Lifestyle
ljetovanje odmor
SAVJETI

Ostanite fit na godišnjem odmoru

objavljeno prije 7 godina

Za godišnji odmor uvijek imamo velike planove, najčešće o aktivnostima, gubljenju kilograma i novoj liniji koji se najčešće izjalove, no samo zato što ne… više »

WOW!

Pamela Anderson postala šefica trkačke momčadi

objavljeno prije 7 godina

Olinjala zvijezda 'Spasilačke ekipe', Pamela Anderson postaje 'team principal' nove momčadi koja će sudjelovati u FIA GT seriji, a za volanom će biti Vitantonio Liuzzi... Nešto se… više »

SEZONA

Najpopularnije boje za jesen 2013.

objavljeno prije 7 godina

Modni stručnjaci složili su se oko palete boja koja će ove jeseni biti najčešće noštena, a i u toj sezoni nastavit će dominirati smaragdno zelena koja je cijeli… više »

COOL

Pivom do ljepote bez bora

objavljeno prije 7 godina

Pivo je već opjevano kao odličan napitak koji u umjerenim količinama čuva zdravlje, no, izgleda da ima velikog utjcaja i na izgled, jer poboljšava izgled kose, kože i noktiju. Kako je… više »

MLJAC

Sve koristi koje imamo od lubenice

objavljeno prije 7 godina

Ako ste ljeto odabrali za tesanje linije i vježbanje, napravili ste to u pravo vrijeme jer dozrijevaju lubenice, voće koje će vam neizmjerno pomoći u vašem naumu. Naime, znanstvenici… više »

COOL

Zašto je crvena boja najviše seksi

objavljeno prije 7 godina

Što je to u bojama odjeće što govori o vašem karakteru, trenutnom statusu i raspoloženju? Sve, zapravo, tvrde znanstvenici koji kažu da žene koje nose roza ili crvenu… više »

OPA!?

Četiri šalice kave dnevno povećavaju rizik od prerane smrti

objavljeno prije 7 godina

Ako ste pasionirani kavopija i imate manje od 55 godina, vrijeme je da se počnete zabrinjavati za svoje zdravlje jer je novo istraživanje pokazalo da konzumacija 28 kava tjedno povećava rizik… više »

FINO

Trodnevna dijeta s narančama

objavljeno prije 7 godina

Trotjedna dijeta s narančama već je odavno osvojila tržište, no sad se pojavila i skraćena trodnevna varijanta kojom se u tom kratkom roku može izgubiti i dva do tri kilograma. Prvi… više »

ISTINA ILI MIT?

Što možete zanemariti kad ste na dijeti

objavljeno prije 7 godina

Kad smo na dijeti, obično se vrlo disciplinirano držimo pravila kako ne bismo imali niti jedan razlog za optuživanje samih sebe ako ne uspijemo skinuti željenu količinu kilograma.  No, o… više »

LEGENDA

Vespa 946, simbol vremena

objavljeno prije 7 godina

Od 1946. godine Vespa je prepoznatljiva po jedinstvenom stilu i tehnologiji. Generacijama mladih ispunjavala je želju za slobodom i pokazala pravi put u svijetu gdje je individualna mobilnost… više »

UPS!

Što voze najgori vozači na svijetu

objavljeno prije 7 godina

Marka automobila ipak ima veze s njegovim vozačkim sposobnostima, teorija je koja se već duže vrijeme provlači medijima, a najnovije istraživanje Sveučilišta California pokazalo je… više »

SAVJETI

Kozmetika za visoke temperature

objavljeno prije 7 godina

Masno lice i razlivena maskara definitivno nisu poželjne pojave tijekom ljeta, no vrijeme i vrućine rade upravo na tome. Kozmetička industrija ipak je pronašla rješenja i za ove… više »

MRŠAVLJENJE

Koja pića treba izbjegavati na dijeti

objavljeno prije 7 godina i 1 mjesec

Dijete nisu samo priča o hrani, nego je vrlo važno i što pijete. Naravno, odabir pravo pića može ubrzati metabolizam i pospješiti dijetu, no, pogrešan će napraviti… više »

NOVOSTI

Honda Civic Tourer, japanski adut razvijen u Europi

objavljeno prije 7 godina i 1 mjesec

Honda je objavila više podataka o novom Civic Toureru prije njegova službena predstavljanja na Frankfurt Motor Showu u rujnu ove godine. Novi je Civic Tourer razvijen i dizajniran u… više »

COOL

Voda s klorofilom je novi čudotvorni napitak

objavljeno prije 7 godina i 1 mjesec

Klorofil, tamnozeleni pigment daje biljkama i algama boju, a važan je za proces fotosinteze, pretvaranja sunčeve svjetlosti u energiju. Kako ima vrlo sličnu strukturu molekule kao i… više »

skrolaj na vrh