Komentari
HMMM

Tko je ubio Ameriku - Bush ili Obama?

objavljeno prije 13 godina

Sadam Hussein nije imao oružje za masovno uništenje. To zna već svaka ptica na grani, ne treba čitati WikiLeaksove dokumente da bi se shvatilo da je čovjeka objesilo po kratkom… više »

Dorađeni plakati pozivaju u novi shopping centar
DAN POSLIJE SUTRA...

Sutra se otvara Horvatinčićev centar koji je unakazio Varšavsku

objavljeno prije 13 godina i 1 mjesec

Sutra, 7. travnja u 11 sati, otvara se Horvatinčićev shopping centar. Svima koji imaju djecu bit će drago kupovati u H&M-u koji jest nekvalitetniji, ali je i znatno jeftiniji i od… više »

BEZ KOMENTARA

Pismo Ivane Simić Borodžić Betonu i reakcija predsjednika Josipovića

objavljeno prije 13 godina i 1 mjesec

DRAGA REDAKCIJO BETONA, molim vas, možete li mi pomoći? Imam taj problem sa Srbima, doduše, imam problem i s Hrvatima, ali o njemu nešto kasnije.KOST U GRLUIpak, ovaj sa Srbima… više »

FUJ!

Tomahawk demokracija krenula na Libiju

objavljeno prije 13 godina i 2 mjeseca

U vodama ispred Libije je ukupno 25 ratnih brodova, od toga čak 11 talijanskih, jednako toliko američkih i jedan britanski, francuski i kanadski. Napad zapadne alijanse na Libiju počeo je… više »

OTVORENO PISMO

Hrvatskom vladaju idioti

objavljeno prije 13 godina i 2 mjeseca

Hrvatski sociolog i svećenik don Ivan Grubišić obratio se javnosti otvorenim pismom. Evo pisma u cijelosti: Mnoge 'naše' riječi imaju korijen iz grčkog kulturnog kruga. Tako i… više »

Revolucija je u tijeku!

Egipat mijenja svijet pred našim očima

objavljeno prije 13 godina i 3 mjeseca

Iako se na prvi pogled čini kao klasična revolucija kakve gledamo svako nekoliko godina, mnogo je činjenica koje čine ovu revoluciju najbitnijim događajem u posljednjih nekoliko desetljeća.… više »

KOMENTAR

Jadranka bi na 'rvate poslala NATO

objavljeno prije 13 godina i 3 mjeseca

Započnimo s hipotetskom siutacijom da postoji par desetaka tisuća Hrvata koji su spremni izaći na cestu i prosvjedovati protiv .... zapravo svega: cijene goriva, cijena hrane, činjenice da… više »

KOMENTAR

Joško Berket ili kakvog Gradonačelnika želimo

objavljeno prije 13 godina i 4 mjeseca

Kad bi ljudi češće gledali emisiju Lica nacije, možda bi se čak nešto i dalo promijeniti. Ma kako blasfemično zvučala ova prva rečenica, jer ni ja nisam ljubitelj krležijanski… više »

KOMENTAR

Jad i bijeda zagrebačkih bazena

objavljeno prije 13 godina i 4 mjeseca

Zagrebački bazeni sve su zapušteniji i prljaviji, spasioce treba tražiti svijećom dok su liječnici na pola radnog vremena. Zagrebački bazeni zvuči gordo, kao da ih ima na svakom… više »

NOVA META

Ministar Kalmeta razapet u medijima

objavljeno prije 13 godina i 4 mjeseca

Božidar Kalmeta ministar je od 2004. godine, a njegovo ministarstvo raspolaže golemim sredstvima koja se troše, između ostaloga, na izgradnju cesta. Već na samom početku mandata digao… više »

O, BROTHER ...

Pinokio Sanader bježi pred Grinchem

objavljeno prije 13 godina i 5 mjeseci

Jedan od najapsurdnijih prijevoda naslova filma u modernoj povijesti hrvatske distribucije, Tko je ovdje lud (iliti O, Brother, Where Art Thou u originalu) savršeno se uklapa u ludi… više »

KAKO I ZAŠTO

Reklama "Kupusova lista" iz nepoznatih razloga zabranjena na HRT-u

objavljeno prije 13 godina i 5 mjeseci

Mali prst, izdavač kulturnog časopisa Kupusov list, još je u veljači ove godine zakupio i platio emitiranje promotivnih spotova časopisa na Prvom programu HRT-a, u terminima TV… više »

KOMENTAR

Torcidi nema tko da zviždi

objavljeno prije 13 godina i 6 mjeseci

Prolaze dani, a u navijačko-gledateljskim kuloarima ne stišava se komentiranje navijanja na nedavnoj utakmici Hajduk - Zenit u Europskoj ligi. Jedino čudi kako to ekscesno navijanje… više »

DEAD MAN WALKING

Mediji šamaraju Sanadera, Sanader šamara koga stigne

objavljeno prije 13 godina i 6 mjeseci

Slika preplanulog i nasmijanog Sanadera kako se vraća iz Amerike sve više blijedi, kao i lice bivšeg premijera. Od samouvjerenog šarmera s crnom aktovkom koja je trebala… više »

KAO SLUČAJ RITZ

Jasmina Čelica još je jedna žrtva za koju pravosuđe nije marilo

objavljeno prije 13 godina i 7 mjeseci

Mlada Puljanka Jasmina Čelica, vrijedna i perspektivna studentica poslijediplomskog studija, svoj je život tragično završila prije dvije i pol godine. Preminula je nakon što je… više »

skrolaj na vrh