« Komentari
objavljeno prije 11 godina i 10 mjeseci
VLADALEAKS

Hoćemo li se napokon riješiti Čačića?

Mailovi koje je objavio Forum pokazuju da je Čačić intervenirao za stranačkog kolegu na potpuno neprihvatljiv način

Hoće li Čačić napokon odletjeti?
Hoće li Čačić napokon odletjeti? (Arhiva)
Više o

Zoran Milanović

,

Radimir Čačić

,

Mirela Holy

,

mailovi

,

Josip Jambroč

,

Davor Škrlec

Mirela Holy poslala je jedan krivi mail, koji ju je stajao ministarskog mjesta, kako je odlučio predsjednik Vlade Zoran Milanović u domaćoj inačici sastanka Bilderberg grupe u užem sastavu Milanović, Tedeschi, Vujčić na Hvaru.

Čačić je proglašen odgovornim za nesreću u kojoj su poginule dvije godine, i još nam jaši za vratom, iako ga se i Vesna Pusić i Ivo Josipović žele riješiti. Milanović ga još drži na mjestu "ppVRH", kako stoji u mailovima, no ako imalo drži do svojih načela, sad bi mu morao pokazati vrata.

Naime, mailovi koji su objavljeni u tjedniku Forum jasno pokazuju da je Čačić na sve moguće i nemoguće načine želio postaviti stranačkog kolegu na čelo fonda koji upravlja cijelom milijardom kuna godišnje.

Verbalni ispadi i prijetnje zamjeniku Mirele Holy Davoru Škrlecu doveli su do ostavke Škrleca, koji je shvatio da je puno pametnije razvijati svoju, ionako impresivnu, znanstvenu karijeru nego trpjeti nasilje bahatog i arogantnog Radimira Čačića.

Ako se Milanović i ovoga puta ogluši na glas javnosti i "standarde koje je ova Vlada postavila", morat ćemo se vrlo glasno zapitati čime to Čačić drži Milanovića u džepu? Stilske figure tipa "nije to on izravno tražio nego njegova tajnica" i slično ne piju vodu ni kod najžednijeg beduina u Sahari.

Došlo je vrijeme da političar s najmanjom podrškom javnosti u povijesti hrvatske države, kojeg ne podržava ni vlastita stranka, ode iz politike zauvijek. Mirela Holy pokazala je da ima snage za borbu protiv "prvog potpredsjednika", vjerujemo i nadamo se da će izdržati do kraja i riješiti nas muke ...

Piše: Metronom
06.07.2012. 08:21:02
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh