Lifestyle
Pretprodaja Golf

Golf VI u prodaji od 16.500 eura

objavljeno prije 16 godina

Novi VW Golf šeste generacije ima službene cijene u Njemačkoj i već se primaju predbilježbe.Ponuđene su verzije Golfa VI sa četiri benzinska (1,4 80 KS, 1,6 102 KS, 1,4 TSI 122 KS i… više »

Citroën C3 Pluriel kao spaček 2CV Charlestone

objavljeno prije 16 godina

Citroen C3 Pluriel Charlestone ima isti dizajn i boje kao legendarni model 2CV Charleston - spaček. Ovaj model će uzburkati romantičarske duše, a obilježit će proslavu 60 godina… više »

Megane treće generacije opasan konkurent Golfu VI

objavljeno prije 16 godina

Na Salonu automobila u Parizu, od 4. do 19. listopada Renault će predstaviti jednog od najjačih konkurenata Golfa VI (koji će također biti predstavljen u Parizu) - Megane treće generacije.… više »

Veliki povratak stare automarke Talbot!

objavljeno prije 16 godina

Peugeot namjerava uvesti na tržište novu marku automobila koja bi ponudila jeftine aute kao što je to uspjelo Renaultu sa rumunjskom Dacijom. Francuskom proizvođaču na… više »

OČINSTVO U POZNIM LJETIMA

Djeca starijih očeva sklonija obolijevanju od manične depresije

objavljeno prije 16 godina

Kod osoba, čiji su očevi bili stariji od 55 godina u trenutku njihova začetka, rizik od razvoja manično-depresivne psihoze viši je nego kod osoba čiji su očevi bili mlađi, ustvrdili su… više »

GADAN PROTIVNIK

Vježbe mogu odgoditi pojavu Alzheimerove bolesti

objavljeno prije 16 godina

Redovno vježbanje, poput hodanja, poboljšava pamćenje osoba starijih od 50 godina koje pate od blagog pada mentalnih sposobnosti, prema istraživanju australskih znanstvenika… više »

Mozak treba nove živčane stanice da bi funkcionirao

objavljeno prije 16 godina

Odrasli mozgovi trebaju stalnu opskrbu novim živčanim stanicama da bi mogli provoditi funkcije poput mirisa i sjećanja, pokazao je pokus s miševima u Japanu. Premda su znali da odrasli… više »

Četiri milijuna dolara za uživanje u minimalizmu

objavljeno prije 16 godina

Za prekrasnu bijelu kuću koja je smještena u Paradise Pointu, blizu australske Zlatne obale, vodeći arhitekti kažu da je pravi primjer onoga što moderna arhitektura može… više »

Parada premijera na autosalonu u Moskvi

objavljeno prije 16 godina

U  Moskvi do 7. rujna traje autosalon na kojem svjetsku premijeru ima veliki broj modela. U ruskoj metropoli su naime lansirani redizajnirani Audi A6, Audi RS6 sedan, BMW X5 Security,… više »

Euro NCAP

Za i30, Deltu, Koleos i M klasu 5 zvjezdica

objavljeno prije 16 godina

Na posljednjim Euro NCAP crash testovima su Lancia Delta, Hyundai i30, Renault Koleos i Mercedes M klase osvojili maksimalnih pet zvjezdica za zaštitu putnika. Mali Daihatsu Cuore je… više »

Premijera Fiatovog Portofina

objavljeno prije 16 godina

Fiat će na Caravan Salonu, koji se održava u Duesseldorfu od 29. kolovoza do 7. rujna, imati svjetsku premijeru Portofino concepta. Ovaj “show van”, namijenjen rekreaciji i… više »

Čudotvorni lijek

Grožđe - spas za srce

objavljeno prije 16 godina

Crno grožđe ne služi samo za izradu vina - ekstrakt crnog grožđa je čudotvorni lijek protiv srčanog udara, pokazuju nova istraživanja. Ona dokazuju da je grožđe u sirovom obliku ustvari… više »

Oprez: voćni sokovi i lijekovi ne idu zajedno

objavljeno prije 16 godina

Uzimanje lijekova s voćnim sokovima znatno umanjuje njihovu efikasnost, objavili su znanstvenici iz Američkog kemijskog društva. ‘Krivac’ za to su, izgleda, flavonoidi,… više »

Aston Martin planira najskuplji automobil na svijetu

objavljeno prije 16 godina

Aston Martin je objavio grube nacrte svog najnovijeg super automobila kodnog imena One-77 koji bi trebao stajati najmanje 1,3 milijun eura bez poreza i biti najskuplji model na… više »

Rušenje mitova

Oslobodite se predrasuda o mastima

objavljeno prije 16 godina

O mastima je toliko toga lošeg napisano i izgovoreno u javnosti da kod velikog broja ljudi samo spominjanje te riječi može izazvati loše raspoloženje. Masti možete… više »

skrolaj na vrh