su prvi prizori kojih se sjećamo nestvarni zvuči pretjerano. Međutim, znanstvenici sa Sveučilišta na Bradfordu tvrde da je… više »

EHHH...

Pivo, zamislite, ne vole svi, evo i zašto

objavljeno prije 1 mjesec i 12 dana

Pivo je nekima najljepša stvar koja se može dogoditi nakon posla, a za druge prava noćna mora. Međutim, postoji znanstveno objašnjenje zašto neki ljudi ne mogu… više »

Banana
WOW!

Hrana uklanja bol u mišićima kao i lijekovi

objavljeno prije 1 mjesec i 12 dana

Naporan trening može imati velike koristi za organizam, no jednako tako može završiti bolovima u mišićima, ne baš tako popularnim muskulfiberom. Uz to, jake upale… više »

ISPROBAJTE :)

Starenje je moguće usporiti

objavljeno prije 1 mjesec i 12 dana

Starenje je proces u životu svakog živog bića koji je zapravo nemoguće izbjeći ili zaobići. Naravno, od davnina ga mnogi pokušavaju zaustaviti ili usporiti različitim metodama kao… više »

HALUCINACIJE

5 namirnica koje će vam zavrtjeti glavom

objavljeno prije 1 mjesec i 12 dana

Halucinacije obično vezujemo uz konzumaciju opojnih droga, no vjerovali ili ne, u svojoj kuhinji imate namirnice koje mogu imati jednak učinak ako ih pretjerano konzumirate. Stoga, evo 5… više »

EHHH...

5 pogrešaka zbog kojih ne mršavite

objavljeno prije 1 mjesec i 12 dana

Mršavljenje vam ne ide, iako se trudite - pazite da ne jedete prekasno, izbacili ste ugljikohodrate, pijete dovoljno vode, krećete se više, no prije, ali kilogrami ostaju?… više »

STVARNO?

Soda bikarbona - najjeftiniji saveznik za ljepotu lica

objavljeno prije 1 mjesec i 13 dana

Soda bikarbona često se pojavljuje kao saveznik u ljepoti, a otkrili smo kako je najbolje možete iskoristiti za lijepo lice.  Soda, koja nam je vječno negdje u kuhinji, može… više »

ZAPAMTITE :)

Preporuke stručnjaka za ljetnu prehranu

objavljeno prije 1 mjesec i 13 dana

Ljeto postavlja nove izazove pred naše tijelo i zdravlje, baš kao i svako drugo doba godine, stoga treba dobro pripaziti koju hranu i kako pripremljenu jedemo. Jedite svježe i… više »

skrolaj na vrh