Lifestlye AUTO
PEUGEOT 4007 PLATINUM 2.2 HDI

Najmoćniji član lavlje obitelji

objavljeno prije 14 godina

Isto kao i Citroenov C-Crosser, Peugeot 4007 napravljen je u kooperaciji s japanskim Mitsubishijem. ‘Brak’ Mitsubishija i grupacije PSA Peugeot Citroen iznjedrio je francuske… više »

PISMO ČITATELJA

Sluga Jernej ili hrvatska priča o leasingu

objavljeno prije 14 godina

Krediti ili leasing često su jedini način da dođete do željenog i potrebnog vozila. Priča koja slijedi nije nova, traje već duže vrijeme i periodično se pojavljuje u medijima. No, i dalje… više »

Adut je Racing Lancer

objavljeno prije 14 godina

Mitsubishi će na reli natjecanju Dakar Series 2009. u Južnoj Americi predstaviti novi model nazvan Racing Lancer MRX 09. Na taj način se opraštaju od uspješnog modela Pajero… više »

Gas do daske

objavljeno prije 14 godina

7 posto manje automobila je japanska Toyota prodala u Europi u prvih šest mjeseci 2008. godine. Od marke Toyota se naime prodalo 592.496 automobila, dok je pad prodaje marke Lexus… više »

Camaro u Europi na proljeće 2009.

objavljeno prije 14 godina

Chevrolet je u Detroitu pred nekoliko dana predstavio serijsku verziju sportskog modela Camaro. Amerikanci kažu da je to sportaš za 21. stoljeće kojeg odlikuju atraktivan izgled,… više »

Hibridi i bolidi na BIMS autosalonu u Londonu

objavljeno prije 14 godina

Autosalon British International Motor Show (BIMS) koji se upravo održava u Londonu, centralni je ljetni događaj ove vrste.Glavna zvijezda salona na Otoku je svakako engleski električni bolid… više »

Riječ urednika

objavljeno prije 14 godina

Slovenci su uvođenjem polugodišnjih (35 eura) i godišnjih vinjeta (55 eura), naljutili ne samo Hrvate, nego i EU. Njihov bezobrazluk je naime teško shvatljiv svima… više »

Crna serija - najjači AMG u povijesti

objavljeno prije 14 godina

Dosada se puno toga pričalo o Mercedes-Benzu SL 65 AMG Black Series, ali su sada službeno postali poznati svi tehnički podaci o njemu i objavljene fotografije bez kamuflaže. Dakle, Crna… više »

GM spašava dobra prodaja izvan SAD-a

objavljeno prije 14 godina

Kriza na američkom tržištu automobila je dosegla tolike razmjere, da se Chrysleru, kažu upućeni, sprema - bankrot. U lipnju 2008. je Ford zabilježio pad prodaje od 19,1 posto u odnosu… više »

Miss Autoklub.hr 2008.

Šah-mat Ive Kovač

objavljeno prije 14 godina

2600 vjernih posjetitelja Autoklub.hr portala okrunilo je prekrasnu 24-godišnju šahisticu najljepšom oktanskom ljepoticom. Prva pratilja ovogodišnjeg izbora je… više »

Audi počinje prodaju Q5 u listopadu

objavljeno prije 14 godina

Ulistopadu 2008. će Audi na njemačkom tržištu početi s prodajom novog SUV-a Q5 po početnoj cijeni od 38.300 eura. U ponudi će za početak biti sa dva dizelska i jednim benzinskim… više »

REKORD

Lipanj je bio najuspješniji u 2008. godini

objavljeno prije 14 godina

Prošli je mjesec bio izuzetno uspješan za hrvatske trgovce automobilima jer su prodana čak 9442 primjerka.Prema rezultatima mjesečnog istraživanja registracija vozila koje… više »

Riječ urednika

objavljeno prije 14 godina

Tema o kojoj vozači i građani najviše pričaju jest galop cijena goriva. S obzirom na stalni rast vrijednosti barela nafte na tržištu, ništa nas dobro ne očekuje ni u… više »

TEST - VOLKSWAGEN CADDY MAXI FURGON 1.9 TDI

Neki to vole dulje

objavljeno prije 14 godina

Prostora ponekad nikad dosta, osobito kada su u pitanju dostavna vozila. A kako bi upotpunio svoju gamu transportnih vozila, Volkswagen je tržištu ponudio Caddy Maxi Furgon. Volkswagen… više »

S NJIMA JE SVE LJEPŠE - SAJMOVI I MOTO UTRKE UGLAVNOM NE PROLAZE BEZ NAZOČNOSTI ZGODNIH DJEVOJAKA

Ljepotice i zvijeri na dva kotača

objavljeno prije 14 godina

Slično kao i kod izložbi automobila, rijetki su sajmovi motocikala gdje nema lijepih djevojaka koje poziraju brojnim profesionalnim ili hobi fotoreporterima. Na Moto GP i brojnim drugim… više »

skrolaj na vrh