« Kazalište
objavljeno prije 13 godina
PREMIJERA

Putnica Mističnog teatra digla publiku na noge

Premijera Putnice Mističnog teatra u kazalištu Trešnja napunila gledalište i izazvala ovacije

Putnica nas vodi na čudesan put Duše
Putnica nas vodi na čudesan put Duše (Mistični teatar)
Više o

premijera

,

predstava

,

Putnica

,

Mistični teatar

Krajnje neuobičajena predstava za hrvatske prilike ... To je ono što sumira iskustvo s premijere plesne predstave Piutnica Mističnog kazališta u kazalištu Trešnja. Sjajan ansambl je, prema predlošku i ideji Tomislava Budaka, izveo čudesnu predstavu koja je publiku digla na noge.

Opisujući put duše od hipersvemira do najmundanijih mogućih stvari i natrag, priča nas vodi kroz zastrašujuću sadašnjost u kojoj živimo, nekad i nesvjesni svega što se zbiva oko nas, Duša je programirana od strane likova iz najcrnjih noćnih mora, no vrlo brzo se uviđa da tu fantastike zapravo i nema, da je sve kruta realnost.

Reference na trenutno planetarno popularne stvari poput Baracka Obame i Beyonce, zdrava doza teorija zavjere koje su odavno postale stvarnost energetski diže gledatelje i daje im do znanja da još uvijek postoje oaze razuma i stvarnosti koje ne moraju biti nužno potčinjene masovnoj kulturi i histeriji.

Jednom riječju, izvanredno, i preporuka svima da odu pogledati predstavu, a sljedeća izvedba je 20.svibnja u kazalištu Trešnja.

U video prilogu možete vidjeti parodiju današnje glazbene industrije koja je jedna od točaka u predstavi: 

14.05.2011. 17:17:49
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    DemolitionMan
    15.05.2011. 10:30
    I ja sam bio - bilo je IZVANREDNO!!! Svakako gledati!!!
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh