« Kazalište
objavljeno prije 12 godina i 6 mjeseci
SHOW

Posebno izdanje predstave Cijeli svijet je pozornica prije Sv. Nikole

Blagdansko raspoloženje na predstavi pojačat će darovi Sv. Nikole

Blagdanska izvedba
Blagdanska izvedba (Menart)
Više o

show

,

Cijeli svijet je pozornica

,

blagdanske izvedbe

Jedinstvena, čarobna i edukativna predstava „Cijeli svijet je pozornica", koja je do sada oduševila mnogo velikih i malih posjetitelja, doživjet će svoje blagdansko izdanje 3. prosinca u 10:00 i u 12:45 u Tvornici kulture.  Već uigrana postava koju čine naš najpopularniji iluzionist Luka Vidović i plesni prvaci Atomic Dance Factory, ovim vas putem pozivaju da tu subotu ujutro provedete s njima u najveselijem blagdanskom raspoloženju jer su vam pripremili i poklone!

Djeca i njihovi roditelji sve više čeznu za kvalitetnim sadržajem, koji će istovremeno biti moderan, neobičan, poučan, zabavan ali i cool! Ova je predstava sve to - promovira temeljne vrijednosti kao što su važnost učenja, znanja i kontinuiranog napretka, naglašava da se upornim radom može doći do uspjeha, ističe važnost ljubavi prema obitelji i prijateljima te ljubav prema uživanju u aktivnom životu. Predstava promovira isto tako ples i pokret, a namijenjena velikima i malima.

Primjer je „family entertainmenta" koji je u inozemstvu već jako ustaljen, a tijekom 80 minuta izvedbe djeca sudjeluju u čarolijama iluzionista te putuju svijetom otkrivajući zanimljivosti o najudaljenijim krajevima. Glavni lik predstave je naizgled jedan običan dječak za kojeg su roditelji oduvijek željeli da postane dirigent, no on s vremenom postaje iluzionist jer je samo tako mogao pronaći djevojku u koju se zaljubio.  

Suradnja Luke Vidovića i Atomic Dance Factorya pod umjetničkim vodstvom Saše Krnetića oduševila je mnoge. Da se ples i iluzija sjajno stapaju dokazali su odigravši već više od 10 izvedbi, a cjelokupnoj čaroliji pridonose izvrsni kostimi talentirane Jadranke Tomić. Samuraji, barokne dame u krinolinama, afrička plemena i još mnogo toga očekuje vas 3. prosinca u Tvornici kulture.

Blagdanske izvedbe koje su vam organizatori pripremili zakazane su za subotu, 3. prosinca u 10:00 i u 12:45, a uz to što će vam darovati najljepši mogući plesno-iluzionistički doživljaj,  pripremili su vam i poklon-iznenađenja koja će podijeliti Sveti Nikola!

INFORMACIJE O ULAZNICAMA

Ulaznice po cijeni od 60 kn možete kupiti na svim ovlaštenim prodajnim mjestima Eventima, u Tvornici kulture i putem www.eventim.hr. Sjedalice nisu numerirane, a djeca do 5 godina imaju besplatan ulaz ukoliko sjede u krilu roditelja.

23.11.2011. 14:20:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh