Lifestlye MODA&STIL
Jimmy Choo za H&M

Jimmy Choo za H&M: Vječni bunt visoke mode po prihvatljivim cijenama

objavljeno prije 14 godina i 10 mjeseci

Već i vrapci na grani znaju da dobri modni dodaci podižu i najstarije krpice iz ormara poput feniksa iz pepela. Suradnjom H&M-a i modne kuće Jimmy Choo cipele i torbice visoke mode… više »

Frederic Fekkai

Frizer Scarlett Johansson daje savjete za njegu kose

objavljeno prije 14 godina i 10 mjeseci

Frederic Fekkai osoba je koja stoji iza frizura lijepih žena poput Claudie Schiffer, Scarlett Johansson i Renée Zellweger. Kako je kroz njegove ruke prošla kosa brojnih poznatih… više »

NOVA VIZIJA

Uskoro 4. 'Modni ormar'

objavljeno prije 14 godina i 10 mjeseci

Zamislite da Madonna, Angelina Jolie ili David Beckam počnu dolaziti u Zagreb po "krpice". Baš taj san pokušavaju ostvariti organizatori četvrtog "Modnog ormara",… više »

hrvatski proizvod

U nedjelju se obilježava Dan kravate

objavljeno prije 14 godina i 10 mjeseci

Organizator obilježavanja Dana kravate je Academica Cravatica, čiji je tajnik Dino Bedrina izjavio da se u zadnjih pet godina, koliko se obilježava Dan kravate, učinilo puno na isticanju… više »

croApoRTer@WORK

Retro moda na Cro A Porteru

objavljeno prije 14 godina i 11 mjeseci

Ovosezonski, četrnaesti u nizu Nivea Cro A Porter počeo je jučer u Zagrebu. Po mišljenju mnogih, najkvalitetnija modna priredba u zemlji nastavlja s predstavljanjem niza eminentnih… više »

Modni vikend

Novi Cro A Porter otvoren na Velesajmu

objavljeno prije 14 godina i 11 mjeseci

Revijom Hyppy Gardena počelo je na Zagrebačkom velesajmu još jedno izdanje Cro A Portera. Osim što je privuklo brojna poznata lica iz javnog života, hrvatski modni događaj… više »

Započeo Dove Fashion.hr

objavljeno prije 14 godina i 11 mjeseci

Nakon što su organizatori najavili niz koncepcijskih promjena modne manifestacije Dove Fashion.hr koja se nakon Varaždina i Zadra, po prvi put održava u Zagrebu, započela su i dugo… više »

showbiznis

Krvava manekenka šokirala na milanskom tjednu mode

objavljeno prije 14 godina i 11 mjeseci

Nekim dizajnerima je očito ponestalo dobrih ideja pa su se odlučili kontroverznim pokusima izboriti za pažnju publike i medija. Umjesto da se bave nosivom modom, dizajneri posežu za… više »

HIPSTERICA

Tinejdžerka kritikama uzdrmala modni svijet

objavljeno prije 14 godina i 11 mjeseci

Dok njeni vršnjaci vrijeme provode na dječjem igralištu ili u školi, Tavi Gevinson iz prvih redova prati modne revije u svjetskim metropolama. Prije tjedan dana bila… više »

Iznenađenja na modnoj pisti

Njujorški tjedan mode

objavljeno prije 14 godina i 11 mjeseci

Alexander Wang Mladi dizajner okupio je najpoznatije urednike i stiliste koji su došli vidjeti najnoviji korak u evoluciji njegove pomalo sportske i pomalo grunge estetike. Ova… više »

ponosna na sebe

Caster Semenya je prava žena

objavljeno prije 15 godina

Caster Semenya, južnoafrička trkačica i svjetska prvakinja na 800 metara, koju je javnost raskomadala pričama o njenom, navodno muškom spolu, preobrazila se za snimanje naslovne… više »

Obama priznao da se odijeva staromodno

objavljeno prije 15 godina i 1 mjesec

Američki predsjednik Barack Obama priznao je u razgovoru za NBC da se odijeva pomalo staromodno, ali je otklonio mogućnost da će ubuduće posvetiti više pozornosti modi. "Michelle… više »

retro

Mala denim jakna za veliki modni stav

objavljeno prije 15 godina i 2 mjeseca

Omiljena među bajkerima, te pripadnicima punk subkulture, traper jakna ove je sezone, zapela za oko i mnogim fashionisticama, te postala trendy modna opsesija. Ako u garderobi posjedujete… više »

in bloom

Reese Witherspoon lansirala svoj miris

objavljeno prije 15 godina i 2 mjeseca

Naši poznati i slavni često uskaču u mirisan svijet, ovoga puta to je učinila oskarovka, cijenjena glumica, ali i samohrana mama, Reese Witherspoon. Zvijezda filma 'Hod po rubu'… više »

pomaknuto

Trepavice novi modni dodatak

objavljeno prije 15 godina i 2 mjeseca

Kako trepavice trend nastavlja prema "veće je bolje" smjeru, za vas smo odabrali nekoliko stilova koji su definitivni must wear. Uz serume za povećanje trepavica, maskara za volumen te… više »

skrolaj na vrh