« Kazalište
objavljeno prije 12 godina i 3 mjeseca
SPEKTAKL

Mjuzikl Footloose slavi prvi rođendan

Rođendanske izvedbe su 28. i 29. ožujka u obnovljenom kinu Studentskog centra

Još dva dana uživanja u mjuziklu
Još dva dana uživanja u mjuziklu (Arhiva)
Više o

Footloose

,

predstava

Nakon što je punih godinu dana zabavljao publiku diljem Hrvatske ali i  inozemstva te dokazao kako je odličan hrvatski izvozni proizvod na američki način, 28. i 29. ožujka mjuzikl Footloose slavi prvi rođendan na svojoj "kućnoj" adresi - u obnovljenom kinu Studenski centar, Savska 25, Zagreb. Rođendanske izvedbe počinju u 19:30 a produkcija za iste nudi velike popuste za sve pa čak i za tvrtke i sindikate. Više o popustima može se pronaći na službenoj web stranici mjuzikla www.footloose.com.hr.  

Nakon svake izvedbe Red Bull organizira After Party i druženje s glumcima u predvorju kina uz odlične DJ-e i živu svirku.   Lakonogi mjuzikl Footloose pršti pozitivnom energijom mladih izvođača, nevjerojatnim pjevanjem, dinamičnom koreografijom i rasvjetom. U Footloose-u sudjeluju zvijezde kao što su Bojan JambrošićMario Valentić te nekoliko izvođača iz televizijskog šoua SUPERTALENT: Antonia Barišić (2010), Zoran Simikić (2010), Davor Lovrinić (2010).   Režiju i koreografiju potpisuje mladi Igor Barberić čiji hit mjuzikl Briljantin i nakon pet godina igranja puni dvorane u Zagrebu.

Za savršen glazbeni doživljaj pobrinuo se Michael Laangs - glazbeni direktor koji je došao s Broadwaya.   Footloose je prvi privatno produciran Broadwayski mjuzikl u regiji koji postavlja standarde kazališnog poslovanja u 21. stoljeću i nudi smjernice kamo bi kazalište jedne ovakve turističke zemlje trebalo ići. Osim zvijezdama, mjuzikl Footloose dao je priliku i mladim, neafirmiranim izvođačima organiziravši audiciju na koju se prijavilo više od 700 kandidata iz cijele regije od kojih je njih tridesetak dobilo priliku zaigrati u ovom vrhunski produciranom spektaklu.  

S obzirom da je vrijednost i kvalitetu mjuzikla prepoznao i službeni Broadway  ali i tisuće i tisuće oduševljenih gledatelja koji su na velikim pozornicama diljem Hrvatske i inozemstva dosad imali priliku pogledati mjuzikl, i 28. i 29. ožujka Footloose gledateljima jamči vrhunsku zabavu i glazbeno-scenski doživljaj na pravoj Broadwayskoj razini!  

Ulaznice za rođendanske izvedbe mjuzikla Footloose moguće je kupiti na blagajni kina Studentskog centra (Savska 25, Zagreb) radnim danom od 14 do 19:30 sati i subotom od 12 do 16 sati.

22.03.2012. 11:02:42
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh