Horoskop nema prethodne stranice
DNEVNI HOROSKOP

Dnevni horoskop za 5. rujna 2024.

objavljeno prije 18 sati

Dnevni horoskop za 5. rujna, dan kad zvijezde poručuju da vam danas neće biti lako, štoviše, jer će Bikovima biti zeznut cijeli… više »

DNEVNI HOROSKOP

Dnevni horoskop za 4. rujna 2024.

objavljeno prije 1 dan i 18 sati

Dnevni horoskop za 4. rujna, Mjesec je sada u Djevici, baš kao i Sunce, tako da se nekima otvara sa svih strana... no, treba i dalje biti prilično… više »

DNEVNI HOROSKOP

Dnevni horoskop za 3. rujna 2024.

objavljeno prije 2 dana i 18 sati

Dnevni horoskop za 3. rujna, toliko je planeta u retrogradnom kretanju da ih je teško i pobrojati, tako da je ovo jedan od onih dana kad je definitivno najbolje pokriti… više »

MJESEČNI HOROSKOP

Mjesečni horoskop za rujan 2024.

objavljeno prije 3 dana i 7 sati

Mjesečni horoskop za rujan poručuje znakovima horoskopa otprilike sve isto što nam govori svake godine - godišnji su prošli, treba dobro procijeniti… više »

DNEVNI HOROSKOP

Dnevni horoskop za 2. rujna 2024.

objavljeno prije 3 dana i 17 sati

Dnevni horoskop za 2. rujna, jedan od teških dana jer su i dalje Saturn, Neptun, Uran i Pluton u retrogradnom kretanju... dakle, početak rujna… više »

TJEDNI HOROSKOP

Tjedni horoskop od 1. do 7. rujna 2024.

objavljeno prije 4 dana i 1 sat

Tjedni horoskop za razdoblje u kojem je Sunce ušlo u, zapravo, treći tjedan Djevice, no i  dalje je hrpa teških planeta u retrogradnom kretanju, tako da… više »

DNEVNI HOROSKOP

Dnevni horoskop za 1. rujna 2024.

objavljeno prije 4 dana i 17 sati

Dnevni horoskop za 1. rujna... vjerovali ili ne, stigao je rujan, ma koliko vi mislili da je još uvijek kolovoz i vrijeme godišnjih - nije. Stiže nam jesen i… više »

DNEVNI HOROSKOP

Dnevni horoskop za 31. kolovoza 2024.

objavljeno prije 5 dana i 18 sati

Dnevni horoskop za 31. kolovoza, već je subota i vikend je, a vama se (kao i nama) čini kao da je tek petak... nešto je čudno s vremenom ovih dana. Stoga, pripazite, jer… više »

DNEVNI HOROSKOP

Dnevni horoskop za 30. kolovoza 2024.

objavljeno prije 6 dana i 18 sati

Dnevni horoskop za 30. kolovoza, petak koji poručuje znakovima sljedeće - Bikovi mogu napokon dobiti barem jednu priliku, Vage će pokazati sve, ali… više »

DNEVNI HOROSKOP

Dnevni horoskop za 29. kolovoza 2024.

objavljeno prije 7 dana i 18 sati

Dnevni horoskop za 29. kolovoza, ovaj će četvrtak biti prilično zeznut dan... to vam je samo upozorenje, možda bude i bolje, zavisi od toga kakvi ćete se pojaviti na poslu - s… više »

DNEVNI HOROSKOP

Dnevni horoskop za 28. kolovoza 2024.

objavljeno prije 8 dana i 17 sati

Dnevni horoskop za 28. kolovoza, i već na je srijeda tu, gotovo da smo došli do pola radnog tjedan i to je dobro... pa onda, neka Bikovi budu dobrohotni prema kolegama,… više »

DNEVNI HOROSKOP

Dnevni horoskop za 27. kolovoza 2024.

objavljeno prije 9 dana i 17 sati

Dnevni horoskop za 27. kolovoza, drugi dan tjedna koji će vjerojatno proteći u smušenom sudaranju s kolegama koji su se vratili s godišnjeg i nitko ne znaš… više »

DNEVNI HOROSKOP

Dnevni horoskop za 26. kolovoza 2024.

objavljeno prije 10 dana i 18 sati

Dnevni horoskop za 26. kolovoza, ponedjeljak je opet, tjedan tek počinje, a problema ima i preko glave - nabaviti školske knjige i opremu su samo dio stvari s kojima će… više »

TJEDNI HOROSKOP

Tjedni horoskop od 25. kolovoza do 31. kolovoza 2024.

objavljeno prije 11 dana i 1 sat

Tjedni horoskop za razdoblje u kojem je Sunce ušlo u drugi tjedan Djevice, a na žalost je i  dalje priličan broj teških planeta u retrogradnom… više »

DNEVNI HOROSKOP

Dnevni horoskop za 25. kolovoza 2024.

objavljeno prije 11 dana i 18 sati

Dnevni horoskop za 25. kolovoza, nedjelja koja treba biti u prirodi i miru, no, većina će biti na cesti i putu... pa pazite na sebe i druge... tako da Vodenjaci trebaju ostati… više »

skrolaj na vrh