Lifestlye MODA&STIL
SAZNAJEMO

Otkrijte tajnu uvijek sjajne i životne kose

objavljeno prije 2 godine i 3 mjeseca

Kako beživotnu, krhku i oštećenu kosu vratiti u top formu? Probajte uz pomoć specijaliziranih silikonskih seruma za kosu koji brzo i efektno daju rezultate! Silikonski serum iz Olivala… više »

BRAVO!

Kering i LVMH bez premršavih manekenki

objavljeno prije 2 godine i 3 mjeseca

Francuske modne kuće Kering i LVMH odlučile su širom svijeta više ne zapošljavati vrlo mršave manekenke kao odgovor na kritike da modna industrija potiče… više »

Kosa, krevet, spavanje
SAVJETI

Riješite se masne kose na prirodan način

objavljeno prije 2 godine i 3 mjeseca

Kako bi prikrili masni sjaj na kosi savjetuje se nanošenje suhog šampona koji se nanosi poput laka za kosu, a ukoliko koristite šampon u prahu potrebno ga je nanijeti na… više »

SAVJETI

Kako pravilno našminkati oči?

objavljeno prije 2 godine i 3 mjeseca

Boja očiju i makeup moraju biti usklađeni kako ne bi izgledali... recimo loše, da ne upotrijebimo neku grublju riječ, a u tome će vam pomoći trik profesionalnih vizažista -… više »

SAVJETI

Njega kose ljeti

objavljeno prije 2 godine i 4 mjeseca

Sunce, sol i nedovoljna hidratacija neki su od čimbenika koji mogu isušiti i oštetiti našu kosu ljeti. Uz pravilnu prevenciju i njegu, ona može ostati nepromijenjena iako… više »

EH, DA ...

Koliko često trebamo prati kosu?

objavljeno prije 2 godine i 4 mjeseca

Da ne duljimo, sve ovisi o vašem tipu kose, stilu života i tome koliko čisti želite biti. Ako vodite aktivan život, vježbate, plivate, puno se krećete ili boravite u okolini u kojoj je… više »

COOL

Šesti Bestiarum – rane ulaznice u prodaji, dizajnerima podebljane nagrade!

objavljeno prije 2 godine i 4 mjeseca

Bestiarum, zagrebački fetish art festival koji je uspio debelo nadživjeti pesimistične prognoze skeptika i dokazati da Hrvatska nije baš toliko zakopčana zemlja, u svojoj šestoj… više »

ZANIMLJIVO

Australci i plus size modeli

objavljeno prije 2 godine i 4 mjeseca

Pitanje glorificiraju li plus size modeli pretilost i nezdrav način života zaokupilo je pažnju javnosti u Australiji, nakon što su se modeli s evidentnim viškom kilograma… više »

SAVJETI

Kako postići svjež i odmoran izgled

objavljeno prije 2 godine i 4 mjeseca

Protiv beživotne boje tena mogu vam pomoći namirnice koje sadrže voćne kiseline i vitamine, a boju možete oživjeti uz pomoć meda, bjeljanjka i limuna. Sve što trebate je… više »

BAŠ TAKO!

Zaštitite kosu od ljetnih problema

objavljeno prije 2 godine i 5 mjeseci

Kosa je ljeti izložena raznim izazovima, od klora preko mora do sunca i visokih temperatura koje će, zajedno sa solju i vjetrom, učiniti da se isuši, izgubi sjaj i počne pucati.… više »

SAZNAJEMO

Kako ubrzano postići neodoljivo preplanulu boju kože?

objavljeno prije 2 godine i 5 mjeseci

Adekvatna priprema kože za sunce uz želju za što bržim postizanjem preplanulog tena, imperativ je većini žena, a kako ubrzano do te željene boje, odgovore nudi kozmetička industrija!… više »

FORA :)

Gdje žene zarađuju neusporedivo više od muškaraca?

objavljeno prije 2 godine i 5 mjeseci

Modna industrija rijedak je izuzetak pravilu - ondje su žene za isti posao mnogo bolje plaćene od muškaraca I dok je slava Gisele Bundchen, Kate Moss ili Naomi Campbell… više »

SAVJETI

Prepoznajte svoju temeljnu boju i unaprijedite styling

objavljeno prije 2 godine i 6 mjeseci

Kako složiti boje odjeće i modnih dodataka i uskladiti ih sa šminkom problem je koji, barem ponekad, muči sve žene. U pomoć je pozvan David Zyla, višestruko nagrađivani… više »

I-GLE

Stvarne žene, stvarni život mode

objavljeno prije 2 godine i 6 mjeseci

Moderan chic, funkcionalna teatralnost, jednostavna kompliciranost geometrije, print i vez, crno i bijelo, tvrdo i kruto, mekano i padajuće, strogo a ženstveno epiteti su koji opisuju… više »

2. DAN

Uzbudljiva večer modnih iznenađenja na Fashion Weeku Zagreb

objavljeno prije 2 godine i 7 mjeseci

Drugu večer Toyota Fashion Weeka Zagreb program je otvorio poznati zagrebački brand Stolnik, odavno prepoznat po svojoj kvaliteti dizajna i virtuoznoj izradi svakog pojedinog modela. Za ovu… više »

skrolaj na vrh