« Komentari
objavljeno prije 12 godina
INICIJATIVA

Jelenu i Viktoriju Mikšu proglasiti ambasadoricama dobre volje HTZ-a

Dvije vesele Zagorke su za promociju Hrvatske napravile više od cijele Hrvatske turističke zajednice, i to u samo par dana ...

Jelena i Viktorija Mikša šire zarazno dobro raspoloženje
Jelena i Viktorija Mikša šire zarazno dobro raspoloženje (Facebook)
Više o

navijačice

,

gole grudi

,

europsko prvenstvo u nogometu 2012

,

Jelena Mikša

,

Viktorija Mikša

,

jelena i viktorija miksa

Jelena i Viktorija Mikša sigurno nisu ni sanjale da će postati planetarno popularne kad su krenule navijati za Hrvatsku protiv Irske u Poznanj. No, posjeta Poljskoj i Europskom nogometnom prvenstvu 2012. zacijelo će im ostati urezana u pamćenje do kraja života.

Niti jedan od medija koji je objavio njihove, hajd'mo reći slobodnije fotke nije uspio doći do njih, veseli Irac koji se počastio njihovim grudima postao je instant zvijezda u svojoj zemlji, a po posjeti našeg portala možemo reći da su i Jelena i Viktorija u jednakom statusu.

Naime, u zadnjih 24 sata deseci tisuća posjetitelja slijevaju se gledati njihove fotke, ostavljaju komentare na čudnim jezicima, a vijest su prenijeli valjda i portali iz Burundija i Butana, gdje je internet privilegija nekoliko ljudi.

Komentari, kako na našim tako i na stranim portalima, uglavnom su pozitivni i cijelu situaciju shvaćaju kao simpatičnu, dok je kod nas prvo pokrenuta hajka na cure, tražilo se gdje rade, hoće li biti kažnjene i zašto bi sve mogle biti kažnjene.

Pogreška u koracima ... naime, ovakav interes svjetskih medija mogli bismo dobiti eventualno ako u finalu razbijemo Španjolce ili Nijemce jedno 10:0. Stoga, ove dvije vesele cure treba proglasiti ambasadoricama dobre volje Hrvatske turističke zajednice, slati ih malo u svijet i popraviti sliku o nogometu, a bogami i turizmu, u Hrvata. Vrijedilo bi svake lipe, jer ovoliko prostora u medijima bi HTZ platio par milijuna eura, s dvojbenim rezultatom ....

14.06.2012. 13:02:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    Ivan Marić
    15.06.2012. 15:22
    Torcida i BBB su već daleka prošlost.
    Ovo treba uvesti i na naše prvenstvene utakmice kako bi se povećala posjećenost i gledanost ne lošeg nogometa nego HR ljepotica.
    "Ministrica KULT Tur-e"
  2. avatar
    urbanjungle
    15.06.2012. 15:49
    sigurno su više doprinjele nego onaj šššššušššštavi špot na CNN-a
  3. avatar
    Dostava cigareta Zagreb
    21.06.2012. 01:36
    Dođite u zemlju sisulja, možda vam se posreći!

    Reklamna kampanja koja će oživjeti Zagorje.
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh