Iza ogledala
WOW!

7 najmisterioznijih izgubljenih zemalja

objavljeno prije 8 godina i 1 mjesec

Izgubljene civilizacije i zemlje na kojima su obitavale muče ljude tijekom cijele pisane povijesti, jer su činjenice o njima maglovite, postoje određeni čvrsti dokazi da su postojale, no i… više »

SPOOKY

5 tajnih misija na Mjesec

objavljeno prije 8 godina i 1 mjesec

Misije na Mjesec jedna su od stvari koje izazivaju najviše zanimanja teorija zavjere od samog početka i glasina da je prvo slijetanje na Mjesec zapravo bilo lažirano i snimljeno u… više »

ČUDNO :)

5 arheoloških otkrića koja ne bi smjela postojati

objavljeno prije 8 godina i 1 mjesec

Arheologija bi nam trebala dati uvid u prošla vremena, objasniti nam kako su živjeli naši preci i što su radili ... što uglavnom i radi. No, svako toliko pronađu… više »

LOOL

Može li se lažirati spuštanje na Mjesec?

objavljeno prije 8 godina i 1 mjesec

Teorije zavjere imaju neke omiljene teme, a jedna od njih svakako je i spuštanje na Mjesec - od toga da to tada uopće nije moguće pa sve do "priznanja" Stanleya Kubricka prije smrti da… više »

EH, DA ...

5 tvrtki koje vas upravo tajno prate

objavljeno prije 8 godina i 1 mjesec

Teorije zavjere oduvijek su voljele tajna društva koja rade daleko od očiju javnosti, prate sve što se događa i upravljaju događajima u svijetu. Ako mislite da je to samo bajka,… više »

COOL

7 načina putovanja kroz vrijeme

objavljeno prije 8 godina i 1 mjesec

Putovanje kroz vrijeme nešto je o čemu smo svi u životu sanjali barem jednom - kad smo napravili neku kardinalnu grešku koju nismo uspjeli popraviti ... to se dogodilo svakome i… više »

WOW!

NLO uz Mjesec

objavljeno prije 8 godina i 2 mjeseca

Mjesec je omiljeno mjesto za gledanje, pogotovo kad je u igri zavođenje, no što kad uz Mjesec koji želite pokazati dragoj ima još nešto? Ova je snimka možda i najbolji… više »

WOW!!

Misteriozni NLO na snimkama misije Apollo 11

objavljeno prije 8 godina i 2 mjeseca

Apollo 11 spustio je prve ljude na Mjesec, a Neil Armstrong i Buzz Aldrin tog su 21. srpnja 1969. godine ušli u povijest svojim hodom po površini našeg satelita. No, samo… više »

HMMM :)

Danas je (opet) smak svijeta

objavljeno prije 8 godina i 2 mjeseca

Smak svijeta je, ako niste znali - danas, kaže pastor Ricardo Salazara, peruanski svećenik i, kako sam kaže, vidovnjak koji tvrdi da mu se u snovima javio Bog i najavio kraj svijeta kakvog… više »

WOW!

10 slika izvanzemaljaca iz davnina

objavljeno prije 8 godina i 2 mjeseca

Izvanzemaljce i NLO-e nikad nije bilo lakše dokumentirati nego danas, kad gotovo svi ljudi imaju uz sebe mobitele s kamerama cijelo vrijeme, no kako je to bilo nekad, podsjeća nas… više »

LOOL

Petak 13. je danas, ima li razloga za strah?

objavljeno prije 8 godina i 2 mjeseca

Petak 13. vjerojatno je najozloglašeniji dan u godini, jer kako god mi to shvaćali, okruženi smo ljudima koji se ispričavaju, paze na nešto ili izbjegavaju raditi važne… više »

UFF

10 uznemirujućih teorija zavjere o izvanzemaljcima

objavljeno prije 8 godina i 3 mjeseca

Teorije zavjere nisu izmišljotina modernih vremena, ima ih oduvijek, no u zadnjih par desetaka godina najpopularnije su one u koje su uključeni izvanzemaljci. Ekipa s YouTube kanala… više »

BRRR

5 jezivih snimki izvanzemaljaca

objavljeno prije 8 godina i 4 mjeseca

Izvanzemaljci su, prema nekima, odavno među nama, samo se uspješno skrivaju, no ponekad im to ne polazi za rukom, pa završe kao čudne sjene na nadzornim kamerama ili prilično… više »

UFFFF

5 najmisterioznijih fotografija nepoznatih ljudi

objavljeno prije 8 godina i 4 mjeseca

Misteriozne fotografije često se pojavljuju na internetu uz neka objašnjenja koja su više ili manje sumanuta, što kod ovih fotki nije slučaj - jednostavno se ne zna tko… više »

WOW!

10 nevjerojatnih neobjašnjivih artefakata

objavljeno prije 8 godina i 5 mjeseci

Arheologija se sve češće susreće s potpuno neobjašnjivim pronalascima, a evo jedne od zabavnih lista koja će vas natjerati da još jednom razmislite o ljudskoj povijesti i… više »

skrolaj na vrh