« Komentari
objavljeno prije 8 godina i 9 mjeseci
NIJE LI VEĆ DOSTA?

Bandić protjerao Rujanfest, pa organizira Bundekfest gradskim novcem

Tko će već jednom zaustaviti rasipanje gradskog novca u režiji gradonačelnika Milana Bandića?

Bandić najavio svoj festival za naše novce
Bandić najavio svoj festival za naše novce (Facebook)
Više o

Milan Bandić

,

'Rujanfest'

,

Bundekfest

Rujanfest se oglasio na sve strane, najavio glazbene goste, pripremio cijelu priču za Bundek, no gradonačelnik ima druge planove, sažetak je priče koja zabavlja medije. Priopćenje organizatora Rujanfesta koji su bili prisiljeni svoj festival preseliti kod West Gatea u Zaprešić ovaj portal nije objavio, pa eto malog komentara na gradska zbivanja.

Rujanfest je takav kakav je, pjevaju oni koji pjevaju (uglavnom likovi koje tu baš i nećete naći), a Holding zaradi 300 tisuća kuna za iznajmljivanje prostora na Bundeku. Navodni komentator na Bandićevom Fejsu je izračunao da bi organizatori samo od pića zaradili minimalno stoticu tisuća eura, plus još značajna hrpica od ulaznica.

Zgoda cifra, definitivno ... no, ako ljudi iznajme gradski prostor po važećem cjeniku i prodaju legalno, problema nema. Plate porez i sve što trebaju i neka im zarada, neće valjda raditi za čavle.

No, gradonačelniku je netko očito došapnuo kakva se tu lova može okrenuti, pa je on na svom famoznom Fejsu najavio svoj Bundekfest na koji se ulaz neće plaćati, ali cuga i klopa sigurno hoće.

Tko će tamo prodavati hranu i piće? Kladili bismo se da će posao dobiti netko bez natječaja, a i da će to biti tvrtka koja i inače tako posluje s gradom.

Dok Zagrebom vlada smrad smeća koje se ne odvozi na Jakuševac zbog blokade, vrijedi podsjetiti da su taj isti Jakuševac već "sanirali" pred petnaestak godina za stotinjak milijuna eura, te da je navodno u tijeku druga faza nove sanacije koju radi Viadukt za sitnicu od 120 milijuna kuna.

Izbori su ubrzo, a ako Karamarko ne iskemija neku varijantu, Bandić ode u povijest, a nadamo se s njim i njegova ekipa koja nam svakodnevno siše novac iz džepova...

Pratite Metro portal na Facebooku i Twitteru.

Piše: Metronom
24.08.2012. 11:16:11
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh