Iza ogledala
GODIŠNJICA

Roswell - i dalje samo teorija zavjere?

objavljeno prije 7 godina

Roswell, mali gradić u američkoj saveznoj državi Novi Meksiko postao je poznat pred gotovo točno 60 godina, preciznije 8. srpnja 1947. godine kad je na naslovnici lokalnog lista Roswell Daily… više »

EH, DA ...

5 najsumanutijih fotografija s Marsa

objavljeno prije 7 godina

Mars je neiscrpan izvor fantazija i teorija zavjere, a već pet godina (od 2012.) tamo lunja NASA-in rover Curiosity i gotovo na dnevnoj bazi snabdjeva gorivom sve one koji vjeruju da postoji… više »

WOW!

7 sljedećih koraka u evoluciji čovjeka

objavljeno prije 7 godina

Evolucija se, kažu znanstvenici, ne može zaustaviti pa nije loše razmisliti o tome gdje zapravo ide ljudska rasa i kako će ljudi izgledati za, primjerice, 100 tisuća godina. OK, to je… više »

O, DA!

Bilderberg grupa raspravlja o - Trumpu

objavljeno prije 7 godina i 1 mjesec

Bilderberg grupa uvijek privlači pažnju ljubitelja teorija zavjera svojim godišnjim sastancima, naročito u zadnjih par godina - napravili su službene internet stranice, javno… više »

WOW!

Edgar Mitchell, američka vlada, Vatikan i - izvanzemaljci

objavljeno prije 7 godina i 1 mjesec

Edgar Mitchell šesti je čovjek koji je hodao po Mjesecu u misiji Apollo 14 i nakon karijere astronauta bacio se, kako bi to neki rekli, u alternativne vode - prvo se bavio… više »

WOW!

5 paranormalnih tajni Drugog svjetskog rata

objavljeno prije 7 godina i 1 mjesec

Adolf Hitler manje je poznat kao zagriženi okultist što je, možda malo karikaturalno, prikazano u filmovima o Indiana Jonesu, no to je daleko od šale i bujne mašte -… više »

WOW!

Treći svjetski rat i Iluminati by Anonymous

objavljeno prije 7 godina i 2 mjeseca

Treći svjetski rat i Iluminati zapremaju dobar dio suvremenih teorija zavjere, pa je bilo samo pitanje trenutka kad će se to povezati u istu priču. No, ako mislite da je to djelo nekog… više »

WOW!

5 misterioznih snimki iz svemira

objavljeno prije 7 godina i 2 mjeseca

Misterije se ne pojavljuju samo na Zemlji, naravno, dovoljno je uperiti jak teleskop u svemir i pronaći ćete nešto što astronomi ne mogu objasniti. YouTube kanal Dark5 uspio je… više »

COOL

7 najmisterioznijih plemena na svijetu

objavljeno prije 7 godina i 2 mjeseca

Vjerovali ili ne, na svijetu postoji i dalje stotinjak plemena koja nemaju apsolutno nikakav kontakt s ostatkom svijeta i čini se da ga nemaju niti najblažu namjeru ostvariti - ako im se… više »

OVAAAJ...

Treći svjetski rat počinje 13. svibnja?

objavljeno prije 7 godina i 2 mjeseca

Treći svjetski rat trebao bi početi 13. svibnja i trajati ravno pet mjeseci, do 13. listopada - barem tako tvrdi Horacio Villegas, samoprozvani Božji poslanik na Zemlji koji je do sada uspio… više »

HMM :)

Ističe rok tajnosti jedne od enigmi - sletanja na Mjesec

objavljeno prije 7 godina i 2 mjeseca

Apollo 11 jedna je od NASA-inih misija koja je obavijena najdebljim velom tajnosti, a teorije zavjere gotovo od samog početka tvrde da se slijetanje na Mjesec lunarnog modula Eagle 20. srpnja… više »

MYTHBUSTERS

Isus - mitovi, legende i istina

objavljeno prije 7 godina i 2 mjeseca

Isus Krist ključan je lik zapadne civilizacije - s njim počinje kršćanstvo, dominantna religija koja se kroz stoljeća širila, dijelila i svađala, no unatoč svemu tome iznjedrila… više »

WOW!

5 stvarnih eksperimenata s chemtrailsima

objavljeno prije 7 godina i 2 mjeseca

Chemtrailsi i dalje izazivaju kontroverze - teorije zavjere tvrde da se na taj način kontrolira stanovništvo određenih područja (ili truje, zavisno od verzije teorije), dok drugi kažu… više »

WOW!

5 prirodnih fenomena koji ne bi trebali postojati

objavljeno prije 7 godina i 3 mjeseca

Prirodni fenomeni obično nas uspješno podsjete koliko je čudesna Priroda i naša planeta Zemlja, no ovih pet je definitivno neobjašnjivo, pa se oko njih pletu mnoge… više »

WTF?!

Zombie apokalipsa bi trajala - niti tri mjeseca

objavljeno prije 7 godina i 3 mjeseca

Zombie apokalipsa tema je koju jednostavno ne možem izbjeći, uz sve filmove i serije koje su se pojavile u zadnjih nekoliko godina, no što je od toga mit, a što istina ispitali… više »

skrolaj na vrh