« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 5 godina i 7 mjeseci
IMATE PREZBIOPIJU?

Umjesto da promijenite životni stil, promijenite naočale

Proces gubitka dioptrije s godinama nazivamo prezbiopija - prirodan proces kojeg se ne treba plašiti

Progresivne naočale omogućavaju jasan vid prezbiopima na svim udaljenostima
Progresivne naočale omogućavaju jasan vid prezbiopima na svim udaljenostima (Essilor)
Više o

naočale

,

Essilor

,

Varilux

,

prezbiopija

Neke od promjena koje se događaju s vidom vezane su uz godine, a prezbiopija je jedna od njih. Poznata je i kao dobna dalekovidnost koja se počinje dešavati u 40-im.

Znakovi koji ukazuju na prezbiopiju:

  • Teško fokusirate pogled na blizinu, srednju udaljenost i na daljinu.

  • Vaše oči se sve više umaraju dok čitate te imate učestale glavobolje.

  • Sve slabije vidite slova na mobitelu.

  • Intenzivira se napor u očima kod čitanja i gledanja uz manje svjetla.

  • Sve više udaljavate tekst dok čitate - ruke vam postaju prekratke.

Od rođenja raspolažemo s tri rezervne dioptrije za izoštravanje slike na blizinu. U prosjeku, s 40 godina oči izgube jednu dioptriju, s 50 drugu, a sa 60 i onu treću. U početku obično toga nismo još ni svjesni, osim na kraju dana pri slabijem osvjetljenju, ili kada smo jako umorni i/ili gladni - tada se taj osjećaj pojačava. Instinktivno se udaljavamo dok se slika ne razbistri. Proces gubitka dioptrije s godinama nazivamo prezbiopija - prirodan proces kojeg se ne treba plašiti.

Progresivne naočale omogućavaju jasan vid prezbiopima na svim udaljenostima - jedne za sve.

Od davne 1959. godine, kada je izumljena prva progresivna leća Varilux, Essilor kontinuirano radi na razvoju, novim standardima i izvedbama kako bi prezbiopima osigurao najbolju kvalitetu vida. Stoga ne samo da su prvo rješenje za prezbiope, nego su Varilux progresivi ujedno i najbolje rješenje, s iznimnim sluhom za potrebe suvremenih prezbiopa.

Varilux progresivi su bez rizika

Varilux progresivi su najbolje rješenje za sve prezbiope koji žele dobar vid na svim udaljenostima i u svim prilikama. Osim što pružaju optimalnu udobnost vida, šire vidno polje uz  oštriju sliku i visok kontrast na bilo kojoj udaljenosti. Pružaju najprirodniji položaj tijela bez obzira na vrstu posla i aktivnosti te su dizajnirane za današnju generaciju prezbiopa koja svakodnevno koristi mobilne uređaje, računala i uvijek su "on-line".  Nosioc  vrlo brzo osjeti  sve prednosti jednog para naočala za sve udaljenosti i dodatno prošireno vidno polje za dužinu nadohvat ruke. Najsuvremenijom tehnologijom dorade je eliminirana potreba za pomicanjem glave i traženjem komfor zone za dobar vid uz minimalni period prilagodbe.

Varilux su #1 progresivi na svijetu. On su 100% bez rizika i 100% autentične uz garanciju potpunog zadovoljstva.

Uz Varilux možete potpuno sigurno uživati u svim promjenama koje nam donose godine i uživati u njima bez potrebe za prilagodbama, bar što se tiče vida. Umjesto da mijenjate životni stil, uzmite (ili promijenite) naočale.

Fb: Essilor Hrvatska

Instagram: essilor_hrvatska

Web

27.09.2018. 13:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh