Lifestyle BODY&SOUL
OPA :)

Znatiželja je lijek za promjenu loših navika

objavljeno prije 29 dana i 12 sati

Svaka navika počinje u određenom trenutku, potaknuta nečim, primjerice komadom kolača. U tom trenutku ponašamo se specifičan način - jedemo kolač i osjećamo se nagrađenima - u ovom… više »

ZNATE LI?

Hrana koja ima loš PR

objavljeno prije 29 dana i 14 sati

Mnoge takozvane loše namirnice zapravo donose velike dobrobiti - poput jačanja mentalne oštrine, izbjegavanje kroničnih bolesti i dugovječnosti.  "Činjenica je da… više »

STVARNO?

Zašto ne možete skinuti višak kilograma

objavljeno prije 1 mjesec

Nismo krivi što ne možemo smršavjeti, tvrde psiholozi i navode znanstveno objašnjenje za to. Naime, kada nastojimo smršavjeti, fiziološki i… više »

ZNALI SMO :)

Surfanje na poslu smanjuje stres

objavljeno prije 1 mjesec

Surfate na poslu ili vam ne daju? Ograničili su vam pristup sajtovima koje volite kako biste bili produktivniji? Napravili su grešku, definitivno... Naime, novo istraživanje pokazalo… više »

PRIPAZITE :)

Mlijeko ubrzava starenje

objavljeno prije 1 mjesec

Mlijeko je kontroverzna namirnica - nužno nam je u mladim godinama, no koplja se lome oko njegovog utjecaja na organizam kad više nismo tako mali. No, sada možda imamo definitivan… više »

Požurite! / Pixabay
SAVJETI

Najbolje vježbe za mršavljenje

objavljeno prije 1 mjesec

Treninzi visokog intenziteta poput CrossFita, HIIT-a, trčanja ili aerobika najčešći su izbor kada nam je cilj izgubiti kilograme, no fitness stručnjak Tom Holland… više »

SAVJETI

Jutarnje navike uspješnih ljudi

objavljeno prije 1 mjesec

Uspješni ljudi imaju svoje određene jutarnje rutine, rituale kojih se ne odriču lako. Prema istraživanju Sveučilišta Nottingham samokontrola, snaga volje i naše… više »

OPREZNO

6 fizičkih znakova stresa

objavljeno prije 1 mjesec i 1 dan

Stres je u ovo užurbano doba prepuno informacija gotovo nemoguće izbjeći, ali prevelikih količina stresa svakako bismo se trebali kloniti. Doznajte koji fizički simptomi često upozoravaju na… više »

SAVJETI

Vježbanje koje popravlja raspoloženje

objavljeno prije 1 mjesec i 1 dan

Trening je uvijek komplicirano ubaciti u užurbani dnevni raspored, štoviše često izgleda nemoguće, no ipak je vrlo važno pokrenuti tijelo. Ne samo zbog fizičkih dobrobiti,… više »

GRLITE SE!

Danas je Međunarodni dan zagrljaja

objavljeno prije 1 mjesec i 1 dan

Kako ne bismo zaboravili na važnost fizičkog kontakta i pokazivanja ljubavi najmilijima počeo se slaviti Međunarodni dan zagrljaja. Prvi put je proslavljen 1986. u Michigenu u… više »

ZZZZ

Jednostavan recept za ljepotu

objavljeno prije 1 mjesec i 1 dan

San naš svakodnevni je važan, a mnogi od nas su spremni i otkazati različita druženja u kasnim satima kako bi se dobro naspavali jer ako se ne odmorimo naš izgled bit će… više »

SAVJETI

Hranite se ispravno prema dobi

objavljeno prije 1 mjesec i 1 dan

Savršena hrana ne postoji, to je jednostavno mit u koji želimo vjerovati, jer ne postoje dva jednaka tijela, pa je logika jednostavno - ono što je dobro za nekoga, ne mora nužno… više »

ZAPAMTITE!

7 razloga za probleme s kožom

objavljeno prije 1 mjesec i 2 dana

Loš ten ne dolazi sam od sebe, za njega postoji više krivaca - od nezdravog stila života, agresivnog tretmana kože pilinzima do izlaganja suncu nakon kozmetičkih tretmana.… više »

STVARNO?

Kako zapravo trebamo prati veš?

objavljeno prije 1 mjesec i 2 dana

Da bi rublje zaista bilo čisto moramo ga prati na najmanje 60 Celzijevih stupnjeva ili je to zabluda? U studiji objavljenoj u časopisu Dyes and Pigments stoji da snižavanje… više »

SAVJETI

Feng shui za spavaću sobu

objavljeno prije 1 mjesec i 2 dana

Brojni su čimbenici koji pridonose pravom ugođaju u spavaćoj sobi, no jedan od ključnih su boje - tvrde feng shui stručnjaci za portal Mbg. Možda će vas iznenaditi, no crvena je na prvom… više »

skrolaj na vrh