Kazalište
MJUZIKL

Footloose proslavio prvi rođendan

objavljeno prije 12 godina i 5 mjeseci

Nakon brojnih izvedbi i gostovanja na najvećim pozornicama u Hrvatskoj i regiji, broadwayska senzacija - mjuzikl "Footloose" sa dvije je posebne izvedbe u srijedu i četvrtak proslavio svoj… više »

SPEKTAKL

Mjuzikl Footloose slavi prvi rođendan

objavljeno prije 12 godina i 5 mjeseci

Nakon što je punih godinu dana zabavljao publiku diljem Hrvatske ali i  inozemstva te dokazao kako je odličan hrvatski izvozni proizvod na američki način, 28. i 29.… više »

AMICHE

Prijateljice na daskama KNAP-a

objavljeno prije 12 godina i 5 mjeseci

Radnja „Prijateljica" odvija se u suvremenom New Yorku. To je istovremeno gorka i slatka priča o jednoj mogućoj ljubavi, čistoj i bez interesa, koja biva uništena sveprisutnim… više »

KRLETKA

Kerempuh ima novi hit - Krletka ne može promašiti

objavljeno prije 12 godina i 5 mjeseci

Kerempuh je opet pogodio u sridu, jer Krletka je sjajan predložak, a Dolenčić se potrudio složiti pitku predstavu koju će svatko poželjeti pogledati i preporučiti. Sve u svemu, Krešo… više »

PREMIJERA

Krletka stiže na daske Kerempuha

objavljeno prije 12 godina i 6 mjeseci

˝Krletka˝ spada u vrhunce žanra bulevarske komedije i kao takva pruža intrigantan zaplet, obilje zabuna i slikovite karaktere. Prema preporuci majstora, Georgesa Feydeaua, kod Poireta se… više »

VIRKAS

Počeli 8. Virovitički kazališni susreti

objavljeno prije 12 godina i 7 mjeseci

Premijernom izvedbom drame "Elling" po tekstu engleskog dramatičara i scenarista Simona Benta, Kazalište Virovitica otvorilo je u petak 8. Virovitičke kazališne susrete Virkas.… više »

SPEKTAKL

Počinje nova sezona showa Luke Vidovića i Atomic Dance Factorya

objavljeno prije 12 godina i 7 mjeseci

Show je od premijere do sada oduševio nekoliko tisuća gledatelja. Krajem 2011. plesna skupina Atomic Dance Factory osvojila je čak tri nagrade na Svjetskom kupu u street plesovima te… više »

PREDSTAVA

Love will tear us apart u Teatru &TD

objavljeno prije 12 godina i 7 mjeseci

Love will tear us apart, solo kreiran za izvođačicu Petru Hrašćanec, možete pogledati 3. i 4. veljače, s početkom u 20 sati u velikoj dvorani Teatra &TD. Cijena ulaznice 50/25 kn… više »

SHOW

Posebno izdanje predstave Cijeli svijet je pozornica prije Sv. Nikole

objavljeno prije 12 godina i 9 mjeseci

Jedinstvena, čarobna i edukativna predstava „Cijeli svijet je pozornica", koja je do sada oduševila mnogo velikih i malih posjetitelja, doživjet će svoje blagdansko izdanje 3.… više »

AKCIJA

Noć kazališta privukla 40 tisuća posjetitelja

objavljeno prije 12 godina i 9 mjeseci

Noć kazališta 2011., manifestacija koja je trajala gotovo 24 sata i završila tek rano ujutro u nedjelju, ostvarila je impresivnu posjetu od 40 tisuća gledatelja u 27 gradova.… više »

INOVATIVNO

Kako postati fan Kerempuha na Facebooku

objavljeno prije 12 godina i 9 mjeseci

Satiričko kazalište „Kerempuh" još nas je jednom oduševilo svojom originalnošću i šaljivošću. Ovaj put se ne radi o novoj predstavi, nego o… više »

KULTURA PROMJENE

Nu:Write Theatre Festival 2011

objavljeno prije 12 godina i 10 mjeseci

Drugi po redu Nu:Write Theatre Festival održat će se od 15. do 19. studenog 2011. u Zagrebu u prostorima Studentskog centra i Teatra &TD, u organizaciji udruge Festival novog… više »

MM CENTAR

„Grešnici“ ovog petka premijerno u MM centru

objavljeno prije 12 godina i 10 mjeseci

Premijera najnovijeg uratka, mlade redateljice i autorice Ivane Čoh, predstava „Grešnici", čija se radnja bazira na 7 smrtnih grijeha ( OHOLOST, ŠKRTOST, BLUDNOST, ZAVIST,… više »

SHOW

Luka Vidović i Atomic Dance Factory i ove nedjelje u Tvornici kulture

objavljeno prije 12 godina i 10 mjeseci

Nakon uspješne premijere i pretpremijere, Luka Vidović i Atomic Dance Factory u nedjelju će odigrati još dvije predstave za koje su ulaznice već u prodaji a interes je odličan,… više »

POZIV U KAZALIŠTE

Smisao života g. Lojtrice u KNAP-u

objavljeno prije 12 godina i 10 mjeseci

Predstava «Smisao života gospodina Lojtrice» igra već šest godina, a u njoj možete vidjeti naše najbolje mlade glumce Rakana Rushaidata, Živka Anočića i Radovana… više »

skrolaj na vrh