Horoskop nema prethodne stranice

Dnevni horoskop za 9. veljače 2016.

objavljeno prije 6 sati i 32 minute

Dnevni horoskop za 9. veljače, dan kad zvijezde poručuju sljedeće: Ovnovi će osjećati nedostatak energije, Djevice će biti lagano depresivne, a Strijelci će… više »

Veliki godišnji kineski horoskop za 2016. godinu Majmuna

objavljeno prije 15 sati i 56 minuta

Godišnji kineski horoskop kaže da smo 8. veljače ušli u godinu Crvenog ili Vatrenog Majmuna za vrijeme čije vladavine možemo očekivati velike financijske promjene u svim… više »

Dnevni horoskop za 8. veljače 2016.

objavljeno prije 1 dan i 6 sati

Dnevni horoskop za 8. veljače, dan kad zvijezde poručuju sljedeće: Ovnovi će imati bitku između razuma i srca, Lavovi se trebaju intenzivno družiti, a Jarci će se… više »

Zmaj - godišnji kineski horoskop za 2016. godinu Majmuna

objavljeno prije 1 dan i 10 sati

Godišnji kineski horoskop za 2016. godinu Majmuna Zmajevima poručuje da ta dva znaka kineskog horoskopa imaju vrlo dobar odnos uzajamnog privlačenja, što znači da će tijekom… više »

Majmun - godišnji kineski horoskop za 2016. godinu Majmuna

objavljeno prije 1 dan i 10 sati

Godišnji kineski horoskop za 2016. godinu Majmuna Majmunima će proreći turbulentnu godinu u kojoj naročito trebaju obratiti pažnju na financije i izbjegavati bilo kakve riskantne… više »

Koza - godišnji kineski horoskop za 2016. godinu Majmuna

objavljeno prije 1 dan i 12 sati

Godišnji kineski horoskop za 2016. godinu Majmuna Kozama govori o godini u kojoj mogu postići željeni uspjeh i slavu, no samo i jedino uz ulaganje velikog truda. No, dobra je vijest da… više »

Konj - godišnji kineski horoskop za 2016. godinu Majmuna

objavljeno prije 1 dan i 12 sati

Godišnji kineski horoskop za 2016. godinu Majmuna Konjima donosi dobre vijesti o godini u kojoj će napokon doći na svoje, kako društvenim statusom, tako i financijskom nagradom… više »

Zmija - godišnji kineski horoskop za 2016. godinu Majmuna

objavljeno prije 1 dan i 12 sati

Godišnji kineski horoskop za 2016. godinu Majmuna Zmijama donosi vijesti o financijskom napretku koji toliko žele i očekuju - ova je godina posebno naklonjena tom segmentu života i… više »

Zec/Mačka - godišnji kineski horoskop za 2016. godinu Majmuna

objavljeno prije 1 dan i 12 sati

Godišnji kineski horoskop za 2016. godinu Majmuna Mačkama će biti vrlo drago pročitati, jer govori o godini u kojoj će moći iskoristiti sav svoj potencijal i stvoriti odlične temelje… više »

Tigar - godišnji kineski horoskop za 2016. godinu Majmuna

objavljeno prije 1 dan i 12 sati

Godišnji kineski horoskop za 2016. godinu Majmuna Tigrovima predviđa godinu usavršavanja vještina i brušenja talenata kako bi u godinama koje dolaze mogli na… više »

Bivol - godišnji kineski horoskop za 2016. godinu Majmuna

objavljeno prije 1 dan i 12 sati

Godišnji kineski horoskop za 2016. godinu Majmuna Bivolima donosi puno olakšanja, no ujedno i truda kojeg se ne bi trebali bojati. Naime, uspjeh stiže, ali ne preko noći i ne s… više »

Štakor - godišnji kineski horoskop za 2016. godinu Majmuna

objavljeno prije 1 dan i 12 sati

Godišnji kineski horoskop za 2016. godinu Majmuna Štakorima obećava godinu uživanja i mira, bez velikih turbulencija na poslovnom ili privatnom planu ako tako odluče. Oni koji… više »

Svinja - godišnji kineski horoskop za 2016. godinu Majmuna

objavljeno prije 1 dan i 12 sati

Godišnji kineski horoskop za 2016. godinu Majmuna Svinjama govori o godini neiscrpne energije i želje za napretkom koju samo treba ispravno usmjeriti. Tako puni snage mogli biste i… više »

Pas - godišnji kineski horoskop za 2016. godinu Majmuna

objavljeno prije 1 dan i 13 sati

Godišnji kineski horoskop za 2016. godinu Majmuna Psima donosi više nego zanimlijvu godinu u kojoj prirodne karakteristike njihovog znaka, upornost i dosljednost, u potpunosti… više »

Pijetao - godišnji kineski horoskop za 2016. godinu Majmuna

objavljeno prije 1 dan i 13 sati

Godišnji kineski horoskop za 2016. godinu Majmuna Pijetlovima savjetuje da budu izuzetno oprezni u komunikaciji s drugim ljudima, jer uobičajena bučnost i želja za reflektorima ove… više »

skrolaj na vrh