Lifestyle
GASTRO UŽITCI

MasterChef u Pivani uz Staropramen

objavljeno prije 9 godina

Popularna pivnica „Pivana", osim pivskog mjesta broj jedan u Zagrebu, postala je i glavno poprište drugog gastroduela svjetskog kulinarskog showa MasterChef, što se moglo… više »

MLJAC?

Čudesni napitak za skidanje kilograma

objavljeno prije 9 godina

Skidanje kilograma postaje sve žurnije kako se približavaju ljetni dani, no ako vam baš i ne ide od ruke, imamo za vas sjajan recept koji trebate koristiti pet dana, nakon čega morate… više »

PROČITAJTE! :)

Mitovi o vježbanju koje treba razbiti

objavljeno prije 9 godina

Vježbanje je jedna od onih stvari u životu koje su okružene gomilom mitova i nije se lako probiti kroz njih do prave istine, pa donosimo neke najčešće mitove koje treba razbiti. … više »

MLJAC

Proljetno povrće za ubrzavanje metabolizma

objavljeno prije 9 godina

Proljeće je obogatilo ponudu na tržnicama, gdje sada možete naći obilje svježeg povrća koje će popraviti prehranu i ubrzati metabolizam.. Artičoke - jedan su od najboljih izvora vlakana,… više »

ZANIMLJIVO

Zašto stalno osjećamo glad?

objavljeno prije 9 godina

Glad je glavni problem svake dijete, jer obično ih biramo bez razmišljanja o tome kako ćemo se boriti s osjećajem da ćemo se raspasti ako nešto brzo ne pojedemo. No, glad je… više »

ISPROBAJTE

Čudesni pripravak koji izgara kalorije

objavljeno prije 9 godina

Gubljenje kilograma uglavnom se najuspješnije provodi izgaranjem unešenih kalorija, a tu vam može pomoći ovaj domaći pripravak koji je zdrav, učinkovit i ukusan. Ma koliko čudno… više »

NOVOSTI

Honda MC-β

objavljeno prije 9 godina

Za Hondu posljednjih godina kažu kako je manje proizvođač automobila kako se misli, a da je zapravo tvrtka koja proizvodi vozila u koja stavlja svoje fenomenalne motore. Tako Honda proizvodi… više »

MLJAC

Hrana za dug i zdrav život

objavljeno prije 9 godina

Zdrava hrana dat će vam potrebnu energiju i povoljno utjecati na cijeli organizam, a ako je uvedete u prehranu, velika je vjerojatnost da nećete nikad morati na dijetu jer ćete uravnoteženom… više »

EH, DA ...

Mitovi koji nam ne dozvoljavaju napredak

objavljeno prije 9 godina

Samozavaravanje je jedna od omiljenih disciplina ljudskog roda, jer nas pričanje bajki samima sebi uljuljkava u neku varijantu života koja je naizgled dobra i sigurna. No, kad se jednog dana… više »

SAVJETI

Provjerite klimu u automobilu

objavljeno prije 9 godina

Kod starijih automobila u ove dane kada su visoke dnevne temperature, klima uređaj zna jednostavno prestati laditi, a u biti klima je posustala i prije, ali sad je trebate i uvidjeli ste kako… više »

SMILE

Za sreću vam treba samo sedam sekundi

objavljeno prije 9 godina

Sreća je dostupna svima, a ako vam je dan tmuran i rasploženje na nuli, Eric Barker je u magazinu Time objavio sedam savjeta kako u trenutku poboljšati raspoloženje i… više »

SJAJNO!

Čudesna kokosova voda za zdravlje i ljepotu

objavljeno prije 9 godina

Kokosova voda novi je hit kako u kozmetici, tako i u zdravoj prehrani jer ovaj napitak koristan je u oba svijeta. Sadrži minimalnu količinu masnoća i stoga ga možete piti u velikim… više »

SAVJETI :)

Pivo se može koristiti na stotinu načina

objavljeno prije 9 godina

Osim standardne primjene pivo ima još nekoliko aduta u rukavu, posebno kada se radi o primjeni u domaćinstvu, piše N1. Uklanja mrlje od kave i čaja s tepiha Prolili ste svoju… više »

SAVJETI

Skinite kilograme preko noći

objavljeno prije 9 godina

Mršavljenje preko noći nije bajka, jer sve što je potrebno da bi se to i dogodilo su prave pripeme prije spavanja.  Tako večera treba biti bez soli, kako ne se bi probudili… više »

PROČITAJTE! :)

Što trebate znati o celulitu

objavljeno prije 9 godina

Kreme protiv celulita izuzetno su tražene i popularne, a neke od njih nisu čak ni skupe, no zapravo samo neke od njih postižu minimalne rezultate kod ograničenog broja žena. Kako djeluju… više »

skrolaj na vrh