« Lifestlye MODA&STIL
objavljeno prije 15 godina

Završio Dreft Fashion Week

Odlična kombinacija domaćih i stranih dizajnera oduševila kritičare i publiku

Fotografija vijesti
Više o

Dreft Fashion Week

,

Greta Gudelj

,

Ana Kujundžić

Finalnu večer Dreft Fashion Weeka Zagreb za sezonu jesen-zima 2009./2010. otvorila je modna veteranka Greta Gudelj. Iako rijeto izlaže, na DFWZ je pokazala slojevitu jesensko-zimsku kolekciju s raskošnim kaputima i bogatim pletivom.

Splitska dizajnerica, dugogodišnja stalna sudionica FWZ-a, Ana Kujundžić definitivno je oduševila publiku predstavivši kolekciju u svom prepoznatljivom stilu, šarenilu dezena i razigranosti materijala.

S kolekcijom Alta moda, ranije prikazanom na talijanskom Haute Couture Fashion Weeku, u Zagreb je stigla Federica Vaccaro. U gotovo trobojnoj kombinaciji prenjela je sav šarm mornarskih odijela dvostrukog kopčanja, mašni i malih kragni.

Ispred kanadskog modnog brenda Last Pensas sinoć je nastupila pomalo avantgardna Marie St. Pierre. Modni znalci iz prvog reda složili su se da je to jedna od najboljih inozemnih kolekcija ovosezonskog DFWZ-a

Ines Zrnc Gregorinu, prošlogodišnju laureatkinju, za novu kolekciju inspirirale su lutkine kuće, pop-corn, gumeni bomboni i crtani likovi. Kolekcija je posebno oduševila mlađi dio publike, a dio kolekcije prodan je odmah nakon.

Modna kuća Glamour Pur predstavila je svečane večernje i coctail haljine, u kakvoj je pistom na defileu prošetala i čelistica Ana Rucner, zaštitno lice humanitarne akcije 'Ti si ti si ti'.

Po završetku revijalnog dijela, događanje se preselilo u Vertigo Bar Hotela Antunović, gdje je održana svečana dodjela modnih nagrada Manda i proslavljeno 20 godina Suzy Models Agency.

Najboljom kolekcijom po mišljenju organizacijskog tima DFWZ dobila je Ana Kujundžić.

Najboljeg mladog dizajnera izabrao je stručni žiri u sastavu: prof. Nina Režek Wilson, Ana Lendvaj, Nataša Sveklar i prof. Branka Atletić te je ove sezone Mandicu je odnijela Mara Miloglav. Posebno su pohvaljene Žarka Krpan i Martina Kamenski.

Po izboru posjetitelja internet portala index.hr najboljom i najljepšom manekenkom proglaešna je Iva Šarić.

Mnogobrojni sponzori bogatim nagradama zatrpali su naše laureate. Tako je gospođa Katarina Štimac ispred P&G-a predala poklon pakete P&G-a, gospođa Tihana Butorac multimedijalne pakete 24 sata, ekskluzivne šampanjece Veuve Clicquot uručio je gospodin Krešimir Čosić iz Obala grupe, a iz svjećarnice Pušlek stigli su cvijetni aranžmani.  

Najbolja manekenka dobila je još i vrijedan LG mobitel KS360 koji je predao gospodin Mario Medved, direktor predstavništva LG Electronicsa za Hrvatsku, poklon bon za Wellness vikend u predsjedničkom apartmanu za dvoje, koji je uručio gospodin Zdenko Posavec, direktor hotela Antunović te radio prijemnik, poklon Radija Antene koji su predali Zlata Mück i Katijan Knok. 

Najbolji dizajner dobio je još i vrijednosnicu Hrvatske osiguravajuće kuće (HOK) koju je predala gospođa Lana Vajs.

Najbolji mladi dizajner dobio je još i bogati paket Clarins kozmetike, poklon Limoni Parfumerija koji je uručila gospođa Petra Rojnić.

07.06.2009. 22:41:30
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh