Lifestlye MODA&STIL
NIVEA

Nova generacija NIVEA Magnesium Dry roll on dezodoransa

objavljeno prije 3 godine i 1 mjesec

Znojenje je potpuno prirodna pojava bez koje naše tijelo ne bi moglo funkcionirati. Pomaže nam da reguliramo temperaturu i na taj način se hladimo, no nitko ne želi privlačiti pažnju… više »

NIVEA

Besprijekorni sjaj uz Labello njegujuće ulje za usne

objavljeno prije 3 godine i 1 mjesec

Usne bez sjaja su kao kolač bez glazure. Sjajila su svima omiljeno pomagalo koje će u svakoj prilici naglasiti vaše usne te im dati malo boje za dodatnu svježinu. Ono što nas… više »

NIVEA

Nivea Cellular linija protiv pigmentacijih mrlja

objavljeno prije 3 godine i 2 mjeseca

Ujednačeni ten smatra se oličenjem dobrog izgleda. Upravo iz tog razloga mnogim  ženama pigmentacijske mrlje predstavljaju veliki problem kojeg svakodnevno pokušavaju… više »

NIVEA

Prepustite se neodoljivom zovu prirode

objavljeno prije 3 godine i 2 mjeseca

Danas, sve više nas se trudi živjeti u skladu s prirodom. Boravak na svježem zraku, svakodnevno korištenje prirodnih materijala umjesto plastike, odvajanje otpada, zdrava… više »

VJENČANICE

Alduk predstavlja novu kolekciju vjenčanica

objavljeno prije 3 godine i 3 mjeseca

Svaka, pa makar i mala naznaka nečeg pozitivnog, starog i normalnog, u ovim ludim vremenima, nas iznimno veseli. Upravo u tom duhu optimizma i kreativnosti, poznati hrvatski modni dizajner… više »

XMAS

Za najljepše trenutke koji se pamte uz NIVEA božićne pakete

objavljeno prije 3 godine i 4 mjeseca

Rođenje djeteta, prvi spoj koji je potrajao cijeli vikend, obiteljski ručak na kojem su se svi okupili, izlet u nepoznato koji se pretvorio u prekrasnu avanturu? Bez obzira na to kakva je… više »

SAVJETI

Kako trenutno razbuditi kožu

objavljeno prije 3 godine i 5 mjeseci

Iako žele odati dojam da ne mare previše o svom izgledu, muškarci itekako brinu o njemu i žele u svakom trenutku, baš kao i žene, izgledati svježe. No, za razliku od… više »

SJAJNO

Moć vitamina C uz nove NIVEA Q10 Energy proizvode

objavljeno prije 3 godine i 5 mjeseci

Često imamo osjećaj da naše poslovne i privatne obaveze kreću čim ujutro otvorimo oči. Jurimo sa sastanka na sastanak, iz teretane na piće s prijateljicama. Koliko god nam je… više »

NAJAVE

LG i Net-a-Porter

objavljeno prije 3 godine i 6 mjeseci

LG Electronics (LG) se udružuje s vodećim online luksuznim modnim trgovcem NET-A-PORTER kako bi ponudili ograničenu kolekciju atraktivne i ekološki proizvedene odjeće, izrađene od… više »

NIVEA

NIVEA Urea + Care univerzalna krema za njegu suhe kože

objavljeno prije 3 godine i 6 mjeseci

Osjećati se ugodno u vlastitoj koži je nešto što svi želimo postići. No, da je to lak zadatak nitko nije rekao. Današnje promjenjivo vrijeme u kojem smo iz kratkih rukava… više »

MODA

Trenirke su opet u modi

objavljeno prije 3 godine i 6 mjeseci

Jesu li trenirke zamijenile haljine koje smo obožavali sezonama ili nas tek očekuju modna iznenađenja koja smo inače u starim normalnim vremenima navikli gledati na glamuroznim ELFS modnim… više »

NIVEA

Činite dobro za svoju kožu i planet

objavljeno prije 3 godine i 6 mjeseci

Kao ljudska bića često nismo svjesni da naš život i svakodnevni potezi utječu na nas same i na okoliš. No, svi smo jednako odgovorni i trebamo se osvijestiti i shvatiti da… više »

OLIVAL

Olival predstavlja Vitaminski serum RA

objavljeno prije 3 godine i 6 mjeseci

U drevnom su Egiptu njegovi stanovnici kao vrhovno božanstvo i poglavara svih bogova poznavali Ra, boga sunca. Smatrali su ga onim koji se danju prevozi u svom čamcu nebeskim svodom od istoka… više »

NIVEA

Prirodnom njegom do ljepote

objavljeno prije 3 godine i 7 mjeseci

Htjeli mi to sebi priznati ili ne, prvi znakovi starenja kreću već u kasnim dvadesetima. Naš odraz u ogledalu s godinama se mijenja, na našem licu pojavljuju se sitne linije i… više »

EH, DA...

Sedmo izdanje Zagreb Design Weeka u znaku korone

objavljeno prije 3 godine i 8 mjeseci

Dizajn rješava probleme, a Korona je postala globalni problem broj jedan. Natjerala nas je da stubokom promijenimo život. Od „lockdowna" do života s maskama, još uvijek… više »

skrolaj na vrh