« Iza ogledala
objavljeno prije 8 godina
HMMM :)

Danas je (opet) smak svijeta

Već dovoljno dugo nismo najavili Armagedon - e, pa ako niste znali, Bog je jednom peruanskom pastoru rekao da je to upravo - danas

Ricardo Salazara kaže da je gotovo ...
Ricardo Salazara kaže da je gotovo ... (Screenshot YouTube)
Više o

smak svijeta

,

kraj svijeta

,

Treći svjetski rat

,

Armagedon

,

Ricardo Salazara

Smak svijeta je, ako niste znali - danas, kaže pastor Ricardo Salazara, peruanski svećenik i, kako sam kaže, vidovnjak koji tvrdi da mu se u snovima javio Bog i najavio kraj svijeta kakvog znamo upravo na današnji datum. 

Salazara kaže da se još prije mjesec dana na nebu pojavila zvijezda koja je iz noć u noć postajala sve veća. Rusi su ubrzo shvatili da to nije obična zvijezda, već asteroid - inače ne bi bila dobra teorija zavjere.

Taj asteroid promjera devet kilometara danas će, 16. svibnja, pasti kod obale Puerta Rica i presuditi nam. To će dovesti do brojnih potresa i tsunamija, proradit će vulkani, a Kalifornija će nestati.

Kao da to sve nije dovoljno, za mjesec dana, točno 16. lipnja, počet će Treći svjetski rat između SAD-a s jedne i Kine i Rusije s druge strane, a naravno da će u sukobu biti korišteno i nuklearno oružje.

No, baš će današnji udar asteroida odigrati ključnu ulogu i osigurati pobjedu Kini i Rusiji jer će SAD bit oslabljene ....

Dakle, ako još niste rekli roditeljima da ih volite i pozdravili se sa svijetom, krajnji vam je čas ....

16.05.2016. 15:29:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh