B
Horoskop nema prethodne stranice
djevica

Dnevni horoskop za 30. kolovoza 2014.

objavljeno prije 20 sati i 27 minuta

Dnevni horoskop za 30. kolovoza, dan kad su rođeni engleska književnica Mary Shelley, najpoznatija po romanu Frankenstein, fizičar Ernest Lord Rutherford, koji je izveo… više »

KARAKTERISTIKE

Što smeta znakovima horoskopa?

objavljeno prije 1 dan i 4 sata

Ovan ne voli okruženje u kojem nije prvi i najbolji, pa ne čudi da mu smetaju i oni koji idu preko reda u pošti. Smeta mu kad se ljudi hvale svojim postignućima, no istovremeno on mora… više »

djevica

Dnevni horoskop za 29. kolovoza 2014.

objavljeno prije 1 dan i 20 sati

Dnevni horoskop za 29. kolovoza, dan kad su rođeni engleski filozofi John Locke, švedska glumica Ingrid Bergman i kralj popa Michael Jackson. Ovnovi će… više »

HE HE

Koje autoritete priznaju znakovi horoskopa

objavljeno prije 2 dana i 4 sata

Ovan je lojalan zaposlenik, no kad je riječ o autoritetu, majka je neprikosnovena. Vezan je za porodicu i poštuje hijerarhiju, a uz to ga rodoljublje veže za uspješne… više »

djevica

Dnevni horoskop za 28. kolovoza 2014.

objavljeno prije 2 dana i 20 sati

Dnevni horoskop za 28. kolovoza, dan kad su rođeni njemački pjesnik Johan Wolfgang von Goethe, dugogodišnji svjetski rekorder u skoku udalj Bob Beamon i idol… više »

djevica

Dnevni horoskop za 27. kolovoza 2014.

objavljeno prije 3 dana i 20 sati

Dnevni horoskop za 27. kolovoza, dan kad su rođeni  poznati filozof Georg Wilhelm Hegel, jedan od otaca moderne kinematografije Samuel Goldwyn i humanitarka i… više »

djevica

Dnevni horoskop za 26. kolovoza 2014.

objavljeno prije 4 dana i 20 sati

Dnevni horoskop za 26. kolovoza, dan kad su rođeni prvi balonar Joseph Montgolfier, francuski pjesnik Giullame Appolinaire, jedan od genijalne braće muzičara Branford… više »

djevica

Dnevni horoskop za 25. kolovoza 2014.

objavljeno prije 5 dana i 20 sati

Dnevni horoskop za 25. kolovoza, dan kad su rođeni prvi ruski car Ivan Grozni, začetnik detektivskog posla u SAD-u Alan Pinkerton i glumac Sean Connery.… više »

drvo, drve?e
SAZNAJTE

Vaše drvo prema znaku horoskopa

objavljeno prije 6 dana i 4 sata

Ovan će najbolje dobiti energiju od bora ili jele, no odgovaraju mu i mahagonij, kaktus i sve biljke koje imaju bodlje. Bik ima sjajan odnos s voćem, naročito jabukom, a nakon nje… više »

Tjedni horoskop do 24. do 30. kolovoza

objavljeno prije 6 dana i 17 sati

Tjedni horoskop za razdoblje u kojem je Sunce već pomalo ušlo u Djevicu, sustižući Merkur koji je već ušao pred par dana, a taj će susret dati sjajan poticaj… više »

djevica

Dnevni horoskop za 24. kolovoza 2014.

objavljeno prije 6 dana i 20 sati

Dnevni horoskop za 24. kolovoza, dan kad su rođeni osvajač Normandije Geoffrey Plantagenet, poznati argentinski pisac Jorge Louis Borges i glumac Steve… više »

RAZNOLIKO

Kako putuju znakovi horoskopa

objavljeno prije 7 dana i 4 sata

Ovan je agresivan u vožnji na putovanju kao i u ostalim aspektima života, pa od njega možete očekivati buku, urlanje, psovke koje kuljaju iz njegovog, obično sportskog automobila koji mu… više »

djevica

Dnevni horoskop za 23. kolovoza 2014.

objavljeno prije 7 dana i 20 sati

Dnevni horoskop za 23. kolovoza, dan kad su rođeni bubnjar grupe "The Who" Keith Moon, plesač i glumac Genea Kellyja te njegov prerano preminuli kolega River… više »

lav

Dnevni horoskop za 22. kolovoza 2014.

objavljeno prije 8 dana i 20 sati

Dnevni horoskop za 22. kolovoza, dan kad su rođeni francuski skladatelj Claude Debussy, slavni zagrebački gradonačelnik Većeslav Holjevc i glumica Leona Paraminski.… više »

lav

Dnevni horoskop za 21. kolovoza 2014.

objavljeno prije 9 dana i 20 sati

Dnevni horoskop za 21. kolovoza, dan kad su rođeni  jazz pijanist Count Basie, jedan od najvećih NBA igrača svih vremena Wilt Chamberlain, John Mellor poznatiji i… više »

skrolaj na vrh izrada Origami