Lifestyle nema prethodne stranice
SAVJETI

Zašto je važno imati svrhu u životu?

objavljeno prije 5 sati i 38 minuta

Svrha u životu nije samo apstraktan koncept koji nas motivira i daje nam razlog da ustanemo iz kreveta svakog jutra; ona ima dubok utjecaj na naše mentalno i fizičko zdravlje.… više »

Kad su stvari van naše kontrole... /Foto: Pexels
DOBRO JE ZNATI

Praktični savjeti za kontrolu emocija

objavljeno prije 7 sati i 36 minuta

Ljutnja je prirodna ljudska emocija, koja se javlja kao odgovor na situacije koje doživljavamo kao nepravedne, uvredljive ili frustrirajuće. Iako je ljutnja normalna i ponekad korisna,… više »

SAVJETI

Ključne prakse za dug i zdrav život

objavljeno prije 10 sati i 38 minuta

Dugovječnost je tema koja oduvijek fascinira ljude. U svijetu postoje regije, poznate kao "Plave zone", gdje ljudi redovito doživljavaju stotu godinu života i to u dobrom zdravstvenom stanju.… više »

MA DA?

Kava i shopping - ne idu zajedno?

objavljeno prije 12 sati i 38 minuta

Kava je jedan od najpopularnijih napitaka na svijetu, i mnogi od nas ne mogu zamisliti početak dana bez šalice ovog crnog eliksira. No, jeste li ikada primijetili da ste skloni… više »

SJAJNO!

Pet zdravih namirnica bogatih željezom

objavljeno prije 15 sati i 13 minuta

Željezo je esencijalni mineral koji igra ključnu ulogu u tijelu, osobito u stvaranju hemoglobina, proteina u crvenim krvnim stanicama koji prenosi kisik iz pluća u sve dijelove tijela. Manjak… više »

MLJAC!

Orašasti plodovi kao zdrava opcija za doručak

objavljeno prije 17 sati i 20 minuta

Orašasti plodovi predstavljaju izvrsnu opciju za doručak, pružajući brojne zdravstvene prednosti koje mogu pozitivno utjecati na naš svakodnevni život. S obzirom na bogatstvo… više »

SAVJETI

Zašto je matcha savršeno piće?

objavljeno prije 1 dan i 7 sati

Matcha je zeleni čaj u prahu koji sadrži ključne hranjive tvari poput vitamina A, C i K, vlakna, proteina i aminokiseline l-teanina, za koju se pokazalo da pomaže u poboljšanju sna,… više »

EH, DA...

Kako Hrvati mogu kupiti auto?

objavljeno prije 1 dan i 9 sati

Automobil je prilično skupa kupnja, pa vozači često razmišljaju koji iznos je razumno potrošiti na vozilo. Tvrtka carVertical specijalizirana za podatke o automobilima, provela… više »

SAVJETI

Naizgled zdrava hrana koja nas deblja

objavljeno prije 1 dan i 12 sati

U današnje vrijeme, kada je zdrav način života postao prioritet mnogima, sve se više obraća pažnja na prehranu. Međutim, nije sva hrana koja se reklamira kao "zdrava" uistinu… više »

MLJAC

Recept za dobar početak dana

objavljeno prije 1 dan i 15 sati

Sa završetkom ljetnih praznika, mnogi od nas vraćaju se užurbanom načinu života i svakodnevnim obavezama. U takvim trenucima često pribjegavamo brzim i jednostavnim rješenjima,… više »

ORTOREKSIJA

Opsesivna potraga za savršenom prehranom

objavljeno prije 1 dan i 17 sati

Ortoreksija, relativno nov pojam u području poremećaja prehrane, označava opsesivnu zaokupljenost zdravom hranom. Iako se na prvi pogled može činiti da briga o zdravoj prehrani nije… više »

lubrikant ulje seks
SJAJNO

Ulje divlje ruže - za sve probleme s kožom

objavljeno prije 2 dana i 7 sati

Ulje ploda divlje ruže dobiva se od sjemenki biljke Rosa Mosqueta (najčešće iz sorta Rosa Canina i Rosa Rubiginosa) koja raste u južnoj Americi. Andski Indijanci iz Čilea stoljećima su… više »

FORA

Crveni predmet žudnje, a nije ruž!

objavljeno prije 2 dana i 9 sati

Svaku modnu sezonu obilježi jedan komad bez kojeg ne možemo i oko kojeg se vrte sve kombinacije. Nekad su to cipele, nekad jakna ili kaput, a ove sezone će to sigurno biti mala crvena torbica… više »

zdrav i osvežavajući ljetni obrok - salata
HMMM...

Zašto ne biste trebali preskakati obroke

objavljeno prije 2 dana i 15 sati

Preskakanje obroka postalo je uobičajena praksa u današnjem užurbanom načinu života. Mnogi ljudi, zbog raznih obaveza, često preskaču doručak, ručak ili večeru misleći da time… više »

MLJAC

Najbolji, najzdraviji i najbrži doručak

objavljeno prije 2 dana i 17 sati

Doručak je najvažniji obrok dana, a za mnoge od nas i najdraži. No, s ubrzanim tempom života, često se nađemo u situaciji da ga preskočimo ili posegnemo za nečim nezdravim. Ipak, moguće je… više »

skrolaj na vrh