Lifestlye MODA&STIL nema prethodne stranice
COOL

Kožovštine: Slučaj kreme za urlanje

objavljeno prije 1 dan i 16 sati

Renomirani brend La Roche-Posay te kultna linija Anthelios proizvoda za zaštitu kože od sunca i ove sezone su u fokusu. Osim što nudi proizvode za zaštitu kože od sunca s… više »

SAVJETI

Kako ukloniti uvenule cvjetove pelargonije_

objavljeno prije 2 dana i 21 sat

Pelargonije su pravo cvjetno čudo, a uz pravilnu njegu, oduševljavat će vas neiscrpnim cvatom od proljeća do jeseni. Potrebno im je mnogo sunca, topline, vode i hranjivih tvari kako bi… više »

MMMM ;)

Koji su ljetni parfemi najbolji_

objavljeno prije 4 dana i 17 sati

Parfemi (Eau de Parfum) za najtoplije i najsunčanije godišnje doba nikako nisu najbolji izbor pa stoga ljeti radije birajte laganije varijante poput toaletnih (Eau de Toilette),… više »

COOL

Uživajte i ovog ljeta u svakoj zraci sunca uz NIVEA SUN novitete

objavljeno prije 14 dana i 13 sati

Kada bi vas netko pitao da navedete tri stvari koje vas podsjećaju na ljeto, koje bi to bile? Za jednu smo sigurni - omiljeni SPF. Da, to je taj miris koji nas odmah teleportira na omiljenu… više »

ZANIMLJIVO

Uz GLYCOSTOP tehnologiju reci DA šećeru i zbogom borama

objavljeno prije 21 dan i 13 sati

Čokolada može biti znak ljubavi, utjeha i prijatelj koji nas nikad neće iznevjeriti. No, jeste li znali da nečije preferencije čokolade mogu puno reći o njihovom karakteru? Ljubitelje… više »

SAVJETI

Gospođe, dame, žene - kakav ruž imate na poslu

objavljeno prije 27 dana i 21 sat

Crveni ruž, koji simbolizira ženstvenost i putenost, nosiv je u svim prigodama, ali pod određenim pravilima, kažu ljudi. Ipak, ispravno odabrana nijansa crvenog ruža - ona koja odgovara boji… više »

SAVJETI

Prednosti mineralne šminke

objavljeno prije 1 mjesec i 11 dana

I vizažisti i dermatolozi hvale efekt make-upa bez sintetičkih sastojaka, s kvalitetama koje koža voli. Upravo zato ćemo navesti neke od razloga zašto je mineralna šminka bolji… više »

EH, DA...

Odjeća nije uvijek zdrava...

objavljeno prije 1 mjesec i 16 dana

Kemikalije u sintetičkim tkaninama nisu najbolje za našu kožu. Evo što nošenje tkanina poput poliestera, rajona ili spandexa može učiniti našem zdravlju,… više »

OLIVAL

Olival predstavlja kolekciju simpatičnog naziva MOMMY

objavljeno prije 1 mjesec i 26 dana

Nedvojbeno je kako je trudnoća posebno razdoblje u ženinom životu. Beskrajna sreća jer u njezin život stiže voljeno malo biće, ali i razdoblje kada tijelo doživljava veliku promjenu i kada… više »

COOL

Reci DA reciklaži i osvoji omiljenu NIVEA kremu

objavljeno prije 2 mjeseca i 4 dana

Osvježite svoju rutinu ljepote na ekološki način s legendarnom NIVEA kremom koja je upravo podigla svoje standarde održivosti! Sada je dostupna u limenci koja je izrađena od čak 80%… više »

COOL

Zašto je glina odlična stvar za kožu?

objavljeno prije 2 mjeseca i 9 dana

Maska od gline izvlači nečistoće iz začepljenih pora, upija višak sebuma, potiče mikrocirkulaciju, omekšava kožu, ublažava akne, vraća sjaj sivoj i umornoj koži.  Popis… više »

COOL

Usredotočite se na "ovdje i sada" i uživajte u svojim trenucima

objavljeno prije 2 mjeseca i 12 dana

Male nepravilnosti na našoj koži poput strija i pigmentacijskih mrlja od sunca često nam znaju predstavljati problem i ometati naše samopouzdanje. Jeste li se ikada zapitali,… više »

SUPER!

Otmjenost Gazelle: otkrivamo bezvremenski stil legendarnih tenisica adidasa

objavljeno prije 3 mjeseca i 24 dana

Od sportskih terena do modnih pisti Kada je adidas 1966. godine predstavio svoj model Gazalle tenisice, njihova prvobitna namjena bila je za bavljenje sportskim aktivnostima, a najviše… više »

COOL

Omiljeni Labello predstavljen u limitiranom Disney izdanju

objavljeno prije 4 mjeseca i 7 dana

Bez obzira na dob, nikada nećemo biti spremni odreći se slatkog, šarenog svijeta crtanih filmova uz koje smo odrastali, kroz koje smo spoznavali svijet oko nas i njegova stroga… više »

COOL

Hollywood Spectra - da budete ljepši

objavljeno prije 5 mjeseci i 5 dana

Inovativan i snažan, Hollywood Spectra vodeći je svjetski laserski uređaj ultrakratkog pulsa 1064/532nm koji rješava brojne probleme kože. Po prvi put dostupan je u Hrvatskoj, i to… više »

skrolaj na vrh