Lifestlye MODA&STIL
NIVEA

NIVEA MEN Fresh Kick proizvodi

objavljeno prije 2 godine i 9 mjeseci

Koliko ste puta poželjeli onaj jutarnji umor pri razbuđivanju zamijeniti trenutačnom svježinom za energičan početak dana? Bilo da je to kava ili neki drugi ritual, svi imamo svoj recept koji… više »

NIVEA

Učinkovita zaštita od sunca u svakoj situaciji uz NIVEA SUN

objavljeno prije 2 godine i 10 mjeseci

Bilo da smo otišli u dugu šetnju u prirodu ili brzinski šoping po gradu, jedno je sigurno, čim sunce izađe, eto i nas. Odmah se bolje osjećamo, ne skidamo osmijeh s lica… više »

NIVEA

Trenutno osvježenje, prirodni sjaj i njegovana koža

objavljeno prije 2 godine i 10 mjeseci

Ruža je poznata kao kraljica cvijeća, simbol ljepote i znak ljubavi. Međutim, ona ima i dugu tradiciju u njezi kože. Latice ruže su žene koristile kao mirisni dodatak za kupku, a ružina… više »

NIVEA

Praktične, učinkovite i ekološki osviještene

objavljeno prije 2 godine i 11 mjeseci

Rijetko koja žena zna sa sigurnošću nabrojati sadržaj svoje torbice, ali većina će se složiti da su NIVEA maramice za čišćenje lica nezaobilazni dio obavezne opreme. Već… više »

OLIVAL

Dvostruko čišćenje lica na sjajan način

objavljeno prije 2 godine i 11 mjeseci

Čišćenje lica osnova je svake uspješne njege - ono uklanja prljavštinu i druge štetne tvari koje se tijekom dana 'nakupe' na koži lica, ali i priprema kožu za… više »

ZAPAMTITE!

Aktivan početak dana uz NIVEA MEN Active Energy

objavljeno prije 2 godine i 11 mjeseci

Za većinu muškaraca neizbježan svakodnevni jutarnji ritual je ravno iz kreveta uputiti se pod tuš. Pri tome im nije jedini cilj postići osjećaj svježine i čistoće, ono… više »

NIVEA

Trenutno razbudite umornu kožu

objavljeno prije 3 godine

Iako većina muškaraca tvrdi da godine ne utječu na njihov izgled, to nije istina. Priznat ćemo, godine im dobre stoje, no, baš kao i ženama, njihova koža s vremenom gubi… više »

NIVEA

Nivea u kampanji #CareForHumanTouch

objavljeno prije 3 godine

Ljudski dodir je osnovna potreba svih nas koja pozitivno utječe na naše raspoloženje, ali i zdravlje. Zagrljaj, tapšanje po ramenu, rukovanje, samo su neki od načina kroz koje… više »

ŠTO MISLITE?

Treba li preskočiti večeru?

objavljeno prije 3 godine

Večera je nezgodna - obično vam negdje oko šest krene lagano ideja da bi možda nešto pojeli, pa dok se vi smislite već je sedam, a to je vrijeme koje (kao) ne bi trebali… više »

NIVEA

Omogućite svome licu potrebnu njegu i ujednačen ten

objavljeno prije 3 godine

Žene svakodnevno ulažu puno truda, vremena i novaca u preparativnu kozmetiku kako bi pružili svome licu odgovarajuću njegu te smanjili neželjeni nastanak bora. No, kada je riječ o… više »

OLIVAL

Olival Professional predstavlja dva nova SPF proizvoda

objavljeno prije 3 godine

Postoje dani kad volimo uživati u svim onim ritualima koje nam omogućuju naši brižno birani kozmetički preparati - pilinzi, maske, tonici, serumi, kreme, fludi... No, ti dani u kojima… više »

NIVEA

NIVEA Q10 i Q10 MultiPower proizvodi

objavljeno prije 3 godine

Koliko god jedva čekamo toplije vrijeme, sunce i barem kratki bijeg na more, postoji jedna stvar koja svim ženama ususret ljetu predstavlja problem. Oblačenje ljetnih lepršavih haljina… više »

BRAVO

VENA candy na New York Fashion Weeku

objavljeno prije 3 godine

Na listi hrvatskih dizajnera torbica nedavno se našlo novo lice, mlada kreatorica Vjerana Stipetić. S adresom u Nizozemskoj, a korijenima u Hrvatskoj dizajnerica je osmislila, a potom… više »

ODRŽIVO

Pantene, Herbal Essences, Aussie i Head&Shoulders u višekratnim bocama

objavljeno prije 3 godine

Punjiva aluminijska boca vodećih šampona za kosu - Pantene, Herbal Essences, Aussie i Head&Shoulders - od sada je dostupna u trgovinama dm-a. Svjetska senzacija na području… više »

NIVEA

Neka tvoja koža zablista prirodnim sjajem

objavljeno prije 3 godine

Već tisućama godina čovječanstvo uživa u blagodatima riže. Danas je poznato više od 2500 sorti, a svaka od njih ima svoje jedinstvene kvalitete.  Iako nam je riža prvenstveno… više »

skrolaj na vrh