Komentari
MUKE

Valjda treba pasti tri metra snijega da škole ne rade

objavljeno prije 11 godina i 4 mjeseca

Tko je ovdje lud, pomislio bi čovjek kad čita priopćenja o tisućama volontera koji čiste gradske ulice i gleda Bandića koji, kao Janica nekad, nakon šake ketonala baca lopate snijega… više »

DRUŽE MILAN, LJUBIČICE ...

Udarnik Milan i zimski Sirotanovići

objavljeno prije 11 godina i 5 mjeseci

Zagreb još uvijek škripi i stenje pod snijegom i ledom, škole su okovane hrpama smrznute bljuzge koju su vrlo taktično pred njih istresle ralice Zimske službe, no… više »

OTVORENO PISMO

Poštovani g. Ministre, jeste li sasvim poludjeli?

objavljeno prije 11 godina i 5 mjeseci

Prošle školske godine krenule su glasine o reformi načina upisa u srednje škole. Već su se tada čula neka mišljenja da će se ukinuti dodatna dva boda koji za upis… više »

BLOGER KRULE

Bauštelci u automobilu - da ili ne?

objavljeno prije 11 godina i 7 mjeseci

Mi bauštelci jedni druge nanjušimo ka što onaj pas tartufar nanjuši tartuf...ka što Sanader nanjuši proviziju za dobro namješten posao...ka… više »

BLOGER KRULE

Korupcija u Hrvatskoj - mali, prodaj meteor

objavljeno prije 11 godina i 7 mjeseci

Eto...1.1. je...toliki je koeficijent inteligencije u cijeloj državi...točno kakav je datum - 1,1. Imaš nešto normalnog naroda koji diže taj prosjek na 1,1 tek toliko da nije… više »

ONE ... VISION?

Barroso i Bilderberzi marširaju prema cilju

objavljeno prije 11 godina i 8 mjeseci

Jose Manuel Barroso, predsjednik Europske komisije i sama komisija danas su izašli sa dvije inicijative koje se nepogrešivo mogu prepoznati kao ključni ciljevi zloglasnih… više »

NIJE LI VEĆ DOSTA?

Bandić protjerao Rujanfest, pa organizira Bundekfest gradskim novcem

objavljeno prije 11 godina i 8 mjeseci

Rujanfest se oglasio na sve strane, najavio glazbene goste, pripremio cijelu priču za Bundek, no gradonačelnik ima druge planove, sažetak je priče koja zabavlja medije. Priopćenje… više »

STIDITE SE, PREDSJEDNIČE!!

Otvoreno pismo Vedrane Rudan predsjedniku Ivi Josipoviću

objavljeno prije 11 godina i 8 mjeseci

Ivo Josipović ponovno žari i pali medijima svojom privatnom svađom, kako mu je postao običaj tijekom predsjednikovanja. No, za razliku od šutljive većine, Vedrana Rudan imala je… više »

VLADALEAKS

Hoćemo li se napokon riješiti Čačića?

objavljeno prije 11 godina i 10 mjeseci

Mirela Holy poslala je jedan krivi mail, koji ju je stajao ministarskog mjesta, kako je odlučio predsjednik Vlade Zoran Milanović u domaćoj inačici sastanka Bilderberg grupe u užem sastavu… više »

INICIJATIVA

Jelenu i Viktoriju Mikšu proglasiti ambasadoricama dobre volje HTZ-a

objavljeno prije 11 godina i 11 mjeseci

Jelena i Viktorija Mikša sigurno nisu ni sanjale da će postati planetarno popularne kad su krenule navijati za Hrvatsku protiv Irske u Poznanj. No, posjeta Poljskoj i Europskom… više »

GOAP

Josipović zove investitore putem Facebooka

objavljeno prije 11 godina i 11 mjeseci

Predsjednik Ivo Josipović zna biti proaktivan kada hoće, a i ovoga puta nije potpuno promašio metu. Poznata moćna gomilica Geeks on a Plane kreće na turneju po Istočnoj Europi, tražeći… više »

DRŽAVNA MATURA

Ja znam koje je boje Juditin prsten!

objavljeno prije 11 godina i 11 mjeseci

Državna matura svake godine sve više liči na kineske završne ispite, sve mi se čini. Pred petnaestak dana čitali smo o klincima koje spajaju na infuzije pod normalno, koji… više »

FREE TIBET!!

Tko je ukinuo Ustav i slobodu govora?

objavljeno prije 12 godina

Priča je jednostavna i ne treba previše mudrovati ni razvlačiti ... Čovjek je došao na Markov trg, rekao dvije riječi i završio u pritvoru na 24 sata, a nakon toga ide… više »

ZBLJUV

Zašto se Karamarko razišao s Mesićem?

objavljeno prije 12 godina

Kao što piše u nadnaslovu, zbljuv ... Tomica Karamarko odlučio je komunicirati sa svijetom putem video priopćenja na svojim stranicama napravljenim u svrhu osvajanja fotelje… više »

ONA NE ŠUTI!

Vedrana Rudan kod Bilića rekla sve što ga ide i što nas ide

objavljeno prije 12 godina i 2 mjeseca

Kad je prije nešto više od godinu dana ugostio u svojoj emisiji, koja se tada zvala Lica nacije, gradonačelnika Kaštela Joška Berketa, morao sam priznati da sam… više »

skrolaj na vrh