« Komentari
objavljeno prije 12 godina
ZBLJUV

Zašto se Karamarko razišao s Mesićem?

Baš me briga .... iskreno ... obojica su likovi koji izazivaju želučane tegobe, i što ih je manje u medijima, to bolje ...

Moje ime je Tomislav Karamarko, a sve ovo oko mene je ... Boga ti, što je to!!! :)
Moje ime je Tomislav Karamarko, a sve ovo oko mene je ... Boga ti, što je to!!! :) (Arhiva)
Više o

Milan Bandić

,

Stjepan Mesić

,

Tomislav Karamarko

,

video

,

predsjednička kampanja

Kao što piše u nadnaslovu, zbljuv ... Tomica Karamarko odlučio je komunicirati sa svijetom putem video priopćenja na svojim stranicama napravljenim u svrhu osvajanja fotelje nasljednika Ive Grincha Sanadera i Jace JaNemamPojmaNiOČemu Kosor ....

Eto, i redakcija je dobila službeni poziv da posjeti njegove stranice, pregleda uradak te zatim štogod napiše po tom pitanju .... Evo maila:

Karamarko otvoreno o svome razlazu s Mesićem

Tomislav Karamarko, kandidat za predsjednika Hrvatske demokratske zajednice na svojim web stranicama /ne damo vam link, tražite sami/ objavio je novo video priopćenje, u kojem pojašnjava svoj razlaz s bivšim predsjednikom Stjepanom Mesićem.

Naime, poznato je kako je Karamarko vodio predizbornu kampanju Mesiću na predsjedničkim izborima 2000. te je, nakon njegove pobjede, imenovan predstojnikom Ureda za nacionalnu sigurnost. Međutim, nedugo nakon toga su se razišli, zbog - kako je tada pojašnjeno - zbog različitih pogleda na prošlost i budućnost Hrvatske.

Zašto je Mesić nakon toga postao jedan od najvećih kritičara Tomislava Karamarka, što se promijenilo u Mesićevu ponašanju nakon izbora za predsjednika i što je bio stvarni razlog njihova sukoba, pogledajte na linku (ne damo vam link, pazimo na vaše mentalno zdravlje). Video priopćenje možete preuzeti i koristiti u svome mediju (like hell :)

Kontakt za medije: Davorka Bošnjak, koordinator Stožera Tomislava Karamarka

Stožer je, ako niste znali, u hotelu Four Points by Sheraton Panorama, ako nekom padne klavir na glavu pa krene volontirati u kampanji. 

Znači, lik koji je početkom 90-ih bio u MUP-u (šifra putovnice), kojeg je Sanader instalirao da riješi probleme oko ubojstava viđenih Hrvata nasred ceste (šifra Ivana Hodak i Ivo Pukanić), koji je prije zadnjih izbora unišao ponovno u HDZ i hoće biti precjednik iste stranke, s potencijalnim glasačima komunicira putem video priopćenja ... LOL, kao da su na webu :)

Čisto za informaciju precjedničkom kandidatu ... isti servis (nema šanse da mu spomenem ime, googlajte :) koristio je i "svemoćni" Milan (ne Vidoviti, nego Bandić) u svoje zadnje dvije kampanje ... koje je popušio!!! :) 

Stavovi izrečeni u ovom članku ne predstavljaju službene stavove redakcije Metro portala i njegovih vlasnika, nego kolumnista čiji su podaci poznati redakciji ... 

30.04.2012. 15:15:25
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh