« Lifestlye MODA&STIL
objavljeno prije 15 godina i 2 mjeseca
ljeto u ormarima

Stiglo je vrijeme da u ormarima crnu zamijene tirkizna i ružičasta

Druga kolekcija Matthewa Williamsona stigla je u trgovine H&M-a diljem svijeta

Više o

H&M

,

trendovi ljeto 2009

,

ljetna odjeća

,

Matthew Wiliamson

Tog su predivnog travanjskog dana bogovi mode učinili da dan bude predivan. Neuobičajeno toplo vrijeme za to doba godine sa suncemo koje se odbijalo o velike staklene prozore u apartmanu Standard hotela. Mjesto radnje New York. Događaj - predstavljanje druge kolekcije dizajnera Matthewa Wiliamsona za H&M. 

Mnoštvo ružičastih topića, prozračnih ljetnih haljinica s uzorkom i tirkiznih tunika potpuno se stopilo s 'ljetnim' ambijentom. Napokon, takve odjevne predmete i uživamo vidjeti pod jakim, tropskim suncem.

'Savršena odjeća za ponijeti za odmor', objašnjava Wiliamson svoju vruću ljetnu kolekciju - prva suradnja H&M-a s dizajnerom na nekoj ljetnoj liniji. Sve su dosadašnje suradnje bile na jesenskim kolekcijama.

Rođeni Britanac, znan po svom kalejdoskopu šarenih boja, s egzotičnim dodirom i boemskim dizajnom, bio je prava osoba za uhvatiti duh svježine i uzbuđenja ljeta. 'Kontaktirali su me na Madonninom partiju' prisjeća se Williamson. Omiljen dizajner modnih ikona stila poput Kate Moss i Siene Miller sada će biti dostupan svim Sue i Jane diljem svijeta s kolekcijom koja je stigla u 1.600 trgovina H&M-a.

Za očekivati je pojava potpune shopping pandemije pojavom prve Williamsonove kolekcije, laktovi modnih ljubiteljica mogli bi biti u klinču, a sve kako bi dohvatile posljednji 'OMB moram ga imati' komadić. 'Nevjerojatno mi je gledati kako se ovo zaista događa', tvrdi Williamson, dodajući kako će za razliku od dosadašnjih suradnji sada biti proizvedeno mnogo odjeće, pa nećete morati štedjeti na vješalicama.

Svima nama ostalima koje se najviše pouzdajemo u , sve u crnome - izgled, Williamson obećaje kako će se ova kolekcija stopiti s našim ormarima. 'Mnogo je jednostavnije nositi boje kada je vani 30 C i sunce sja.'

Piše: Tina Chadha, MWN, New York
14.05.2009. 11:34:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh