Lifestyle nema prethodne stranice
COOL ;)

Kožna jakna branda ELFS: must-have komad ove sezone

objavljeno prije 3 sata i 28 minuta

Kad govorimo o modnim komadima koji nikada ne izlaze iz trenda, kožna jakna zauzima prvo mjesto na listi. Kratki modeli, poludugi, strukirane ili oversized, kožne jakne su u svakoj… više »

ODLIČNO!

Top savjeti za njegu noktiju

objavljeno prije 6 sati i 28 minuta

Glavni trendovi u manikuri ove su godine donijeli obilje raznolikosti i kreativnosti, a fokus je svakako na mogućnostima personalizacije. Sjajni kromirani završeci i smjele, vibrantne… više »

COOL ;)

Tri savjeta za savršen Halloween filmski maraton za cijelu obitelj

objavljeno prije 8 sati i 27 minuta

Noć vještica idealno je vrijeme za filmski maraton za cijelu obitelj prepun smijeha i laganog straha. Umjesto klasičnih zabava i maskiranja, ove godine možete organizirati tematsku… više »

UPS!

Kako spriječiti moždanu maglu i pojačati mentalnu oštrinu

objavljeno prije 11 sati i 1 minutu

Mnogi pojedinci s godinama imaju sve slabije pamćenje i počinju osjećati moždanu maglu, stanje koje podrazumijeva privremeni osjećaj smanjene mentalne oštrine. Međutim, na ova stanja… više »

SAVJETI

7 pogrešaka kad je doručak u pitanju

objavljeno prije 13 sati

Doručak je vrlo bitan kada pokušavate smršaviti. Mnogi ponekad nisu ni svjesni da određene stvari koje rade, ili ne rade, poput preskakanja doručka, negativno utječu na… više »

SAVJETI

Orašastim plodovima protiv demencije

objavljeno prije 1 dan i 7 sati

Demencija je, kao što dobro znamo, neurološka bolest koja može uzrokovati gubitak pamćenja, zbunjenost, poteškoće u razmišljanju i razumijevanju te promjene u… više »

gripa prehlada bolest mu
SAVJETI

Kako se riješiti prehlade prije nego što krene?

objavljeno prije 1 dan i 9 sati

Dakle, vrijeme prehlada je već počelo i šmrca se na sve strane, pa bi bilo dobro na neki način unaprijed spriječiti takve probleme. Evo jedan liječnički koristan savjet koji može… više »

NE ZABORAVITE

Noćas se (opet!) mijenja sat... zimsko radno vrijeme, ekipa...

objavljeno prije 2 dana i 8 sati

Zimsko radno vrijeme predstavlja prilagodbu radnog vremena tijekom zimskih mjeseci kako bi se bolje iskoristili kraći dani i prilagodilo radne uvjete vremenskim prilikama. Ovaj koncept poznat… više »

STVARNO?

Kavu uvijek trebate mljeti sami

objavljeno prije 2 dana i 13 sati

Kakvi vi kavu pijete? Naime, kada kupite kavu u vrećicama (ili čak sameljete svježa zrna kroz električni aparat u trgovini), dobit ćete napitak slabijeg okusa. Matt… više »

KENWOOD GO

Idealna za uštedu prostora u kuhinji

objavljeno prije 3 dana i 9 sati

Stigla je Kenwood GO kolekcija kuhinjskih uređaja, koja će oduševiti sve ljubitelje kuhanja i praktičnih rješenja. Kao što i samo ime sugerira, kolekcija je dizajnirana s… više »

JUICEFAST

Otključajte zdravstvene benefite uz Juicefast detox sokove

objavljeno prije 3 dana i 12 sati

U ubrzanom ritmu današnjeg života, svakodnevno se suočavamo s izazovima očuvanja zdravlja, energije i dobrog osjećaja. Nepravilna prehrana, stres i nedovoljna fizička aktivnost… više »

COOL

Priče zaposlenika i brošura sa savjetima

objavljeno prije 4 dana i 4 sata

Sve veći izazov s kojim se poslodavci danas suočavaju jest privlačenje i zadržavanje kvalitetnih zaposlenika. Kompanija Nestlé u Hrvatskoj godinama brine o svojim zaposlenicima… više »

NIVEA

Vrijeme je da istaknete sjaj svoje kože

objavljeno prije 4 dana i 9 sati

Bilo uz pomoć pravilne njege kože ili šminke, žene svakodnevno vode bitke same sa sobom kako bi pronašle ono što im najviše odgovara kako bi njihova koža zasjala.… više »

SAVJETI

Izbjegnite probleme s tlakom

objavljeno prije 4 dana i 14 sati

Ako se ne kontrolira, visoki krvni tlak može izazvati različita opasna zdravstvena stanja, stoga ga je potrebno kontrolirati i u skladu s njime prilagoditi životni stil. Promjene se mogu… više »

SAVJETI

5 navika koje zadržavaju kile na vama ;)

objavljeno prije 5 dana i 7 sati

Mršavljenje zahtijeva naporan rad, predanost, čvrstu motivaciju i izradu plana koji najbolje odgovara vašim potrebama. Nema veze razmišljate li tek ili ste već u procesu… više »

skrolaj na vrh