« Komentari
objavljeno prije 11 godina i 5 mjeseci
DRUŽE MILAN, LJUBIČICE ...

Udarnik Milan i zimski Sirotanovići

Naš dragi Milan, narodski gradonačelnik s penthouseom, vozačem i tjelohraniteljem inspirirao Alije Sirotanoviće Zimske službe

Najdraži Udarnik Milan Ban-dić
Najdraži Udarnik Milan Ban-dić (Arhiva)
Više o

Milan Bandić

,

Zimska služba

,

čišćenje snijega

,

komentar

Zagreb još uvijek škripi i stenje pod snijegom i ledom, škole su okovane hrpama smrznute bljuzge koju su vrlo taktično pred njih istresle ralice Zimske službe, no što se to crveni u bijelome snijegu? Nit' je kapa, nit' je petokraka, već tartan staza bez bogaza udarnika Milana!

Nakon podužeg nacimavanja medija koji su bezuspješno pokušavali uvjeriti ravnatelja Kušlanove da je on sigurno nazvao Zimsku službu i zatražio čišćenje tartan staze, a u istu se rabotu uključio i šef Zimske službe, istina je izašla na vidjelo - radnici Zimske službe toliko su bili impresionirani udarnikom Milanom koji je cijelu subotu neumorno, u službenom automobilu s tjelohraniteljem i ostalom svitom, obilazio zasniježeni grad.

Činjenica da udarnik Milan nije pio s prijateljima u kafiću nego se vozio u toplom automobilu iza ralice i podsticao ih da "delaju", kako on to voli reći na svom brđansko-purgerskom nemogućem naglasku, toliko ih je inspirirala da su odmah odustali od čišćenja grada i požurili očistiti tartan stazu na kojoj Najdraži Udarnik Milan Ban-dić svakodnevno trči.

Treba li uopće naglašavati koliko je stupidno priopćenje Zimske službe? Treba, jer bi inače stupidni građani Selendre Zagreb opet mogli glasati za Najdražeg Udarnika Milana Band-ića na lokalnim izborima, da im i dalje uzima pare i nemilice ih troši na projekte koje po cijeni izrade svemirske stanice rade njegovi kućni prijatelji.

Da, dragi moji, vi ste ti stupidni građani ... nemojte misliti da niste. Jer eto, Bernardić je zelen (je, totalna katastrofa, nema dana staža na poštenom poslu, najobičniji aparatčik sovjetskog modela), HDZ-ovi su koma kojeg god da uzmete (jesu, strava i užas, bljak!), Ferdelji se ne brije (tko je uopće taj lik i zašto je u medijima? Kad je tako dobar menadžer, zakaj je dobil cipelu sa zadnjeg poštenog posla i silom hoće u politiku?).

Imamo mi i uzdan'cu HNS-a, Dragana Kovačevića kojeg ni mama ne razumije jer je mu je sve samoglasnike sakrio ovčarski pas s kojim je ganj'o ovce neđe po brdima kojeg je bolje ne opisivati u detalje, i još cijelu galeriju besprizornih likova koji bi rado u fotelju Najdražeg Udarnika.

No, znate kaj? Koliko god da su odvratni, grozni i nesposobni, ne mogu nadmašiti Najdražeg Udarnika Milana Ban-dića, ma koliko Alija Sirotanovića kopalo za njega. Stoga, stupidni sugrađani, pamet u glavu, i ako mislite glasati za njega (opet!!), ostanite doma i kukičajte .. da mi ostali ne moramo bljuvati još četiri godine ...

Piše: Metronom
12.12.2012. 17:14:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh