« Komentari
objavljeno prije 11 godina i 1 mjesec
SVAĐA

Jesu li Tončiju Huljiću sve žene niži oblici života?

Iako smo se nadali da ime gospodina Huljića neće pronaći svoje mjesto na našem portalu, eto njega ...

Je li ovo Huljićeva vizija žena ...
Je li ovo Huljićeva vizija žena ... (Arhiva)
Više o

Nirvana

,

Elemental

,

Remi

,

Tonči Huljić

,

Jelena Rozga

,

Vjekoslava Huljić

Kao što rekoh u podnaslovu, nadao sam se da se ime, lik i djelo g. Tončija Huljića i njegove supruge Vjekoslave neće pojavljivati na ovom portalu, no, surova stvarnost me demantirala. Izbjegavali smo i njih i Jelenu Rozgu dok se moglo, ali više ne ide.

Naime, nakon što je u (gotovo) svim medijima na velika zvona stavljen novi uradak gore navedene ekipice nazvan Nirvana, nije trebalo dugo čekati reakciju na tekst pjesme. Remi iz Elementala oplela je gospođu Huljić, optuživši je da ponižava hrvatske žene stavivši u svoj status na Facebooku sljedeće:

"Mislim da je Vjekoslava Huljić hrvatskoj ženi naudila više nego svi hrvatski šovinisti zajedno. Naljepila joj je da se realizira isključivo kroz brak, majčinstvo, da dopušta da je gaze i emocionalno zlostavljaju... A sad kroz ovu sirotu Rozgu poziva muškarca da dođe po ženu "ko slavljenik po tortu"... Ma daaaaj, molim te! Nikad nisam mislila da ću reagirati na ovakav treš, ali negdje čovjek mora podvući crtu. Zbilja je vrijeme da prestane zaglupljivanje. Žene, ispljuskala bi vas. A Vjekoslavi ustavno oduzela pravo na slobodan govor."

Tonči Huljić našao se pozvan braniti suprugu i nazvao Remi nižim oblikom života s kojim on, Tonči, inače ne razgovara, a pritom je ismijao njene tekstove i posao kojim zarađuje za život. Remi je branio Shot nazvavši Huljića seljakom koji lupa ispod pojasa.

Rasprava sama po sebi ne bi bila zanimljiva da se nije počupala urbana ekipa s ... pa eto, ne bih znao kako nazvati Huljićevu škvadru, iskreno, a da pritom ostanem u domeni pristojnog i neutuživog pisanja :).

Može meni osobno biti nepojmljivo da Huljić kroz Rozgu radi milijune, a Remi mora raditi još par stvari uz glazbu kako bi imala normalan život, no, to diktira tržište pa nema smisla komentirati.

Ipak, komentar Tončija Huljića o "nižem obliku života" jasno pokazuje mentalni sklop koji može iznjedriti pjesme poput Nirvane i pojašnjava tekstove gđe. Huljić koja, naravno, ne komunicira s medijima. Da li zato što i ona spada u niže oblike života pa suprug mora braniti obiteljski biznis ili zato što nema što reći, ne znam. 

Znam da je nevjerojatno da netko može ispaliti takav stav prema ženama u medijima a da se ne javi pravobraniteljica za ravnopravnost spolova koju ću veselo priupitati za cijenjeno mišljenje. 

Što se tiče Remi, gimme five :)

Piše: Metronom
28.03.2013. 22:16:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    Stanko
    29.03.2013. 07:42
    oduvijek mi je huljić najantipatičnija osoba u RH pa i šire...on se javlja reći nešto protiv nekoga, neka samo pogleda onu svoju retardiranu pjesmu "kekereke"; 3 rječi i...ništa više! s 3 rječi bi još i preživjeli, ali kada ga vidim kako pleše...fuj!
  2. avatar
    j.s.
    29.03.2013. 08:49
    ono kad ameba "misli" da je viši oblik života -.-

    btw 5plus za članak
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh