Lifestyle
PRAVNI SAVJETI - TKO IMA PRAVO NA NAKNADU ŠTETE NAKON PROMETNE NEZGODE

Krivac ne dobija odštetu za ozljede

objavljeno prije 16 godina

Poštovani,Nedavno sam doživio prometnu nezgodu koju sam skrivio kao vozač. Mojom krivnjom su oštećena oba vozila, a ja kao vozač i jedan putnik u mom vozilu, pretrpjeli smo… više »

SAAB 9-3 SPORTCOMBI 1.9 TTID AERO

Vežite pojaseve, polijećemo...

objavljeno prije 16 godina

Ako se želite istaknuti automobilom koji nitko drugi nema, a da nije skup kao zlato, dolazite do jedinog mogućeg odgovora. Saab 9-3 Sportcombi 1.9 TTID Aero svojom pojavom i imidžem naime… više »

KIA CEE’D SW 1.4 LX FRESH

Kompaktni karavan za vožnju svaki dan

objavljeno prije 16 godina

Kia je ponudu modela Cee’d nakon hatchback verzije (5 vrata), obogatila i karavanskom inačicom SW čiji je najjači adut velik i prilagodiljiv prtljažnik osnovnog kapaciteta 534 litre.… više »

DIZAJNERI

Izložba hrvatskog dizajna

objavljeno prije 16 godina

Bijenalna izložba hrvatskog dizajna otvorit će se 6. listopada u Paviljonu 19 Zagrebačkog velesajama, čiji je sajam "Ambienta" partner izložbe, najavljeno je na današnjoj… više »

TOYOTA AURIS 2.2 D-4D D-CAT SPORT

Brzo juri, malo troši

objavljeno prije 16 godina

Auris je zamijenio Toyotin legendarni model Corollu, sinonim za pouzdanost u cijelom svijetu. Nadogradnja je to kvalitete i pouzdanosti, upakirane u moderan atraktivan dizajn. Dizajnerska… više »

Pripazite - migrena upozorava na krvne ugruške

objavljeno prije 16 godina

Bolili li vas glava zasigurno ste i sami svjesni da u organizmu za to postoji opravdani razlog, no jeste li ikada pomislili da se vašem organizmu zbog nje može dogoditi nešto… više »

Biometeorološka i prognoza peludi

objavljeno prije 16 godina

Biometeorološke prilike u Hrvatskoj idućih će se dana poboljšati pa će se većina ljudi osjećati dobro i neće imati tegoba uzrokovanih vremenom, izvijestio je danas Državni… više »

Muškarci rizična skupina za rak pluća

objavljeno prije 16 godina

U opsežnom istraživanju, koje je to društvo provelo u Sjevernoj Americi, Europi i Aziji, utvrđeno je da nepušači imaju 25 posto veću vjerojatnost da će umrijeti od raka pluća… više »

Tri svjetske premijere Honde na sajmu u Parizu

objavljeno prije 16 godina

U Parizu će Honda predstaviti tri svjetske premijere. Počasno mjesto na njihovom štandu će zauzeti koncept Insight, kojim se najavljuje početak nove faze hibridne strategije. Naime,… više »

Mazdin adut u Parizu - urbani koncept Kiyora

objavljeno prije 16 godina

Mazdin lagani urbani koncept Kiyora će svjetsku premijeru imati uskoro u Parizu. Kiyora (na japanskom znači ‘čista’), predstavlja cestovnu harmoniju između ugodne vožnje,… više »

Uskoro stiže novi Mégane

objavljeno prije 16 godina

Novi Renault Mégane će u prodaji biti od studenoga 2008. Mégane je robustan i opremljen sustavima za veću udobnost i ergonomiju. To uključuje kombinirane analogne i digitalne… više »

Hypnos je Citroënov crossover budućnosti

objavljeno prije 16 godina

Francuski Citroën je mjesec dana prije autosalona u Parizu javnosti najavio novi hibridni crossover Hypnos. Ovaj koncept je spoj dinamičnosti coupéa, elegancije limuzine i… više »

Neobično i bizarno: Iz nosa na zidu curi sapun

objavljeno prije 16 godina

Tko voli neobično, bizarno ili smiješno, po kući može instalirati upravo takve predmete. Jedan od korisnijih je spremnik za tekući sapun u obliku ljudskog nosa. Stisnite i sapun curi.… više »

ZDRAV OSMIJEH

Čisti zubi za zdravo srce

objavljeno prije 16 godina

Loša higijena usne šupljine dovodi do krvarenja desni, što pak za više od 700 tipova štetnih bakterija znači izravan dodir s krvnim stanicama, objavili su… više »

KRPICE

Volkswagen ponudio "drugu kožu"

objavljeno prije 16 godina

Dijelovi automobila kao što su bočna ogledala, prednja maska, branici, kvake i spojevi na vratima nakon relativno kratkog vremena počinju pokazivati oštećenja i tragove. Folija,… više »

skrolaj na vrh