Lifestlye MODA&STIL
vrijeme jeftine mode

Christian Lacroix proglasio bankrot

objavljeno prije 15 godina i 3 mjeseca

U svijetu luksuzne mode neki su tvrdili kako će malen postotak najbogatijih kupovati bez obzira na trenutnu ekonomsku situaciju. No brojke o prodaji tvrde drugačije. Christian Lacroix prva je… više »

Barbie usne

objavljeno prije 15 godina i 3 mjeseca

Ovo proljeće i ljeto nosit će se ružičasta na usnama. Osim što jednako dobro stoji plavušama i crnkama, prozračne nijanse ove boje, podarit će vam ljupkost i nježan chic look.… više »

Modna pravila koja se smiju prekršiti

objavljeno prije 15 godina i 3 mjeseca

Neću pogriješiti ako kažem da ste vjerne barem jednom modnom pravilu koje ste čule od svoje bake, majke, prijateljice ili stilista, a koje ne biste smjele prekršiti. Cipele i… više »

Stilsko putovanje Depeche Mode

objavljeno prije 15 godina i 3 mjeseca

Depeche Mode osnovan je 1980. godine u Basildonu u Velikoj Britaniji, jedan je od najdugovječnijih i najuspješnijih bendova sadašnjice. Njihova zvjezdana karijera osim muzičke… više »

ljeto u ormarima

Stiglo je vrijeme da u ormarima crnu zamijene tirkizna i ružičasta

objavljeno prije 15 godina i 3 mjeseca

Tog su predivnog travanjskog dana bogovi mode učinili da dan bude predivan. Neuobičajeno toplo vrijeme za to doba godine sa suncemo koje se odbijalo o velike staklene prozore u apartmanu… više »

retro style

Vraća se zaboravljeno u novom dizajnerskom izdanju

objavljeno prije 15 godina i 4 mjeseca

Fascinacija dizajnera 80-im godinama prošlog stoljeća uzela je maha, te preuzela mnoge nove oblike, većinom doslovne ali i one manje poznate. Kriziin pulover sa životinjama nije možda… više »

Imate li stila?

objavljeno prije 15 godina i 4 mjeseca

Kada se za nekoga kaže da je "stylish" , onda se zapravo misli da je "dobro odjeven". Koliko se modernih zvijezda i zvjezdica može tako nazvati? Mnogo. No koliko njih su zapravo modne ikone?… više »

IZNIMKA

Naomi Campbell kritizira rasizam u svijetu mode

objavljeno prije 15 godina i 5 mjeseci

Bivša britanska manekenka Naomi Campbell požalila se u razgovoru za njemački časopis Glamur na prikriveni rasizam koji vlada u svijetu mode, rekavši da su crnkinje "iznimka" u… više »

NOVA KRPICA

Bacite tange i privežite fundoshi

objavljeno prije 15 godina i 5 mjeseci

Tvrtka Wacoal iz Kyota muku je mučila sa smišljanjem noviteta kojime bi osvježila branšu, a on im se već stoljećima nalazio pred nosom, odnosno oko prepona. Tradicionalno… više »

REVIJA

Na Sel'OMODe-u III predstavljen rad mladih dizajnera

objavljeno prije 15 godina i 5 mjeseci

U zagrebačkom klubu Boogaloo 18. ožujka u organizaciji Udruge modnih dizajnera Zagrebačke županije održan je Sel'OMODe III, modni događaj zamišljen od revijskog te izložbenog dijela,… više »

Anoreksični robot za modne piste

objavljeno prije 15 godina i 5 mjeseci

Novi japanski robot hoda i govori, ima žensko lice koje se smiješi, a smršavio je na samo 43 kilograma i bit će predstavljen na modnoj reviji. No proizvođač još nije… više »

Modni pogodci i promašaji na Oscarima

objavljeno prije 15 godina i 6 mjeseci

Mjesecima nakon dodjele Oscara, čak i dulje nego o dobitnicima, raspravlja se o modnim pogotcima i promašajima filmskih zvijezda koje su šetale na crvenom tepihu. Neke od… više »

zbogom "sajmu taštine"

Ukida se izdavanje Vanity Faira

objavljeno prije 15 godina i 6 mjeseci

Američka izdavačka kuća Conde Nast u srijedu je najavila ukidanje njemačkog izdanja časopisa Vanity Faira. Posljednji broj njemačkoga tjednika, namijenjena poklonicima mode te… više »

donna karan

Svjež izgled u teškim vremenima

objavljeno prije 15 godina i 6 mjeseci

Donna Karan spremnija je uhvatiti se u koštac s gospodarskom krizom nego dobar dio struke. „Pa otvorila sam firmu tijekom jedne od kriza", kaže Donna Karan u interviewu… više »

Ekološke čizmice

objavljeno prije 15 godina i 7 mjeseci

Dizajnerica Camila Labra osmislila je čizmice izrađene od plastičnih vrećica, a ekološki osviještene kupce privlače pristupačnom cijenom od 30 funta (33 eura) i izgledom jer ne… više »

skrolaj na vrh