Lifestyle
STVARNO?

Više morskih plodova u prehrani, manje problema

objavljeno prije 9 dana i 16 sati

Konzumacija omega 3 masnih kiselina iz plodova mora može povezati s umjereno manjim rizikom od razvoja kroničnih bolesti bubrega i sa sporijim propadanjem funkcije… više »

SAVJETI

Jasni znakovi dehidracije

objavljeno prije 9 dana i 20 sati

Kada su vani visoke temperature i velika vlažnost zraka, naše tijelo gubi vodu kroz kožu, pluća, bubrege i probavni sustav. Dehidracija se javlja kada je gubitak tekućine… više »

ELFS

Jedina dizajnerska haljina koju trebate, i provest ćete ljeto u njoj

objavljeno prije 9 dana i 22 sata

Pakiranje za more i godišnji odmor treba biti jednostavno, uz badiće i obavezne outfite za plažu, trebate još par komada za večernje izlaske, večere ili koktele uz zalazak… više »

CUGICA

Savršeno osvježenje za sve ljetne trenutke

objavljeno prije 10 dana

Ljeto je vrijeme kada svi tražimo osvježenje i opuštanje, a što je bolje od savršenog hladnog pića u ruci dok uživamo u suncu i dobrom društvu? Ready to drink pića… više »

SAVJETI

Kako lakše zaspati bez problema

objavljeno prije 10 dana i 15 sati

Lagane večernje vježbe kao što su čučnjevi i podizanje listova mogu rezultirati boljim spavanjem i potencijalno smanjiti rizik od dijabetesa i srčanih bolesti kod starijih osoba,… više »

MODA

ELFS i kupaće gaće

objavljeno prije 10 dana i 17 sati

Prestanite tražiti idealane muške kupaće jer pronašli smo čak 10 modela koji se mogu nositi i kao šorc. Ljeto i plaža idealni su za jarke boje i hrabre uzorke jer… više »

SAVJETI

Odličan saveznik za obiteljski odmor

objavljeno prije 10 dana i 22 sata

Sunce volimo jer nam donosi dobro raspoloženje i blagotvorno utječe na organizam, ali samo ako pametno uživamo u njemu. To podrazumjeva svakodnevnu zaštitu od UV zračenja, bez obzira… više »

STVARNO?

Dnevni ritam i spavanje utječu na zdravlje

objavljeno prije 11 dana i 2 sata

Kvaliteta sna ovisi o 24 satnom ritmu koji regulira ciklus spavanja. Dnevni ritam utječe na oslobađanje hormona, prehrambene navike, temperaturu tijela te metabolizam. Ako ne možete zaspati… više »

SAVJETI

Možete li izdržati ove vrućine?

objavljeno prije 11 dana i 17 sati

Najranjivije su starije osobe i mala djeca, ali i osobe srednje dobi koje se ne mogu adaptirati na više temperature. Kako tijelo postaje toplije, žile se šire, a krvni tlak… više »

SAVJETI

Čemu šetnja umjesto spavke nakon ručka?

objavljeno prije 11 dana i 20 sati

Mnogi nakon obroka vole malo prileći i opustiti se, no, zapravo je najbolje što možete učiniti je otići u kratku šetnju. Poznato je kako mnogi ljudi imaju problema s probavom,… više »

SAVJETI

Najzdraviji kruh za doručak

objavljeno prije 12 dana i 2 sata

Dakle, čak i oni koji ne rade probleme s doručkom jedu - kruh. Uzmu šnitu, dvije i namažu nešto i to je to. E sad, ako je pritom kruh zdrav i dobar za vas, onda je to još… više »

MLJAC

Juha bez kuhanja: Gazpacho s potpisom chefa Stjepana Vukadina

objavljeno prije 13 dana

Gazpacho je tradicionalna španjolska hladna juha, savršena za ljetne dane kada tražite lagani obrok koji će vas osvježiti. Priprema se od svježeg povrća poput rajčica, paprike,… više »

SAVJETI

Što ne bi trebali jesti kad ste 60+

objavljeno prije 13 dana i 2 sata

Neke stvari s godinama postaju preteške za nas... a pogotovo hrana. Naime, prirodni dio starenja jest smanjenje mišićne mase, ali povećanje unosa proteina može pomoći u borbi… više »

JUICEFAST

Pronašli smo top rješenje za vaš beach body

objavljeno prije 13 dana i 20 sati

Ljeto je stiglo, a s njim i sezona kupaćih kostima. Ako se osjećate nesigurno zbog svog izgleda u kupaćem kostimu, niste jedini. No, umjesto da se skrivamo iza parea, zašto ne bi… više »

SAVJETI

3 dodatka prehrani koji su problematični

objavljeno prije 13 dana i 22 sata

Mnogi se okreću dodacima prehrani kako bi popunili nedostatke u prehrani i poboljšali svoje blagostanje. Međutim, iako mogu biti od pomoći u mnogim slučajevima, nisu svi dodaci… više »

skrolaj na vrh